Şimdi Ara

HTC'nin CES 2015 davetiyesi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcebi001

1/2.3 Inc sensor.
    Ultra picsel on kamera
    Kisa kenar mesafesi .
    Ustun gece performansi icin uzun pozlama

Ben bunlari gordum ilanda....

meizu da sony den 20.7 mp 1/2.3 ınc sensor almıstı aynısımı acaba? su anda z2 de kullanılan sensor olursa cok ıyı olur. htc yazılımı sony den iyi yazar kamerada.
  • 810 la gelmesi şarttı zaten.
    ekranı 1080p yapmaları da çok iyi seçim olmuş.
    5" iyidir yeterli. dual 20mp bakalım neler yapıcak :D
    kamerada iyise tamamdır. alıyorum :d

• Şu çerçeveyi adam etse iyi marka aslında.
  • Benim için megapiksel resimlerden crop yapıp bir sahneyi aldığım için çok önemli.ama şunu note den sonra çok iyi anladım.crop için 16 megapiksel bence yeterli çözünürlük. şuanlık 20,7 keskin olmadığı sürece çok gerekli olmadıgını düşünüyorum. note 4 ün resimleri çok keskin ve net resimler çektiği için yeterli,bence 20,7 megapikselli z2-z3 sony sensörler iyi değil .çektiği resimlere baktıgım zaman 16 megapikselli note 4 ün yanına yaklaşamıyor.o sebeple bence 20,7 yerine note 4 deki sony nin 16 megapikselini koysalardı daha iyi olurdu.hem böylelikle yıllardır insanlara yutturdukları megapiksel önemli değil önemli olan keskin ve güzel fotolar yakalamak olmalı sloganlarına uygun olurdu.htc one m8 i ultrapiksel yüzünden almadım.inşallah sony nin kullanıdıgı 20,7 megapikselli kamerasına güzel bir yazılım yazarlar .çünkü ben bu sensörü çok begenmedim.belki yazılımla ve başka argümanlarla iyi hale getirebilirler getirirlerse 10 numara bir htc geliyor demektir.ocagın 9 unda keşke çıksa da görsek şu cihazı .her sene en şık telefonu htc çıkarıyor.bu sene ne çıkaracak göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 30 Aralık 2014; 16:52:51 >

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    meizu nun ve z32 nin ve z3 ün kamerası aynı ve ne yazıkki 20 megapiksel olsa bile çektiği resimler bence kötü çıkıyor.lumia 1020 hariç tutuyorum diğer kamera rakibi olarak lumia 1520 aynı megapikselli daha net ve güzel resimler çekiyor.zaten incelemelerde sony nin 20,7 megapikseli iyi ama halen düzgün bir yazılımla yada diğer argumanlarla istenilen keskinlik vs alınamadığından bahsediliyor.yani 20,7 nin hakkını veren daha çıkmadı :) inşallah htc yapar?umarım kullanıcılar keskin güzel fotograflar elde ederler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.