Yeni telefon gelmesi tüketiciyi neden sinirlendiriyor anlamıyorum. İlla ki en son modele mi sahip olmak gerekiyor yahu? Elindeki senin ihtiyacını karşıladığı sürece isterse 750 tane model çıksın üzerine. Tüketim çılgınlığı böyle birşey maalesef.
Bende de Nexus cihazlara karşı bir zaaf var tabletlerini kullandıktan sonra. Şuan elimdeki Nexus 7 her ihtiyacımı karşılıyor fakat çıkması muhtemel nexus 8, gelse de alsam diye hevesle bekliyorum.
Allahtan Nexus'ların çıkış periyotları bu kadar sık değil. Güzel bir tablet edindikten sonra elimdeki galaxy s3'ün hiçbir eksiğini hissetmiyorum. Bozulmadığı sürece daha yıllarca giderim.
Arayüz ve rehber sıkıntısı var, yoksa Galaxy S3 hâlâ geçerli olan bir cihaz.
İkisinin de çözümü çok çok basit hocam.
yaklaşık 6 senedir kullandıgım bilgisayarımda 2 gb ram, 32 bit işletim sistemi, e5300 2.60ghz işlemci var..ve çatır çatır işimi görüyor... aslında olay telefon degil,ram kapasitesi,işlemci hızı,ekran kalitesi de degil..olay ben bu insanların her sene cebinden en az 2000 tl nasıl alırım,nasıl dünyanın en güçlü markalarından olurum,ekonomiye sadece basit bir telefon üreterek nasıl yön verebilirim... kimse nefsine hakim olamıyor...Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin,işini gücünü,saglıgını bozmasın...çeşme akıyorken bidonları doldurmak lazım.sonra sular kesilince kimse size ve cebinizdeki 3gb ram lı telefona bakmaz...2000 tl verip aldıgınız,daha borcu bitmemiş telefonunuza 600 tl verirler...
ne oldu bana sabah sabah anlamadım... bu konu ile yazdıklarımın ne anlamı varki... insan bazı konulara dışarıdan bakınca daha net görüyor galiba... konunun çok içine girince kaybolup gidiyorsun...
arkadaşlar şuan içimden geçenleri paylaştım,kusuruma bakmayın,kalın saglıcakla... inşallah kendimde konunun çok içine girip kaybolmam...
Htc m9 modelinde ultrapixel 4mp kameradan vazgeçer mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedaltair
Ulan qualcomm telefon piyasasının içine ettin iyice. 6 ayda bir yeni nesil işlemci mi çıkar arkadaş
Yeni nesil değil, oc edilmiş işlemci modeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme