Şimdi Ara

HTC'nin yeni silahı One X9 resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefonun ön yüzü htc'nin eski telefonlarını andırıyor ben beğendim yalnız çerçeveler fazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

zenfone 2 deki atom işlemciyi neden kimse kullanmıyor? ısınma sorunu yok ve 810'u zorluyor performanta.

çünkü assembly kodları x86 android arm için yazılmış.

Asus nasıl kullanıyor peki? işlemci zaten 64 bit.

burda biraz anlatmışlar ama bende tam anlamıyorum
    https://en.wikipedia.org/wiki/Android-x86

• Telefon olmuş ama tr fiyatı maximum 1700bandinda olmalı yoksa zor işi...

• M10 ortalığı yakacak
    X9 habercisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmi note 3 ile aynı özelliklerde redmi note 3 ün artısı parmak izi okuyucusu
    180 dolardan fazla olmamalı

• Güzel olmuş bence.
  • Olmuş olmuş. Çokta güzel olmuş. Özellikler bomba. Kamera şeridi olmasaydı 10/10'du. 1500-1600 lirada olursa alınır.

9.75/10

• quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

redmi note 3 ile aynı özelliklerde redmi note 3 ün artısı parmak izi okuyucusu180 dolardan fazla olmamalı

hocam ses konusunu unutuyorsun bence. direk donanıma göre değerlendirmek mantıklı gelmiyor. marshall london'u 100-150 dolar civarına beklemek gibi...

demek istediğim işini hangisi görüyorsa onu al, verdiğin paraya değecek özellikleri olan şeyler al. benim için meizu pro 5 mesela tam olarak değer fiyatına. incelemeleri değerlendirip, kendim bakıp ikisinden birini alırım büyük olasılıkla.

yine de premium ürün diye yüksek fiyat koymuşlar. 300 dolar ve altı olsa direk alınabilirdi.

• Meizu mx5 varken ayni hatta bazı özellikleri daha iyi hiç kusura bakmasın da bu tasarım özürlü telefona kim o kadar para verir ? Bir One m8 kullanıcısı olarak tam zamanında almışım telefonumu diyorum. Çünkü m8 den sonra Htc iyice batirdi açıkçası. En başta da tasarım anlamında yerin dibine girdi. Dakika başı telefon modeli çıkartmaya başladı. Önceden kalite kokan firma şimdilerde...

• One A9 fiyat faciasından sonra umutlu değilim, One A9 Avrupa versiyonunu 2500 TL fiyatla satmaya çalıştılar Türkiye'de.

Özetle: One A9 ABD verisyonu: 32GB flash, 3GB ram, 400 USD lansman fiyatı (fiyatı daha sonra 500 USD seviyesine çektiler).
    One A9 Avrupa versiyonu: 16GB/2GB depolama, 2500 TL Türkiye fiyatı. Ayrıca Avrupa versiyonunun nexus güncellemelerini takip edip etmeyeceği meçhul. Htc, ABD versiyonunda operatörden alınmamış cihazlar için nexus güncellemelerini 2 hafta içinde vermeyi taahhüt etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 25 Aralık 2015; 11:58:49 >
  • Ses özelliklerini bulamadımda, M7 ile veya başka telefonlarla kıyaslandığında nasıldır?

• fiyatı A9 da olduğu gibi şişirmezlerse bir şansı var bence tasarım iyi duruyor

• telefonun görünümü mü iyi değil, tasarım mı olmamış, ya bırak Allah'ını seversen :)
    htc m10 muhtemelen buna benzer tasarımda çıkacak tabi daha iyi özelliklerle.
    bu telefon harika duruyor.. aferin lan htc :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.