Şimdi Ara

HTC ONE A9 ALACAĞIM YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜRÜNÜ incelemedim hepsiburada.com da şu an 1899 tl cihaz çok ama çok şık,

özellikleri orta düzey

snapdragon 615 -801 kıyaslarsanız işlemci nasıl ?

alınmaz bu telefon vs gibi yorum istemiyorum... fiyatı unutarak değerlendirme istiyorum sizlerden.

dış sesi nasıldır. ?

bir çok teknoloji marketinde gördüm ama hiçbirinde mp3 vs yüklü değildi sesini deneyemedim.

telefonun ekran amoled ve optimizasyon süper olduğundan 4-5 saar arası ekran süresi alınıyormuş

ne dersiniz ?

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    dostum neredeyse ilk çıktığı günden beri kullanmaktayım herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet şık ve sağlam bir telefon.ne yalan söyleyeyim bende mp3 hiç yüklemedim bu yüzden ses için yorum yapamayacağım, ama internette biraz araştırma yaparsan bu konuda test videoları var ( diğer htc one serileri ile kıyaslıyorlar )..Not bu arada standartları aşacak oyun filan hiç yüklemedim sadece sosyal hesaplar vs kullanmaktayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf61

dostum neredeyse ilk çıktığı günden beri kullanmaktayım herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet şık ve sağlam bir telefon.ne yalan söyleyeyim bende mp3 hiç yüklemedim bu yüzden ses için yorum yapamayacağım, ama internette biraz araştırma yaparsan bu konuda test videoları var ( diğer htc one serileri ile kıyaslıyorlar )..Not bu arada standartları aşacak oyun filan hiç yüklemedim sadece sosyal hesaplar vs kullanmaktayım..

şimdi satın alıyorum bende hepsiburada.Com dan zaten htc nin bu cihazà güncelleme sözü vardı... nexuslar dan 15 gün içinde tüm güncellemeleri buda alacakmiss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATIN ALDIM...

telefon inanılmaz tarz ve karizmatik 1899 tl ye aldım. satmak için almadım kullanmak için aldım orjinal dot viev ide alacağım. zaten htc nin bu chaz için bir sözü var güncellemeleri nexus dan max 15 gün içinde alacakmış..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

SATIN ALDIM...

telefon inanılmaz tarz ve karizmatik 1899 tl ye aldım. satmak için almadım kullanmak için aldım orjinal dot viev ide alacağım. zaten htc nin bu chaz için bir sözü var güncellemeleri nexus dan max 15 gün içinde alacakmış..

pişman olacağını sanmam inşallah memnun kalırsın..bu arada daha önce söylemeyi unuttum hafıza kartı alırsan 16 gb lık alana sıkışıp kalmazsın..tekrardan hayırlı olsun.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bende A9 iPhone 6 arasındayım deneyimlerini yazarsan memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf61

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

SATIN ALDIM...

pişman olacağını sanmam inşallah memnun kalırsın..bu arada daha önce söylemeyi unuttum hafıza kartı alırsan 16 gb lık alana sıkışıp kalmazsın..tekrardan hayırlı olsun.

kingston Class 10 hafıza kartım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum resimlerle beraber detayli bir inceleme bekliyoruz.bildirim ledi varmi cihazda.sarj dolum suresi nekadar batarya performansi nasil gibi...

• Boomsound özelliģi yok. Cihaz tek hoparlöre sahip.
    Kulaklıkla müzik dinlendiğinde ses kalitesinin oldukça yüksek olduğu söyleniyor.
    Cihazda sense 7.g var. Diğer htc telefonlarının ara yüzünden daha farklı.
    Saf androide yakın bir yazılımı var.
    Telefon android güncellemelerini çok hızlı bir şekilde alıyor.
    Arka kamerasında çiziklere dayanıklı safir kristal cam var.
    Telefon ince, batarya kapasitesi düşük.
    Htc yaptığı yazılım uyarlamalarıyla cihazın şarjının uzun gitmesini sağlamış.
    Telefonda bulunan parmak okuyucusu, android tarafında bulunan en hızlı okuyucudur.
    Pişman olacağınızı düşünmüyorum.
    3gb ramli modeli gelseydi, daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 hafta önce ilk defa kanlı canlı gördüm buna laf edenlerin s6 edge kullanması falan lazım yoksa standart s6 kütük sony'ler iPhone'lardan falan çok daha güzel tasarımı var aletin

• Allah nasip ederse bana da ingiltere'den gelecek deep garnet rengi.. m7 kullanıcısıyım, stereo hoparlör olmadığı için umursamıyordum A9 u, ta ki canlı görene kadar. en üst sınıf olmamasına rağmen malzeme kalitesi, görünümü muhteşem...
  • merhaba, düşünürsen ben sana 32 gb 3gb ram olan modelini satabilirim. 1-2 ay kullanıldı orjinal kutusunda bütün aksesuarları duruyor.
  • merhaba kullananlardan güncel bir yorum alabilir miyim fiyatı 1500 liralara kadar düştü alınır mı sizce ?
  • bu telefonu almaya niyetim var ama kafamda bir şüphe var.

aynı telefon vatan bilgisayarda 2.100 tl hepsiburada da 1500 tl.

arada 200 lira oynasa anlarım ama 600 lira olunca acaba diyorum.

yardımcı olabilecek vardır umarım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

bu telefonu almaya niyetim var ama kafamda bir şüphe var.

aynı telefon vatan bilgisayarda 2.100 tl hepsiburada da 1500 tl.

arada 200 lira oynasa anlarım ama 600 lira olunca acaba diyorum.

yardımcı olabilecek vardır umarım bu konuda.

Aynı telefon hocam ikisi de 2/16 gb ve distribütör garantili. Vatan rakip fiyatları takip etmemiş sadece.

• İmei atılmış sıfır telefonları 1000-1200 TL arasında satıyorlar .
  • siparişi bugün verdim. 100 tl daha düştü telefonun fiyatı. umarım 5 sene kullanırım.
  • quote:

siparişi bugün verdim. 100 tl daha düştü telefonun fiyatı. umarım 5 sene kullanırım.

Güle güle kullanın.

• quote:

siparişi bugün verdim. 100 tl daha düştü telefonun fiyatı. umarım 5 sene kullanırım.

Gm5 plusla bunun işlemcileri aynı değil mi arkadaşlar. Htc de bi parmak izi var üstün olarak bence. Kötü bi tercih benim fikrim ama hayırlı olsun. Daha güncel telefonlarda vardı. Bence ustun koru bi araştırma yapılarak alınmış.

• Lucas84 L kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde kuzene alırken bu düşünceye sahiptiik, sonra telefonları elimize alınca hepsiburada'dan siparişi verdik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.