Şimdi Ara

HTC One hakkında her şey! 'Detaylı ön inceleme' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baran.

Performans gene beni tatmin etmedi.Keske sunlarda adreno 330 olsaydida icimiz rahat rahat alaydik.Herseyini begendim ama oyun performansi gene beni hayal kirikligina ugratti.2000 Tl bayilacagiz bu cihaza ve oyunlari kasa kasa oynatmasin istiyor insan.S4 gene performansta tahta oturacak gibi gozukuyor.

Qualcomm'u taşlamak lazım eldeki çıkmaları Sony'e Htc'e kitliyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

04:43'de "sol üst köşeye konumlandırılan kamera" deniyor fakat kamera sağ üst köşede. Ufak bir hata.

Özellikler tablosunda corning gorilla glass 3 yazıyor ama söylerkende 2 diyor
  • Htc kendisinden çok çok daha büyük firmalarla birlikte zirvede kalmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

04:43'de "sol üst köşeye konumlandırılan kamera" deniyor fakat kamera sağ üst köşede. Ufak bir hata.

telefonun solu senin sağın olduğundan olabilir mi?
    telefon ile çekilen resimleri ve video bizlerle orjinal haliyle paylaşırsanız kamera kalitesine bizlerde bakabiliriz
    Sony Xperia Z canlı yayın incelemesinde (kendi evinizden yaptığınız) piyasaya sürülmemiş son kullanıcı telefonu değil demeden yerle bir ettiniz bu telefonun incelemesine defalarca buna vurgu yaptınız buda biraz garip
  • Htc one xperia Z yi öldürdü :-):-) ilk defa bir htc cihazını beğendim. Yanliz şu Micro SD beni düşündürüyor. Galiba yurt dışından 64 gb alacam.tabi eğer galaxy s4 beklediğim özellikler de değilse :-)

• Yalnız birşeyide söylemeden geçemiyecem,incelemeniz için çok teşekkürler onu öncelikle belirteyim fakat xperia z incelemesi ile htc one incelemesi arasında sanki biraz fark var gibi...
  • Kamerasındaki özellikler çok hoşuma gitti.. En çok beğendiğim bu oldu, hoparlörleri de aynı şekilde beğendim .. Ekranı da çok güzel görünüyordu.. Htc güzel telefon yapmış gerçekten :)

• genel anlamda cihazı beğendim.özellikle alüminyum kasa ve boomsound teknolojisi cezbedici. yalnız HTC 'nin geçmiş hatalarından biri güncelleme sıkıntısı idi bunun en büyük sebebi de HTC ham androide çok ama çok fazla eklemeler yapmakta bu kullanıcı için keyifli bir sense kullanım deneyimi olabiliyor fakat ilerde güncelleme yaparken baştan aşağı değişeceği için sistem haliyle sekteye uğruyor.gördüğüm kadarıyla sense iyice farklı bir hal almış blinkfeed bana göre çok gerekli değil,hem WP8 gibi bi hal almış hem de flipboard'ın bi benzeri olmuş.kilit ekranı sade ama bence keşke animasyonlu yapsalardı.donanım olarak tatmin edici yalnız en azından adreno 320'yi değiştirseler iyi olabilirmiş.güncelleme konusunda bence en fazla android 5 key lime pie sürümünü alacaktır.keyifli teknoloji günleri :)

• Telefonu alıp 3 ay sonra satmak isteyenler lütfen PM -)

• her gördüğümüz telefonu alabilecek gücü bulamasak bile teknolojiyi takip etmek açısından bile bu incelemeler hoş. Sunum güzel ve Türkiye çapında profesyonel donanımlı bir ekip DH ekibi.
    Başarılarınızın devamını diliyorum.

• Almak istiyorum fakat s4 karıştırıyor aklımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

htc bu kez basarmış bence.. ancak bu kez sensation xe de yaptığım hatayı yapıp hemen satın almıycam.. sensationu 2000 tlye aldım 6 ay sonra 1300 e düştü.. s3 ü 2000 tl ye aldım 6 ay sonra oda 1400 lere düştü bu kez en az bir yıl bekliycem .. benim anlamadığım şey firmalar 2000 tleye satarkende kar ediyor 1300 e saterkende kar ediyor.. demekki bizi sırf kekliyorlar ilk 6 ay..

