Şimdi Ara

HTC One A9 basın görselleri sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

HTC One A9 basın görselleri sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 16 Ekim 2015; 9:29:14 >
  • Kendine has tasarım anlayışını, özgün yapısını ve kimliğini kaybetmiş, üzerinde hiç çalışılmamış, basitlikten öte gidemiyen bir tasarım... HTC one x in kasası bile çok daha şık ve özgün, one M7 den bahsetmiyorum bile. Bende şuan htc kullanıyorum. 3 sene oldu ve sürekli yeni htc yi beklemekten ve sonuçda hep hüsrana ugramaktan bıktım. Artık htc den vazgeçiyorum. Bir insanın sabrı bu kadar zorlanmaz. Sanki başka telefon üreticisi yok. Bu nedir arkadaş,bu nasıl bir kafa ile yapıldı anlamak zor. Nokia gibi sizin içinize de ajan mı sızdı anlamıyorum ki. HTC one x, HTC one M7 yi tasarlayan ekip in böyle birşey yaptıgına inanmıyorum ben.Allah yolunu açık etsin HTC ,ben artık yokum demeye geldim...

• Samsung ve Apple çiftleşmiş ortaya bu çıkmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

adamlar sadece kamerayı ortalamışlar

fakat bu hatları ve tasarımı ilk önce htc kullanmıştı. iPhone 6'dan önce yani.
  • HTC One A9 basın görselleri sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 16 Ekim 2015; 14:42:31 >

• Ya neden bu sanal tuş koyma furyası var? Bir ben mi gıcığım buna?
  • şişman iphone gibi olmuş :D

• Allah aşkına siz telefon çıkarmayın. m7'yi biraz inceltip batarya + işlemci güçlendir bunca gereksize para harcayacağına.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.