Bildirim
HTC One A9 basın görselleri sızdırıldı (3. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendine has tasarım anlayışını, özgün yapısını ve kimliğini kaybetmiş, üzerinde hiç çalışılmamış, basitlikten öte gidemiyen bir tasarım... HTC one x in kasası bile çok daha şık ve özgün, one M7 den bahsetmiyorum bile. Bende şuan htc kullanıyorum. 3 sene oldu ve sürekli yeni htc yi beklemekten ve sonuçda hep hüsrana ugramaktan bıktım. Artık htc den vazgeçiyorum. Bir insanın sabrı bu kadar zorlanmaz. Sanki başka telefon üreticisi yok. Bu nedir arkadaş,bu nasıl bir kafa ile yapıldı anlamak zor. Nokia gibi sizin içinize de ajan mı sızdı anlamıyorum ki. HTC one x, HTC one M7 yi tasarlayan ekip in böyle birşey yaptıgına inanmıyorum ben.Allah yolunu açık etsin HTC ,ben artık yokum demeye geldim...
-
Samsung ve Apple çiftleşmiş ortaya bu çıkmış.. -
-
-
Ya neden bu sanal tuş koyma furyası var? Bir ben mi gıcığım buna? -
şişman iphone gibi olmuş :D
-
Allah aşkına siz telefon çıkarmayın. m7'yi biraz inceltip batarya + işlemci güçlendir bunca gereksize para harcayacağına.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X