Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arayan numaralarda isim çıkmaması olayına çözüm bulan oldu mu ? Ben bu sorunu telefonu ilk aldığımda yasamıştım ve telefon hafızasında ki rehber kayıtlarını silerek düzeltmiştim. ama su anda (sanki son HTC sense giriş update i yaptıktan sonra ) yine karıştı.
  • gerçekten saçma bir durum kilit ekranında iken baktığınızda kayıtı görebiliyorsunuz kilit ekranının açıp cevapsız aramaya baktığınızda göremiyorsunuz.

Acaba android l sürümünü kullanıp da aynı sorunun yaşayan var mı
  • İyi bayramlar arkadaşlar benim telefonun haporlör lerinde tozlar gözüküyor o tozları nasil yokede bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve resmi açıklama da geldi. ;) :)

http://shiftdelete.net/htc-android-6-0-marshmallow-aciklamasi-64354

• Bi arkadaşımız daha sormuş ama soruna cevap yazan olmamış. Hoparlör üzerindeki tozları neyle temizleyebiliriz. Diş fırçasıyla falan denedim ancak hala hoparlör üzerindeki delikler tozlarla tıkalı vaziyette. Bu konuda ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: baris528

Bi arkadaşımız daha sormuş ama soruna cevap yazan olmamış. Hoparlör üzerindeki tozları neyle temizleyebiliriz. Diş fırçasıyla falan denedim ancak hala hoparlör üzerindeki delikler tozlarla tıkalı vaziyette. Bu konuda ne yapabilirim?

Aynı konudan ben de dertliyim. Ne yapmak gerek, tıkanmış delikler nasıl temizlenecek bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

quote:

Orijinalden alıntı: baris528

Bi arkadaşımız daha sormuş ama soruna cevap yazan olmamış. Hoparlör üzerindeki tozları neyle temizleyebiliriz. Diş fırçasıyla falan denedim ancak hala hoparlör üzerindeki delikler tozlarla tıkalı vaziyette. Bu konuda ne yapabilirim?

Aynı konudan ben de dertliyim. Ne yapmak gerek, tıkanmış delikler nasıl temizlenecek bilemedim.

3-5 gün sonra yine aynisi oluyor o yuzden birakin oyle kalsin:)

• Bugün telefonumda bi sıkıntı oluştu ama sorunu tam anlayamadım.hard format attim ama yinede devam ediyor.telefonda biriyle konuşurken bi anda hoparlöre alıyor sonra ahizeye tekrar geçiyor, ekran döndürme kapalıyken ,ekrani cevirdigimde saga sola dönüyor hatta 180° tersine bile dönüyor ekran , Chromeda sayfa acikken durmadan yeniliyor sayfayı. Gozlemleyebildiklerim bunlar. Ürünü eski ürünün değişimi olarak aldigim için garantiside bitti.sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris528 -- 9 Ekim 2015; 21:33:34 >
  • Benim telefonun ekranında sarı lekeler oluşmaya başladı, önce küçük bir yerdeydi, şimdi büyüdü, derken ikinci bir yerde başka bir leke daha oluşmaya başladı, garantiye gönderince sizce cihazı mı değiştirirler yoksa ekranı mı? Youtube vb. yerlerde ekran değişim videolarını izledim, baya zahmetli ve zor gibi görünüyor, servisin değiştireceğini zannetmiyorum. Cihaz değişimine gidilecek olursa ise piyasada şu anda benim bildiğim hiç bir yerde E8 kalmadı, ne yapabilirler merak ediyorum?
  • Arkadaşlar rehber sorununu çözebilen var mı sırf bu sorun yüzünden telefonu değiştireceğim artık.
  • FiréLord kullanıcısına yanıt
    yok hocam bende çözemedim. En son üşenmeden bütün numaraların başına +9 ekledim. o şekilde düzeldi.
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Rezillik valla , teşekkürler
  • Selam, telefon cebimdeyken çaldiğında ya kendi kendine kapaniyor yada açılıyor, ayni sorunu yasayan varmi yada çozumu varmidir?

• Bazen diyorum, aynı telefonumu kullanıyoruz acaba. Arkadaşlar sizin yaşadığınız problemin hiç bir tanesini ben yaşamadım, bu bir kenara ben telefonda problem yaşamadım. Telefonu istanbul bilişimden mi aldınız yoksa hepsiburada 'danmı? Ben hepsiburada. Com dan aldım sıkıntısız kullanıyorum. Paralel ithalat gelenlerde sıkıntı olabilir belki diyeceğim ama günlük kullanıma bağlı hor kullanmalarda sebebiyet verebilir.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi düşünüyorum telefonu bir yıl önce aveadan aldım allah nazardan saklasın bahsedilen sorunların hiç birini yaşamadım telefonu kullanmasam sorunlu diye düşünürdüm ama hiç bir sorun yok bu fark neden acaba araştırmak lazım.

• video seçenekleri arasında yavaş çekim özelliği de bulunmaktadır.
    Eğer fark etmediyseniz bir denemenizi öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tema indirmek için giriş yapınız diyor. Ancak giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. Tema indiremiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
  • Arkadaslar elimde IMEI cakili bir E8 var. Custom ROM, root vb ugrasirken IMEI gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

yok hocam bende çözemedim. En son üşenmeden bütün numaraların başına +9 ekledim. o şekilde düzeldi.

Hocam aynı sıkıntı bende de var, neden kaynaklı olduğunu biliyor musunuz acaba?
    Ki benim sıkıntım hat değiştirdikten sonra oluşmaya başladı.
    Bazı numaralar çıkıyor, bazıları çıkmıyor garip bir şekilde.
    Birde, benim sürüm hala 4.2 yahu, neden güncelleme bulamıyor telefon. Var mıdır bir çözümü?
    Teşekkürler.
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

Tam sebebini bulamadım ama telefonun yazılımından kaynaklanma ihtimali yüksek. Arandığınızda ismi çıkan numaraları kontrol edin. büyük ihtimalle rehbere +905xx şeklinde kayıtlıdır. ben bütün rehberdeki numaraların başına +9 ekleyerek çözdüm sorunu.
    Benim sürümde 4.2 ve su an güncelleme bulamıyor. Tahminim OTA güncellemesi geri çekildi. HTC US sitesinde manuel güncelleme için bir link buldum. Ama güncellemeyi yapmadım. Şu an için 4.2 nin bir eksikliğini hissetmiyorum. Manuel güncelleme ile telefondaki tüm bilgiler siliniyor.

Linkte ki update bizim cihazlar için uygun mu bilmiyorum. Sadece bilgi amaçlı linki veriyorum.

http://www.htc.com/us/support/htc-one-e8-sprint/news/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz-83 -- 30 Kasım 2015; 13:58:34 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.