One x de daha beteri de mevcut
  • Telefonu alıp 3 ay sonra satmak isteyenler lütfen PM -)

• Gayet detaylı bir Ön İnceleme (!) olmuş. Teşekkürler.
    Telefona gelirsek malzeme yapısı , tasarımı gayet güzel. Telefonun multimedia özellikleri çok iyi. Özellikle Zoe gerçekten çok iyi. Video çekerken şu Lumia da ki gibi titreşimi engelleyen bir uygulama olsaydı çok daha iyi olabilirdi. 3 gün sonra S4 de çıkıyor, onunda heyecanı var ama HTC bu sefer başarmış. Bende yeni bir akıllı telefon alacağım bu ya HTC One olacak yada S4 olacak. Umarım S4 ün tasarımı da HTC One kadar güzel olur.
    İncelemeyi de en erken zamanda bekliyoruz.

• Test editörünüz(adını unuttum incelemede fotosu çekilen kişi) kirk hammet(metallica gitaristine) çok benziyor

• kesinlikle alacağım telefon diyebilirim s4 isterse performans olarak bu telefonu 2'ye hatta 3'e katlasın... telefonun her yönüyle isteklerimin ötesinde özellikleri var . desire hd ilk çıktığında yurtdışından aldım hala kullanıyorum artık değişim zamanı geldi..

• Açıkçası telefon beni çok tatmin etti.

+Aliminyum kasa
    +İyi ses kaydı,çekim kalitesi ve zoe
    +stereo ses çıkışı

Benim için önemli olan özellikler ekran kalitesi ve müzik deneyimi.

Aklım uzun süredir Nokia'nın Lumia 920 modelindeydi, platform yeni olduğu ve telefonun iri olması sebebiyle cesaret edemedim.

Htc den korkularımda; plus modelinin hemen piyasaya sürülecek olması, 4.2 desteğinin geç gelmesi ve ileriye dönük güncellemelerin gelmeyecek olması.

Zaten satın almak için 4-5 ay beklenmeli ciddi bir fiyat düşüşü olacaktır hem Samsung s4 modeli ile bir karşılaştıralım bakalım.

Htc bu sefer iyi bir iş başarmışa benziyor. İyi sabahlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntkn

Açıkçası iPhone 5 varken başka hiçbir telefon ilgimi çekmiyor. Jailbreak yapılmış IOS bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Telefon ince, hafif ve karizmatik daha ne olsun.

htc one, xperia z, galaxy s4 gibi telefonlar iphone 5 ile denk değil iphone 8s ile anca denk. o çıksın sonra gene kıyaslarız.
    not: fanboylara beleş iphone veriyorlar gibi geliyor artık bana.

• htc wildfire s kullanıyorum şuan. one x ve one s in hastasıyım ama bu alet bildiğim çin malı çakma pda lara benziyor resmen. tasarım iphone bbz10 arası bişey olmuş. önde 2 parça metal ve kocaman bir karaltı görüyoruz. çerçevesiz ekran cidden hoş durmuyor. arka kısım aslında fena değil fakat lensin etrafına renkli bir çerçeve koysalardı daha hoş olurdu. beyaz çizgilerde cidden kötü duruyor.
    hepsini geçtim sense bildiğin can çekişiyor. sense 2.1 bile görsellik olarak bundan daha iyidir yahu. sense 4 çok güzeldi benim gözümde tek eksiği ana menünün şeffaf olmayışı çok kolostrofobik bir ekran yaratıyordu. one da ise almış yürümüş saçma sapan bir hale sokmuşlar yazılımı. takdir edilecek tek noktası ana ekranların devre dışı bırakılabilmesi. ayrıca
    http://www.letsgomobile.org/images/news/htc/htc-sense.jpg

şu ekran görüntüsünün yerini hiçbişey tutamayacak. o saati geri istiyorum ben htc!

• 12.30 harlem shake tablet maskeli abimiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.