Bildirim
Htc M9 Satışa sunuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Htc hep pahali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir htc fanatigi olarak bugun vodafone a gittim , almak icin gittim ama kamera performansi video cekerken rezaletti , hemen eve gelip youtube tan video cekimlerini izledim , malesef ayni :( titreme ve surekli fokusa dusme durumu butun m9 larda var. Foto cekimi iyi ama video cekimi rezalet :( yarin birdaha detayli inceleyip karar vericem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok yani nedir o kadar fiyat. Ne kadar hakkettinki o kadar fiyat yapıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: BarGoS
Bende bir htc fanatigi olarak bugun vodafone a gittim , almak icin gittim ama kamera performansi video cekerken rezaletti , hemen eve gelip youtube tan video cekimlerini izledim , malesef ayni :( titreme ve surekli fokusa dusme durumu butun m9 larda var. Foto cekimi iyi ama video cekimi rezalet :( yarin birdaha detayli inceleyip karar vericem.
O yazılım kaynaklı bir sorun gibi duruyor halledilir ama gerçekten çok pahalı artık fiyatlar yakında araba fiyatına telefon satıcaklar -
Bende Xperia Sp'mi onun için satmıştım kamerasi berbattı çünkü kendi kendine fokusluyodu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X