Şimdi Ara

HTC One A9 firmayı ayakta tutuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ülkemizde Note 5 2300-2400 seviyelerindeyken bu telefona 2500 TL verip alan insan varsa cidden çok şaşırım. Türkiye'de ki satış rakamları 100 adetin üzerine bile çıksa HTC dua etsin.

• Amerika - Avrupa fiyatı ne olursa olsun piyasada daha iyi donanım ve daha iyi tasarımlı ve çok daha ucuza bir çok telefon var. Bunu alan adam ya bu işlerden anlamıyor yada parası çok savuracak yer arıyor.

• geribildirimleri dinlemezsen daha da kotuye gidecek

• Yanlis mi gordum diye tekrar tekrar okudum. Yanilmamisim. 617 islemci 2000kusur batarya 5 inc fiyat 2500tl. Htcnin sakasi sanirim.

• Madem öyle hep bu cihazın yolundan gidip ayakta kalsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm 100 kişiden 1 inde bile htc yok, Resmen öldü bu firma 1000/1 e düştü oranları.

• yamuk, kabuğu falan soyulan g4 kullanmak istemediğim için a9u almayı düşünüyorum. elde duruşu hoş, ortalama kullanıcıya göre güzel özellikleri var. parmak izi okuyucusu da efsane.

tek kötü tarafı bnm adıma bataryası, o da çok çok kritik birşey değil bütün gün ofisteyim zaten

ama şunu da söylemeden edemeyeceğim tr'den almak enayilik resmen. almanyada 400euro (1300 civarı) 150-160 da kayıt parası 1500ü görmüyor. 2 ay daha bekleyip fiyatı düştükten sonra getirtmeyi düşünüyorum

firma öldü falan diyorsunuz ama gene de güncelleme bakımından iyi firma.

bu fiyata daha iyileri vardır muhakkak ama biri desin kasası bu tarz ince şık, parmak izi sensörü önde olan telefon kaç tane var. s6 falan demeyin, cidden bu tarz telefon varsa daha ucuza önerilerinizi bekliyorum
  • Şuan HTC a9u gold kullanıyorum. Tasarım ve kalite olarak on numara. Özellik olarak da ziyadesiyle yeterli. Bildirim ışığının olması ayrıca önemli ve çok güzel. Parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor. Özgün bir tasarımı var. Çok sitabil. Deli gibi tema ve özelleştirme desteği mevcut. Ha 2500 lira verilirdi hayır. Ama 1500 hakkıdır. Hatta en baba telefona 1500 - 2000 den fazla verilmez. Ben bu telefonu ikinci el sıfır ayarında 1000 liraya aldım harika bir telefon süper fiyat olayım budur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.