HTC 820 sahibiyim kamera çok kötü yerde hep işaret parmağımı çekiyorum. Focus olayı çok kötü çabuk tepki vermediği gibi titreşim engelleme özelliği yok o yüzden dikkat etmedikçe hep bulanık çıkıyor resimler. Ön kamera arka kameradan daha iyi focus özelliği yok ama yakın çekimde gereğide yok çok net ve canlı üstelik az ışıkta bile net. Telefon hızlı ama çok sıcak. Şarz ise bir yarım günü ancak tamamlıyor. 8 çekirdeğin sürekli olarak 1,5 GHZ olanlarını kullanıyor. En ufak bir gereklilikte 8 çekirdeğin tümünü devreye sokuyor. 1 GHZ lik 4 çekirdek normal durmda sadece ultra güç tasarruf modunda aktif oluyor diğer zamanlarda atıl durumda. Neden bilmem uygulamalar gereksiz yere yere donuyor ve (örn.yahoo mail) alttaki sanal butonlar tepkisizkalıyor öyle anlar yaşadım ki kapatma düğmesine bile tepki vermedi telefon. Samsunglarda böyle durumlarda kapağı açıp pili çıkarırdık bunda o da yok. Umarım yayınlarsınız daha önce hiç bir yazımı yayınlamadınız...
DH MisafiriD
kullanıcısına yanıt
Sen HTC 820 diye replika ürün almış olmayasın yıllarca HTC ürün kullanırım donma olayı yaşamadım ben..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme