Şimdi Ara

HTC'nin 'kahraman' modelinin fiyatı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu HTC galiba insanları aptal falan zannediyor, zararını telefonu 2 katı fiyata satarak karşılayamazsın HTC !
    Hala da bu HTC neden batıyor merak eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colourofthelife -- 19 Eylül 2015; 11:07:52 >
  • Ben nedense MTK işlemcili telefonlara bu kadar yüksek paralar verilmeyeceğini düşünüyorum. Performans olarak zaten çok çekirdek olarak genelde Snapdragondan önde oluyorlar grafikte geriden geliyorlar. Fakat en büyük dezavantajı yazılım kısmı. MTK işlemcilerin kaynak kodları sıkıntılı telefon ne kadar güncelleme alır ne kadar zamanda gelir güncellemeler orası muamma

• Androidde HTC den şaşmam ama pahalı malesef. Fiyatları düşürerek daha çok satış ve daha çok kar elde edebilir bence.

• o fiyat etiketiyle yine satmaz
  • Amiral gemi degil ama 700euro mu. .

Bizdede 2500 civarina gelir,bu htcye batmak mustehak.

Sony mtk li telefonlarini oldukca guzel fiyatta indirip satior ama htc tam tersi cosuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Millet MTK islemciliyi ucizlatir -htc pahalandirir.Millet qualcomm pahalandirir -htc ucužlatir.TERS ORANTİ = HTC M9+ 3000 TL MTK HELİO X10 SONY M5 1599 MTK HELİO X10

• kameranın adam olması şart. bir de şu öndeki fazla kısmı ekran yapsalar dadından yinmez.
  • Her m7 den bu yana tanitilan telefonlardaki burkuntumun tarifi , kola alip kapagin altina bakinca "tekrar deneyiniz" husrani

• Abi bu firma akıllanmıyor. Şu salak sanal butonu kullanmasın Türkiye de sattığının en az iki katı satar. Gövdede yaptığı tasarım ekrana gelince ne oluyor bu adamlara anlaşılır değil.

• bu telefon için konuşmuyorum ama hala ucuz diyorlar arkadaş!
    Piyasada m9 ile s6 nın fiyatlarını karşılaştırın. Aynı fiyatla alıyorsunuz cihazları.

HTC hata yapmaya devam ediyor eğer bu fiyat gerçekse bu sefer gerçekten hüsran deriz. Ama ben sanmıyorum böyle bir fiyatla geleceğini.

M7 tasarım harikasıydı eğer şu sanal buton işinden tekrar m7 şekline dönerlerse o zaman kurtarıcı olur işte. Ben ilk telefonlarından beri takip ederim ilk android cihazımda desire hd idi. O dönemden beri hayranım gerçekten htc ye. Tamam belki en hızlı değil kamerası en iyi değil ama kullanıcının gerçekten en çok işine yarayacak işleri takip ediyor. En iyi ses onda. En iyi arayüz tartışmaya açık olsa da performans da dikkate alınınca htc yine lider yada liderliği paylaşıyor denilecek konumda.

HTC desire hd den zenfone 6 ya geçtim sayılır akıllı telefon olarak. Zenfone 6 şahane telefondu ama asus sözünde durmadı ve berbat bir garanti servisi ile karşıladılar beni. Tövbe asus almam dedim. Şu an note 3 kullanıyorum. Güzel cihaz ama gerçekten kullanıcı odaklı olarak bir htc değil hala bence.

Bunları yazdım çünkü insanlar hep samsungdan konuşuyor. Son serisiyle birlikte bence 5 para etmez bir şekle büründüler. Diğer rakiplerinin çoğundan çok dikkat edilmedikçe farkı belli olmayacak kamera üstünlüğü ve hız üstünlüğü var dedik ama cihazlar işlevsel açıdan sıfır.

