Bildirim
Htc one alınır mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence beklemenizi tavsiye ederim ki orta segmentte gerçekten alınası cihazlar tanıtılmaya başlandı. Başta Asus Zenfone 2 olmak üzere, Lenovo'nun da Türkiye pazarına girecek olması biraz daha beklemenizin size f/p anlamında da fayda sağlayacağı kanaatindeyim -
Siz m7'den bahsediyorsunuz. Yakında m9 çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben telefon alacağım zaman şu model çıkacak bekle , bu model indirime girecek bekle diye diye 1 yıldan fazla süre boyunca karasız , araştırma halinde ve kendimi eski telefonu biraz daha idare edeyim diye diye geçirdim.
sonra baktım ilk niyetim olduğundan bu yana üstünden uzun zaman geçmiş, gittim kafama eseni aldım.
Çok memnunum htc m8 almıştım
M8 i 4 aydır kullanıyorum , aldığıma memnunum iyikide almışım diyorum. Eğer m8 yerine başka bir model alacak olsam oda m7 olurdu.
Kafana estiyse , gönlüne yattıysa git al bekleme -
M7 iyi telefon ancak batarya konusunda ben memnun değilim.
Onun dışında son derece akıcı bir cihaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X