Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam avrupa ve ortadoğu ülkelerinde 2.5ghz geri kalan yerlerde 2.3 yani sorun değil bu durum üretim farkı falan herhalde ama yine de cihaz efsane cpu z bakmadım ama orda ne yazarsa doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişi de de aynı şey çıkıyorsa o zaman antutuda sıkıntı vardır sizde de aynı şey yazınca kısmen rahatladım ilk aldığımda bayağı bi takılmıştım bu mevzuya. Bu arada CPU-Z te snapdragon 801 gözüküyor interneti biraz araştırıcam bi şeyler bulursam haberdar ederim.
  • bende aynı fikirdeyim... antutu testleri çok iyi çıkıyor ama işlemci modeli doğru görünmüyor... emea yani avrupa ortadoğu afrika pazarında bu telefon 2.3 Ghz zaten... Bu arada telefonu ART'ye çevirdikten sonra antutu testini yenilediğimde 1500 puan düştü... ancak bu düşüş testin dalvik testi içermesinden kaynaklanıyor ve dalvik puanı düşük kalıyor doğal olarak... açıçası ART ile de herhangi fark göremedim henüz telefonda... sadece uygulamaların boyutları biraz arttı... bir hafta daha test edelim bakalım batarya performansı falan nasıl olacak burada yazarız...
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    İşlemci ile ilgili bi şeyler buldum arkadaşlar. Özellikle hintli gardaşlarımız da bu snapdragon800 mevzusuna takılmışlar. Aşağıdaki linkte konuya açıklık getirilmiş. Şöyle ki;

http://www.gsmarena.com/htc_one_(e8)-reviews-6397p32.php

> In reply to lucky @ 2014-09-26 15:45 from XN6e - click to read
    Ignore Antutu.... If you will clearly see the details of baenchmark test by antutu you will find that gpu is clocked at 578Mhz, that is only possible in Snapdragon 801 8974AC

"ansh" isimli kullanıcı antutu testinde gpu clock frekansının 578 Mhz olması durumunda işlemcinin ancak snapdragon 801 olacağını söylemiş. Gerçektende de hem antutu hem de CPU-Z'te max gpu frekansına baktığımda 578 Mhz yazıyor. Bunun üzerine bi de şöyle bi şey buldum:

Teknolojioku
    İşte Snapdragon 800 ile 801 arasındaki fark!
    http://www.teknolojioku.com/haber/iste-snapdragon-800-ile-801-arasindaki-fark-17033.html

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

Yani buna göre bizim E8'lerimiz AB modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma37 -- 10 Ocak 2015; 23:35:48 >

• Peki şarj süreleriniz ne durumda

• Pil süresi süper

• Arkadaşlar dot wiev kılıf nereden alabilirim?Adanada hiçbir yerde yok.

• enigma37 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle net bir şekilde ikna oldum. Max Gpu bende de 578 görünüyor. O halde bizim makineler snapdragon 801 8974AB.
    enigma kafamı sen karıştırmıştın, şimdi yine sen olayı çözdün... :D

• Batarya süresi bende ortalama 2 gün yani tam 48 saat... Dot view kılıfı gittigidiyorda falan bulabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/m/--p-TELKILMICHTCE8MAVI?productId=telkilmichtce8mavi&categoryId=16102&sku=TELKILMICHTCE8MAVI&wt_gl=cpc.nelk.taki-mucevher.altin.pla&gclid=CNCf2omEjcMCFSYIwwodOEQAWg

Bugün elime geçti.Çok hoşuma gitti de bu mıknatıs biraz fazla kuvvetli gibi zor tutuyorum elimde kullanırken

• bendeki kılıfta mıknatıs yok. İnternetten mi aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 13 Ocak 2015; 22:42:14 >
    Evet gittigidiyor güzel ürün hosuma gitti

• telefonla çektiğiniz fotoğrafları atarmısınız ön kamerası nasıl iyi mi
  • e8 i değişimle alan varmı m7 ile serviste değisim gören var ise bana pm ile ulasablirlermi
  • arkadaşlar bide son sürümü alcak mı telefon 5.0 ı
  • Alalı iki hafta oldu çok memnunum

• arkadaşlar bir aydan daha uzun süredir kullanıyorum telefon bir harika maşallah özellikle samsung dan sonra süper geldi
    otg desteği var her türlü flashı okudu arkadaşlar.
    bataryası bazen çabuk bazende geç doluyor gibi geldi siz ne kadar sürede şarj ediyorsunuz?
    birde en çok korktuğum konu batarya ölmesi diyelim samsung da 1 yıl içinde çok kez başıma geldi dolar dolmaz söküyorum o yüzden htc nin garanti olayı nasıl arkadaşlar batarya ne kadar garantide ?
  • Arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum.Suan htc one m7 kullanıyorum.Kamera kalitesinden açıkçası çok endişe duyuyorum.Rica etsem kullanan arkadaşlar bi inceleme videosu çekse bizde cihazı daha iyi tanisak çok iyi olur.Bataryada ne kadar gidiyor ne kadar ekran süresi alabiliyor ? Kamera ve video kalitesi nasıl detaylı bi inceleme video su çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

• Ayrıca hdmi ile görüntü aktarımını destekliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismaill07

Arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum.Suan htc one m7 kullanıyorum.Kamera kalitesinden açıkçası çok endişe duyuyorum.Rica etsem kullanan arkadaşlar bi inceleme videosu çekse bizde cihazı daha iyi tanisak çok iyi olur.Bataryada ne kadar gidiyor ne kadar ekran süresi alabiliyor ? Kamera ve video kalitesi nasıl detaylı bi inceleme video su çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

Valla hocam internet yavaş o yüzden video atamıyorum.Pil süresi oyun video surf dahil 6 7 saat arası ekran süresi veriyor.On kamera çok iyi ve net.Ama arkayla arada pek bi fark görmedim ama güzel kameralar bence.Ses kalitesi en iyi telefonlardan net.Bi problem olmadı.Aldığımdan bu zamana

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.