Pazarda açık ara lider olmayı hak eden bir sürü firma var. Çinli ve diğer yerel üreticileri saymazsak global firmalarda bence z3+ m5 ve z5 ile artık liderliği sony hak edecek düzeye gelmiş. Ama diğer firmalar göz önüne alınırsa bir xiaomi oppo gibi cihazlar türkiyeye gelse bence yok satar ;)

• 706 euro yuh. Buna vergi kdv bilimum firma kazığınıda ekleyince fiyatı tahmin etmek dahi istemiyorum. ama hadi edim 3500 tl..

• Ben ortada kurtarıcı göremiyorum

• Evet batirici görüyoruz ... Bugüne kadar -htc de bi m8 kullandim

• HTC ile tanişmam one x plus ile oldu. 3 seneyi geçti ve hâlâ one x plus kullanıyorum... Tasarımına aşık olmuştum o zaman, gerçi halâ çok beğeniyorum one x plusı. O zaman da ciddi para vermiştim (2000 tl) one x plus son güncellemeyi almadan önce mükemmeldi. Tuş kilidi bile çok orjinal di. Asla kendi kendine açılmadı telefon, hani o meşhur halka... Pil süresi güncellemeden önce çok iyi idi.. Menü vs daha kullanışlı idi. Hepsinin içine sıçtı ve one x kullanıcılarını kaderine terk etti. Yine de htc den sogumadim, her çıkan yeni modeli almak için bekledim ama nerdeee, yaa tasarım hoşuma gitmedi yada fiyatı yada yaşadığı kronik sorunlar vs... Dedik yeni htc yi bu sefer alalım, artık one x plus ömrünü tamamladı, bir ihtiyaç oldu yeni telefon ama htc yine uçtu, senelerce yaptığı hataların bedelini bize odetecek kafaya koymuş.. Artık 1000,1300 tl arası telefonlara bakıyorum. Bir telefona 3000 tl verebilecek ekonomiye sahip bir ülkede yaşamıyoruz ki... Benim için htc sayfası kapanmistir artık... Allah htc ninde, kullanıcılarının da yolunu açık etsin...

• M8 en az 2 yıl daha iş yapar
  • One A9 artık böyle olacaksa HTC One M10 şöyle olmalı. Bu kurtarıcı olur.

Tasarım alüminyum kasa devam etmeli zaten. Ama şu gerizekalı htc yazısını ve dokunmatik tuşları çıkarmalılar. O siyah yere geri, basmatik parmak izi sensörü, arka plandaki uygulamalara erişme butonu koyulmalı. Şu salak çerçevelerde kalkmalı. Zaten ekran güzel bence şu an ki telefonlara göre küçük ve kullanışlı.

Özellikler şöyle olmalı.

Snapdragon 820 olmalı kesinlikle çok ısınıyorsa sony gibi heat pipe + termal macun ile bitirsinler.
    4 GB RAM LPDDR4 RAM yeter de artar.
    Ultrapixele geri dönülmeli ya da iyi bir lens yapan firmayla özel olarak anlaşılmalı. Xenon flaş olmalı.
    Beats gibi yeniden bir ses firmasıyla anlaşmalı.

Bu 2000-2400'ü hakeder(İnşallah kıyak geçerler 1500tl falan olur :D).

Yoksa tırt battılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 21 Eylül 2015; 0:26:22 >
  • 700 euro nedir arkadaş
    Htc geri donesim geliyor Sony faciasından sonra ama sanırım bu gidişle iphone 6 veya s6 edge alacam en azından tasarım olarak mutlu ederler

• İphone varken çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 21 Eylül 2015; 1:29:01 >
  • bunların ceo su sanırım samsungun adamı

• fiyatlara bak arkadaş bu saatten sonra amiral gemi kovalamak saçma ve gereksiz derecede masraflı. Günümüzde artık bir çok telefon amiral gemilerin yaptıklarını rahatlıkla yapıyor. İnsanlar her sene binlerce lira verip amiral gemi alma hastalığından bir an önce kurtulmalı...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.