Şimdi Ara

HTC One A9 ön inceleme videosu: 'Yeni telefon hakkında merak edilen her şey' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Galaxy S6 2000tl'ye düştü ve bunun üzerinden buldozer gibi geçer ağlatır.S6Edge o fiyata satılıyor keza o da aynı şekilde karekökünü alır bunun hem tasarım hem donanımda.Bu HTC Türkiye ekibini acil kovalamalı.1400tl'lik cihazı 2400tl yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Fazladan 1500 TL eklemişler fiyata. Ederi 1200-1400 arası olmalıydı. Ayrıca G3 32GB kullanıyorum çok memnunum, her işimi görüyor buna neden para vereyim?

g3 kasa çatlaması olmasa ben de isterdim ama %90 çatlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Fazladan 1500 TL eklemişler fiyata. Ederi 1200-1400 arası olmalıydı. Ayrıca G3 32GB kullanıyorum çok memnunum, her işimi görüyor buna neden para vereyim?

g3 kasa çatlaması olmasa ben de isterdim ama %90 çatlayacak.

Bendeki cihaz Turkcell çıkış olduğu için sıkıntı olmaz, çatlarsa veririz garantiye ama sorun yok Mayıs ayından beri kullanıyorum. Kulaklık çıkış noktasında oluyormuş sanırım, nette bahsediyorlar. Paralel ithalat alanlar düşünsün.
  • 2400 yanlıştır.

Kimse o paraya gidip onu almaz asla ve kata inanmam. 1400 tl dir o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata kimse yüzüne bakmaz.

• ömrümde Htc kadar gerizekalı başka bir firma görmedim

• 2013 de lg g2 almıştım hala bana mısın demiyor bu telefonu da gömer ayrıca.

• Gider s6 alınır dusen fiyatıyla bunu ezer hemde....

• m7 tasarımını sattılar mı bunlar arkadaş bu nasıl tasarımdır!

• Fiyat konusunda bir türlü dogru hamle yapamadı htc'de. geekbencde de Tek çekirdek performansı Xperia e4g ile aynı. Ben 727 puan alıyorum tek çekirdekde. 8 çekirdek ile 3000 seviyelerine gelmiş A9. Günlük hayatta e4g den işlemci olarak farkı yok

• Mukemmel bir telefon tam anlamiyla bayildim.Kesin alicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb olam modeli temin ediyorum

• bunun kırmızısını bana amerikadan getirecek olan var mı fiyatı 400 dolara düşmüş ? ben beğendim kırmızısını yada tam adı neyse o rengi . var mı bir vatandaş getirecek?
  • Bugun itibari ile 320 Euro fransa da.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.