Şimdi Ara

HTC One hakkında her şey! 'Detaylı ön inceleme' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

Yaşım 20 1992,28 aralık.

yaşınızı bılmıyorum, bendne buyuksenız abımsınız

ben 1 yere bakıp cıhazı ıncelemem tabı ama sony xperia z yi zaten coktan eledim one ve s4 ıkısınden bırını alacagım buyuk ıhtımal s4 olacak.

inanın pc topladım bu sene tam 3-4 ay araştırdım her parçayı belkı 100 başlık açtım o kadar tıtızımdır
    ]

Ben 25 yasındayım kardeşim ,zevkler ve renkler tartışılmaz elbet , benimde en çok hosuma giden xperia z oldu ,sporcuyum aynı zamanda zor kosullarda bana en iyi dayanacak telefon xperia z den başkası olamaz.
    Senin için şimdiden hayırlısı olsun s4 ün

teşekkür ederim, bende sporla uğraşıyorum vücüt geliştirmekle, onada spor denirse sizde hayrını görün hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

quote:

Yaşım 20 1992,28 aralık.

ben 1 yere bakıp cıhazı ıncelemem tabı ama sony xperia z yi zaten coktan eledim one ve s4 ıkısınden bırını alacagım buyuk ıhtımal s4 olacak.

inanın pc topladım bu sene tam 3-4 ay araştırdım her parçayı belkı 100 başlık açtım o kadar tıtızımdır
    ]

Ben 25 yasındayım kardeşim ,zevkler ve renkler tartışılmaz elbet , benimde en çok hosuma giden xperia z oldu ,sporcuyum aynı zamanda zor kosullarda bana en iyi dayanacak telefon xperia z den başkası olamaz.

teşekkür ederim, bende sporla uğraşıyorum vücüt geliştirmekle, onada spor denirse sizde hayrını görün hocam.

Teşekürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşım 20 1992,28 aralık.

]

Teşekürler

xperia z ye sağlam değil diyen birisi bence s4 e hiç yanaşmamalı :D

• Telefonu bnde küçültülmüş buldum...
  • ne zaman satısa cıkacak.fıyat belli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: darki33

Bence telefonun en kötü yanı güç butonunun konumu...

Abi ne gezio o tuş orda koysana sağ üste yada sağ tarafada rahat rahat basalım. Sol üste tek elle basmak can sıkabilir.

güç butonunu çok aktif kullanıyorsun sanırım ?

Evet aiırı aktif kullanıyorm. Telefonum iphone 4s kullanıcısıyım ve bana göre güç butonu ÖNEMLİ. YERİDE ÖNEMLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Mesut Bey herhangi bir firmanin fanı olacak en son kisidir...

Mesut Çevik'i gerçekten çok severim, işini hakkıyla yapan incelemelerinde objektif davranan birisi.

Fakat biraz Apple sempatisi var sanırım :) (https://twitter.com/mesutcevik/status/312460828018343938)

Yanlış anlaşılmasın kesinlikle fanlıkla itham etmiyorum. Zaten işi gereği "fan" olması zor, olursa kendisini bitirir. İşi dışında, özel hayatında herhangi bir markayı birinden daha çok sevebilir ona kimse karışamaz.
    Bu alıntıyı yapmamın sebebi aslında sizi destekler nitelikte. Sağda solda Mesut Çevik " Nvidia taraftarı , Samsung , Apple taraftarı" vb. diye konuşan insanlar var. Demek istediğim ; bu adam ,incelemesini hakkıyla yapıyor ve nedensiz yere bir markayı yüceltip/alçaltmıyorsa (ki yapmıyor) kimsenin "fan" vb ithamlarda bulunmaya hakkı yok.

Son olarak bu güzel inceleme için kendisine teşekkür ediyorum Umarım bizi " Merhaba ben Mesut Çevik" repliğinden mahrum bırakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

quote:

Mesut Çevik'i gerçekten çok severim, işini hakkıyla yapan incelemelerinde objektif davranan birisi.

Fakat biraz Apple sempatisi var sanırım :) (https://twitter.com/mesutcevik/status/312460828018343938)

Yanlış anlaşılmasın kesinlikle fanlıkla itham etmiyorum. Zaten işi gereği "fan" olması zor, olursa kendisini bitirir. İşi dışında, özel hayatında herhangi bir markayı birinden daha çok sevebilir ona kimse karışamaz.
    Bu alıntıyı yapmamın sebebi aslında sizi destekler nitelikte. Sağda solda Mesut Çevik " Nvidia taraftarı , Samsung , Apple taraftarı" vb. diye konuşan insanlar var. Demek istediğim ; bu adam ,incelemesini hakkıyla yapıyor ve nedensiz yere bir markayı yüceltip/alçaltmıyorsa (ki yapmıyor) kimsenin "fan" vb ithamlarda bulunmaya hakkı yok.

Son olarak bu güzel inceleme için kendisine teşekkür ediyorum Umarım bizi " Merhaba ben Mesut Çevik" repliğinden mahrum bırakmaz

gerçekleri söylemeye çalışıyor olması onu bu duruma itiyor, dürüst olmak yerine politik davransa kimse iPhone hayranı HTC fanı falan demezdi...
    bazı ön yargılı arkadaşlar Mesut Çevik i HTC fanlığı ile suçlar, ancak sizinde paylaşımınız da olduğu gibi HTC fanı olmadığı ortada, iPhone demesi ise son derece normal, çünkü iPhone bunu tarafsız olan herkese söyletiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

quote:

Ona buna çamur atan cahil insanlar hocam, bunlar o kadar fanatik ki, bağımlısı olduğu ürünü eleştirenlere, fanatik damgasını yapıştırıyorlar hemen.

DH' nin yaş grubu sanırım 17-20 yaş arası, akıl yaşı ise daha da küçük. O yüzden binlerce saçma sapan şeyi okumuyorum, inanmıyorum.

Mesut Bey' i tanımam etmem, gördüğümü söylüyorum, bir firma eleştirecek bir ürün yapıyorsa, bunu Mesut Bey' de eleştirebilir, zaten bu arkadaşımızın görevi de eleştirmektir ama bizim milletimiz o kadar cahil ki , eleştiriyi bile değerlendirme kapasitesi yok malesef.

Plastik bardağın üstüne samsung paylaşımı ise bir espridir, bunu anlayamacak kadar kıt insanlar varsa zaten yazmasınlar buraya.

Verdiğiniz linkte de bir kusur göremedim, Mesut bey bilgi birikimi ile cevap vermiş, bencede doğru cevap vermiş. (note 2 kullanıyorum) Telefon almak isteyen kişiye yardım etmiş, doğru yönlendirmiş...
    Artı ne diyebilirki, HTC One dese, htc fanı diyecekler, iphone dese, apple fanı, napsın bu adam, sussun mu?

Cevap vermese daha mı iyi veya ikiside iyi deyip sallasa, bilgi birikimi eminim hepimizden fazladır, buna görede cevap vermiş, saygı duymak lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Mart 2013; 13:03:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

kasa kalitesi, pil ömrü nasıl? yere düşünce camı çatırt edip cortlamasın? sonra ver elini 500 lira.

Dünyada yere düşüpte kırılmayan veya yamulmayan telefon üretilmiş değil helen.

Dikkat et düşmesin, hiç biri dayanıklı değil.

Üretil di xperia z hem yere atılıp hemde üzerine çıkıp eziyorlar telefonu banamısın demiyor cihaz

x peria z mi ? mesut abinin inceleme videosunda, telefonun bir kısmı düşme sonucu eğilmişti

iyi izlememişsin

sen mümkünse yorum yapma xperia z hakkında şuana kadar xperia z hakkında olumlu bir şey söylediğini görmedim yahu hiç mi iyi bir tarafı yok bu telefonun dayanıklılık konusunda HTC one ve s4 sağlam olduğunu herkes biliyor

• Bence çok iyi bir inceleme olmuş umarım oyunlardaki fps düşüşleri güncellemeler ile halledilebilir..Bence HTC iyi iş çıkarmış tekrar inceleme için teşekkürler..
  • arkadaşlar HTC One nin tasarımı, ekran kalitesi, malzeme kalitesi açıkçası tartışmasız ama ne yazık ki HTC güncelleme için hiç ama hiç güven verememekle beraber HTC One nin kamerasının 4 mp olması da çok büyük bi eksiklik ama umarım her şeye rağmen HTC nin CEO sunu istifa etmekten kurtaran bi pazar payına sahip olmasını diliyorum...

• Bu 4mp kamera nasil beyler ?

• Çok güzel mesut çevik abimizin anlatımıyla 23 dakika ne kadar çabuk geçti telefon olmuş beyler

• quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    HTC One'ın çıkışına sayılı günler kala ele geçirdiğimiz son örneklerden biriyle kamerasından, oyun performansına her şeyi deneme fırsatı bulduğumuz bu videoda merak ettiğiniz bir çok soruya cevap bulacaksınız.

Mesut Abi saatlerimiz aynı hangi telefondan kullanıyorsan söyle de onuda alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar HTC One nin tasarımı, ekran kalitesi, malzeme kalitesi açıkçası tartışmasız ama ne yazık ki HTC güncelleme için hiç ama hiç güven verememekle beraber HTC One nin kamerasının 4 mp olması da çok büyük bi eksiklik ama umarım her şeye rağmen HTC nin CEO sunu istifa etmekten kurtaran bi pazar payına sahip olmasını diliyorum...

nası 4mp olması çok büyük eksiklik ya
    işte bizim milletimin bu kafada olduğu için samsung gibi firmalar reklamla rekor kırıyor yani satış=reklam görüldüğü üzere

o 4mp değil 4 ultra piksel eğer testlere bakarsan ters ışıkta vs. note 2 s3 gibi telefonların kamerasının döküldüğünde htc one farkını görürsün ama senin anlayacağın dilde söylemek gerekirse 13mp kamera ile kalitesi aynı fakat gereksiz çözünürlüktense kalite var zaten 13mp çekmenin bir mantığı yok telefonla çekip poster haline getirecek değilsin kullanacağın resim taş çatlasa 4mp olacak önemli olan kısım kalitesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri arkadaşlar HTC One nin tasarımı, ekran kalitesi, malzeme kalitesi açıkçası tartışmasız ama ne yazık ki HTC güncelleme için hiç ama hiç güven verememekle beraber HTC One nin kamerasının 4 mp olması da çok büyük bi eksiklik ama umarım her şeye rağmen HTC nin CEO sunu istifa etmekten kurtaran bi pazar payına sahip olmasını diliyorum...
    nası 4mp olması çok büyük eksiklik ya işte bizim milletimin bu kafada olduğu için samsung gibi firmalar reklamla rekor kırıyor yani satış=reklam görüldüğü üzere o 4mp değil 4 ultra piksel eğer testlere bakarsan ters ışıkta vs. note 2 s3 gibi telefonların kamerasının döküldüğünde htc one farkını görürsün ama senin anlayacağın dilde söylemek gerekirse 13mp kamera ile kalitesi aynı fakat gereksiz çözünürlüktense kalite var zaten 13mp çekmenin bir mantığı yok telefonla çekip poster haline getirecek değilsin kullanacağın resim taş çatlasa 4mp olacak önemli olan kısım kalitesi

Güzel kardeşim hakkaten sen ultra pixel olayını çok yanlış anlamışsın hem de çoook! Ben HTC One nın tasarımına hayran oldum hatta almayı bile düşünüyorum ama HTC One nın kamerası 8 mp çözünürlüğünde fotoğraf çekmesi imkansızdanda öte bişey: (Alıntıdır)
    Yepyeni bir kamera

HTC, iş kameraya geldiğinde, megapiksel üzerine megapiksel eklemek yerine 4 megapiksel algılayıcıyla yetinmeyi tercih etmiş. Daha geniş bir yüzeye sahip olan algılayıcı sayesinde her piksel çok daha fazla ışık topluyor. Optik görüntü sabitleyici de işin içine girince HTC One kötü ışıkta dahi parlak fotoğraflar çekmeyi başarıyor. Ancak HTC ne derse desin, 4 megapiksel eşittir 4 megapiksel gerçeği değişmiyor. UltraPixel teknolojisi her ne kadar 4 megapikselden fazlasını sunsa da, kamera için daha iyisi olabilirdi denilebilir.

HTC One'ın çektiği fotoğraflar çok küçükler ve çok az yakınlaştırılabiliyorlar. Fotoğraflarda uzaklardaki detaylar görünmüyor. Ancak karanlıkta, flaşın da desteğiyle parazitsiz net fotoğraflar çekebiliyor telefon. Beklentilerin aksine "ultra megapiksel" çözünürlük sunmayan kamera yine de tatmin edici bir performans sergiliyor. Ayrıca görüntü sabitleyici de çok iyi sonuç veriyor. Düşük çözünürlüklü kameranın beklenmedik bir avantajı da dosya boyutları: HTC One'la çekilen fotoğraflar sadece 1,3 MB boyutunda!

• evet bari en azından ultra 8 mp olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri arkadaşlar HTC One nin tasarımı, ekran kalitesi, malzeme kalitesi açıkçası tartışmasız ama ne yazık ki HTC güncelleme için hiç ama hiç güven verememekle beraber HTC One nin kamerasının 4 mp olması da çok büyük bi eksiklik ama umarım her şeye rağmen HTC nin CEO sunu istifa etmekten kurtaran bi pazar payına sahip olmasını diliyorum...
    nası 4mp olması çok büyük eksiklik ya işte bizim milletimin bu kafada olduğu için samsung gibi firmalar reklamla rekor kırıyor yani satış=reklam görüldüğü üzere o 4mp değil 4 ultra piksel eğer testlere bakarsan ters ışıkta vs. note 2 s3 gibi telefonların kamerasının döküldüğünde htc one farkını görürsün ama senin anlayacağın dilde söylemek gerekirse 13mp kamera ile kalitesi aynı fakat gereksiz çözünürlüktense kalite var zaten 13mp çekmenin bir mantığı yok telefonla çekip poster haline getirecek değilsin kullanacağın resim taş çatlasa 4mp olacak önemli olan kısım kalitesi

Güzel kardeşim hakkaten sen ultra pixel olayını çok yanlış anlamışsın hem de çoook! Ben HTC One nın tasarımına hayran oldum hatta almayı bile düşünüyorum ama HTC One nın kamerası 8 mp çözünürlüğünde fotoğraf çekmesi imkansızdanda öte bişey: (Alıntıdır)
    Yepyeni bir kamera

HTC, iş kameraya geldiğinde, megapiksel üzerine megapiksel eklemek yerine 4 megapiksel algılayıcıyla yetinmeyi tercih etmiş. Daha geniş bir yüzeye sahip olan algılayıcı sayesinde her piksel çok daha fazla ışık topluyor. Optik görüntü sabitleyici de işin içine girince HTC One kötü ışıkta dahi parlak fotoğraflar çekmeyi başarıyor. Ancak HTC ne derse desin, 4 megapiksel eşittir 4 megapiksel gerçeği değişmiyor. UltraPixel teknolojisi her ne kadar 4 megapikselden fazlasını sunsa da, kamera için daha iyisi olabilirdi denilebilir.

HTC One'ın çektiği fotoğraflar çok küçükler ve çok az yakınlaştırılabiliyorlar. Fotoğraflarda uzaklardaki detaylar görünmüyor. Ancak karanlıkta, flaşın da desteğiyle parazitsiz net fotoğraflar çekebiliyor telefon. Beklentilerin aksine "ultra megapiksel" çözünürlük sunmayan kamera yine de tatmin edici bir performans sergiliyor. Ayrıca görüntü sabitleyici de çok iyi sonuç veriyor. Düşük çözünürlüklü kameranın beklenmedik bir avantajı da dosya boyutları: HTC One'la çekilen fotoğraflar sadece 1,3 MB boyutunda!

bildiğim şeyleri bana niye anlatıyorsun ki bende zaten aynı şeyi yazdım ışık olayına girip olayı boyut olayı gibi kısımlara girip uzatmadan kamerayı fazla küçümsediğinizi anlatmaya çalıştım kamerası gayet yeterli

• Bende forumda olan kisiler gibi ya s4 yada one alacagim ama kararsizim bir arkadasim s3 kullandi 8. ayda satti bazilari diyor s3 de touchwiz sorunlari var stabilite de iyi degil ondan samsung alma bazilari diyor s4 s3 un aynisi note la birebir ama su da bir gercek ki one alirsam guncellmeden mahrum kalacam s4 dekiler 5.0 kullanirken ben 4.2.2 kullanacagim bazilari diyor plastik telefona 2000 tl vermem ne yapacagimi sasirdim yardim birde kamera konusunda baska forumdada bir arkadas soyledi videoda koymus htc video cekerken s4 den iyi fakat s4 de fotograf cekerken htc den iyiymis simdi biz gunluk hayatta hangisini daha cok kullanacagiz tabiki fotografi bence sizin fikirlerinizi farkli olabilir yardimlarinizi bekliyorummmm
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.