Şimdi Ara

HTC'nin amiral gemi telefonu U Ultra mercek altında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon şubat ayında çıkış yapmış, S8 ve yeni Iphone'un rakibi olacak-htc10'un devam modeli de diyebiliriz- telefon halen tanıtılmadı çünkü SD835'in stok problemleri var

İnceleme nisan ayında yayınlanmış diye bazı arkadaşlar farklı havalara bürünmüşler.

HTC ağzıyla ejderha tutsun bu foruma yaranamaz her HTC haberinin altında nefret kin kusanlara selam olsun.

• Allah akıl fikir versin bunlar şimdi hiç utanmadan yapıştırırlar 4,500 TL fiyat etiketini xD

• telefon nedir, nasil yapilmaz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

HTC one M9 bile daha yakışıklı ve güzel bir tasarıma sahip bence

2 yıldır bizzat kullanıyorum tasarım harika değil ama snapdragon 810, mükemmel ön kamera ve ses kalitesiyle kurtarıyor cihaz. S6'ya ya da G4'e tercih etmek için kullanıcıların mantıklı sebepleri vardı. O dönem rakipleri de benzer ekran kasa oranlarını kullandıkları için sırıtmıyordu. U ultra ise hem performans olarak hem de tasarım olarak çok geride. Firma 2 yıldır yerinde sayıyor. Geçen yıl arka kamerayı biraz iyileştirdiler o kadar. 2 yıldır yapılan hiçbir yenilik yok neredeyse. Htc batmaya layık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Allah akıl fikir versin bunlar şimdi hiç utanmadan yapıştırırlar 4,500 TL fiyat etiketini xD

Dünya genelinde öyle olacak. Türkiye'de ise galaxy s8 5000 olduğu için bunlar daha pahalıya satarlar. 5100 falan olur Kaç yıllık htc fanıyım ama o parayı şirketin CEO'su olsam vermem
  • Youtube'a yuklenmesi iyi oluyor. Hala player ile sorun yasiyorum. Baglanti hizinin kotu olmasindan kaynaklaniyor olabilir ama ayni Youtube'a izleyebiiyorsam sorun cozulebilir demektir. 20 yillik sitenin bunu asamamsi ilginc.

• Öncelikle telefonun Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği net değil. Çünkü htc telefonlar fiyat olarak zaten pahalı telefonlar bu telefon da 3 bin üstü piyasaya girecektir ve Türkiye piyasasında o fiyatlarla bu tasarımla 1000 adet satılsa bile çok iyi rakam olur. Cidden tasarım olarak berbat görünüyor. artık şu kenar boşlukları inceltin. Bunun yerine 2500 tl ye htc 10 alnır hem tasarım hem donanım olarak çokta iyi bir telefon.

• bu telefon htcnin yeni çıkaracağı amiral gemisi değil bu telefon şubat ayında çıktı ve satışta ayrıca türkiyeyede gelmedi gelmeyecek yani ara ürün gibi birşey esas çıkacak amiral gemisi nisanda tanıtılacak mayıs haziran gibi heryerde satışa çıkacak ve snapdaragon 835 li olacak

• Su dayanıklılığı yok dediği yerde ben dedim oldu hadi görşürüz.

Arkadaş bir telefonun pili çıkmıyor ise en azından ip68 sertifikası olacak ki eh yani diyelim.

Bunu her yere yazayım ki alanlar ona göre karar versin.

Arkadaşlar lityum piller olduğu yerde ölür. Normalde lityum pilleri 4-5 derece gibi ısıda muhafaza etmeniz gerekir. Ancak telefon içindeki pil mecburen en az 18 dereceye maruz kalır. Bu da tabi rafta duruyor ise. Bu sıcaklıkta piller kapasitelerinin %15-20 sini kalıcı olacak kaybeder 1 yılda.

Yani 3500mAh pili olan bir telelefon 12 ay sonra 2800mAh pilli bir telefon olur. Bu telefonları bir de kullandığınızı sürekli şarj deşarj ettiğinizi düşünün. 12 ay sonra piliniz 2600-2700mAh olur.

Yaaani.

1 - Değişmeyen pilli telefon mümkünse almayın.
    2 - illa alacağım diyorsanız da seri numarasından üretim tarihine bakın ve en yeni olanı alın. 5-6 aydır depoda bekleyen telefonları almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

önceden htc'nin farklı bir havası vardı. şimdi sıradan çinli telefon gibi duruyor.

Ya arkadaş artık çinli üreticiler var.

Hepsi Carl Zeiss mercekli Sony sensörlü kameralar. 2K cayır cayır ekranlar. 128GB hafızalar 6GB ramler koyuyorlar.

Sen marka bir üretici isen başkasına olmayanı, kullanıcı için vazgeçemem dediği şeyleri koyacaksın.

Mesela LG V10 a bakalım.

Çift tıklama ile ekran uyandırma ve kapatma.
    ve Ses çipi.

Bu ikisi olacak arkadaş.

Bakıyorum işte P10 plus lar falan cezbedici. Ama yok diyorum. Ben V10 dan sonra bir daha telefon yanında mp3 çalar ile kulaklık amfisi taşıyamam, kocaman şey.

Şu anda da böyle bir sesi bir tek LG de buluyorum. Sony ye bakıyorsun nerede Walkman zamanı Sony. Nerede şimdiki Sony. Bir kere Xperia Neo aldım o zamandan beri de uzak duruyorum. O ne arkadaş o kadar kısık ses mi verir telefon kulaklıkta.

Mesela. Note serisi. Gerçekten kullanan için ( Bir dönem işim dolayısı ile çok kullanıyordum. Sonra görevim değişti gerek kalmadı. Ama olsa hala işlevsel bir özellik olarak kullanırdım ama olmaz ise olmazdan çıktı bir kere. :D ) kesinlikle muhteşem bir şey o kalem. Note 2 den Note 4 e kadar hepsini kullandım çok da memnun kaldım.

• Androidi pek sevmememe rağmen android tabanlı ürünlerde en hatasız ürün HTC marka telefonlar tavsiye edebileceğim telefon serileri sunuyor ama fiyat/performans açısından cidden reakabetçi olmamış bu yüzden tercih edilebilir bir yanı olur mu bilmem artı ve eksileri çok tartışılır.

Bu arada Erdi bey biraz aralarda dinlenseniz tane tane anlatsanız dolgun ama bir o kadar hızlı bir anlatımınız var ben dinlerken yoruldum 9 dakikalık olacağına 12 dakikalık olsun kendinize ve bize eziyet etmeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Nisan 2017; 18:42:3 >
  • BİR MARKA KENDİNİ NASIL BİTİRİR

• Htc u ultra amiral gemisi değil.Htc u ocean çıkacak nisan gibi asıl yeni telefon ocean.Ama tasarımı u ultra'ya benziyor.burada haberi varhttp://www.teknokulis.com/galeri/mobil/htc-u-oceanin-ozellikleri-belli-oldu-edge-sensele-geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.