ALIŞVERİŞ SONRASI SADECE G2 Yİ İADE ETTİK ODA KIZ GİBİ DİYİPDE ÖYLE OLMAMASINDAN DOLAYI VE SONRASINDA DA BEN SKTEM ADLI KİŞİYE SU ÖZÜR MESAJINI ATTIM ADAMDA OKADAR ENANİYET VARKİ KİN VARKİ CEVAP BİLE VERMEDİ
selam aleykum sertaç abi nasılsın...abi geçen yasanan konulardan dolayı kusura bakma cihazı alan kişilerden dolayı kaynaklandı bende ne yapayım 2000 küsür maaşımız var iki cihaz birden elimde patlar diye birde hanımın sıkıştırmasından dolayı sorunlar oluştu. vijdanen rahatsız oldum. o yüzden yazma gereği duydum hakkını helal et abi benim hakım varsa helal olsun. yazmamdaki amaç tamamiyle vijdanen rahatsız olmamdan dolayıdır. hanımla aram açıldı baya baya sıkıntılar sorunlar yasadık benide anla abi bir anda 1350 m9 700 g2 ye versem elimde kalsa ben ayı nasıl getirirdim. o yüzden böyle sıkıntılarımız oldu.
SKTEM ŞU KONUDA BİRİSİYLE SORUN YAŞAMIŞ VE KENDİSİNİ SAVUNMUŞ BUYURUN BAKIN ARKADAŞLAR ALLAHTAN KORKARAK TİCARET YAPALIM İNŞEALLAH
@carissma11 benden uzak ol başka bişey istemiyorum.Bu kadar kendini savunmandan belli kim haklı kim haksız.Ben alır çöpe atarım telefonu sorun degil 575 tl beni ne zengin yapar ne fakir.
Sadece senle alışveriş yapacaklar dikkatli olsun yeter
Bu arada sanalpazar der ki;
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun (“Kanun”) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Kanunu her kurumun uygulaması gerekmektedir.
Saygılarımızla, sanalpazar
Hadi eyw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme