Şimdi Ara

Htc One ile ilgili çok ciddi sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadara aldınız hocam kırmızısı muhteşem ya hayırlı olsun
  • Merhaba, telefonu alali 10 gün oldu ama dün akşam çekimlerde kamerada bir kirmizilik vardı. Gündüz çekimlerinde hiç bir sıkıntı yok ama loş ortamda telefon sıkıntı yaratıyor. Resim ekliyorum bunun için garantiye verip beklemye değer mi?
     Htc One ile ilgili çok ciddi sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotolerance -- 23 Eylül 2013; 10:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever xperia z
  • Aslinda en buyuk sorun review okuyup urun almak.

İphone 3gs, 4s ve galaxy s3 kullandim hepsindende memnun kaldim

Burda ve baska yerlerdeki yorumlara guvenip htc one aldim bin pismanim. Keske almasaydim.

Burda binlerce yorum yazanlarin 5 duyudan yana sorunlari var

• Bu gibi sorunlar yaşamak istemiyorsanız hangi marka olduğu önemli değil teknolojiyi bir adım geriden takip edin,
    Ben Xperia Z yi ilk çıktığında aldım su geçirme problemi yaşadım ama sonraki serilerde bu olay yok,
    Htc One için acele etmedim bekledim yorum ve kullanıcı dönüşleri için ve daha yeni 1 ay önce aldım kimine göre eskimişti ama bana göre değil ve aldığım One anlatılan hiçbir soruna sahip değil,
    Kısaca yeni ürünleri almak için acele etmemek gerekiyor bekleyip görmek en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Aslinda en buyuk sorun review okuyup urun almak.

Burda ve baska yerlerdeki yorumlara guvenip htc one aldim bin pismanim. Keske almasaydim.

herkes htc one en stabil android onda diyo.bu eleştiri onun içinmiydi. 5 duyudan bahsediyorum.

konuyu açan arkadaşa cevabım. sadece benim de olduğu için ve genel tarafından bilindiği için söylüyorum. iphone da ekran problemi yok hepsi aynı demişsin. iphone 4 lerde problem yok. bembeyaz bi ekran.4sler ve 5 lerde sarı ekran var.aralarında da standart yok.sarıdan sarıya bile fark var.çok az bi beyaz ekranlı iphone 5 var sanırım. yani iphonun bu durumu acayip can sıkıcı. googlea yaz ne demek istediğimi anlarsın. fark çok bariz ve kötü gözüküyo.benim ki de sarı ekran iphone 4 ile kıyaslayınca anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 24 Eylül 2013; 11:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Aslinda en buyuk sorun review okuyup urun almak.

herkes htc one en stabil android onda diyo.bu eleştiri onun içinmiydi. 5 duyudan bahsediyorum.

konuyu açan arkadaşa cevabım. sadece benim de olduğu için ve genel tarafından bilindiği için söylüyorum. iphone da ekran problemi yok hepsi aynı demişsin. iphone 4 lerde problem yok. bembeyaz bi ekran.4sler ve 5 lerde sarı ekran var.aralarında da standart yok.sarıdan sarıya bile fark var.çok az bi beyaz ekranlı iphone 5 var sanırım. yani iphonun bu durumu acayip can sıkıcı. googlea yaz ne demek istediğimi anlarsın. fark çok bariz ve kötü gözüküyo.benim ki de sarı ekran iphone 4 ile kıyaslayınca anladım.

Hocam elestiri sebeplerimi soyleyeyim

Forumda telefonun isinmasindan bahsedildi ama bircok kisi dediki "rahatsiz edecek kadar degil" 5 dk kadar kamerayi kullandim telefon yaniyordu resmen

Ses oyle super boyle super dediler hatta birkac kisi laptopumdan cok ses veriyor yazmisti. Laptoplari gercekten sorunlu olmali. Sesi cok acinca pit pit ediyor eski fm rdyolar gibi. Ben rahatsiz oldum. Bugun ogrendimki amfi varmis ondanmismis. İlk kez anfili cihaz kullaniyoruz sanki

Ultrapixel kamera cok iyi cekiyor dediler yok karanlikta aoyle performansli flean gun isiginda denedim berbat foto cekiyor.

Elimdeki galaxy s3 ve esimdeki iphone5 ile kiyaslayinca acikcasi bircok seyden memnun kalmadim telwfonu kutusuna koydum 1 haftadir oylece duruyor iade etmek istedim almadilar . yazik oldu . Diger baslikta o abartili yazanlara soylemek istedigim cok sey var ama allah belanizi versin desim sadece yalanla dolanla burda tarafli abartili yorum yazinca ellerine ne geciyor merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgw7 -- 24 Eylül 2013; 17:43:37 >

• Herkes bitarafindan birseyler uyduruyor. Kullanici yaniltmayin fanboymusun arkadas. Nerde kaynagin. K.cndan uydurma konular acmayin forumu batirmayin...

• Bu başlığı açtım ama şimdi şunu söylemek istiyorum, telefonum geldi, 1 buçuk aydır kullanıyorum. Yukarda bahsettiğim hiçbir sorunu yaşamadım. (Androidi update etmedim) Telefondan da gayet memnunun.
  • Merhabalar
    Benim pederde de HTC One var ama yeterli alan yok sorunuyla uğraşıp duruyoruz. Hatta artık facebook twitter felan açmıyor yer yok diye.
    SD kart aldım resimler felan orada ama zaten telefonun sistem 2gb geri kalan uygulamalarda olmazsa olmaz.
    Ne yaparızda kurtarırız? Telefonu dahi güncelleyemiyorum yer yok diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

akşam gittim kırmızısını aldım.

ne kasa açıklığı ne ölü piksel sorunu çıktı telefon tamamen sorunsuz...

fa39 la başlıyor seri numarası.

ilk çıktığında alıcaktım ama ilk çıkan hiç bir elektronik alınmamalı 4-5 ay sonra gittim aldım avea dan ...

Bende kırmızı one veya 5c almayı düşünüyorum eylülden beri kullanıyorsunuz kasada soyulma veya başka Bi sıkıntı oldu mu cihazda one x kullanıyorum arada çekmemezlik oluyor mesela bu tarz birsey varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusilker

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

akşam gittim kırmızısını aldım.

ne kasa açıklığı ne ölü piksel sorunu çıktı telefon tamamen sorunsuz...

fa39 la başlıyor seri numarası.

ilk çıktığında alıcaktım ama ilk çıkan hiç bir elektronik alınmamalı 4-5 ay sonra gittim aldım avea dan ...

Bende kırmızı one veya 5c almayı düşünüyorum eylülden beri kullanıyorsunuz kasada soyulma veya başka Bi sıkıntı oldu mu cihazda one x kullanıyorum arada çekmemezlik oluyor mesela bu tarz birsey varmı

hiç bir şey olmadı. ne soyulma ne renk atma ne kırmızı ekran ne pembe kamere ne kasa açıklığı ne de çekmemezlik yaptı .

ki telefonumu aktif olarak kullanıyorum 5-6 saat müzik dinlerim 1 saat video izlerim netten günlük 1 saate yakın konuşmam var eve geldiğimde şarjı %40 civarında dolaşıyor oluyor.

benim telefonumda şarjı sömüren tek şey oyunlar ama ben zaten oyun için almadım medya özellikleri için aldım bu telefonu.

fa39 serisi kırmızı telefonum.

• ben de htc one kullanıcıyım ve telefonumu aldıktan yaklaşık bir buçuk ay sonra servise göndermek zorunda kaldım. bazı updateler yaparken telefon kapandı bir daha açılmadı. servis amakartın yanmış olduğunu söyledi anakart değişimi yapılmış. bugün de telefonun sarjı tamamen bittikten sonra şarja taktım 2 kere açılıp kapandı şu an şarja taktığımda ışıklar da yanmıyor sanırım yine aynı sorun. genelde böyle bir şey var mı yoksa bana mı böylesi denk gelmiş ?? servisten geleli yine yaklaşık bir buçuk ay oldu. ne yapmalıyım?:( değişim talep etmiştim ilk seferde ama kabul edilmedi bu sefer alabileceğimi düşünüyorum?
  • Ben birkaç gün once bir büyük update daha yükledim hiçbir sorun yok. Şu ana kadar 1 kere bile kilitlendiğini görmedim.
  • Şu telefonu s4 ile nasıl karşılaştırabiliyırsunuz anlamıyorum. Her türlü daha iyi telefon htc one.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta once aldim telefon guzel fakat bazi ciddi sorunlar var,,, telefondad konusnurken birden hattan kopmalar oldu bir iki kere sonra ayarlar-pil-hızlı aciliş seceneğini kaldirdim cozuldu gibi,, birde konusurken telefonu yatay pozisyona getirdiğin zaman karşi tarafa ses gitmiyor enteresan,, cozumunu bilen varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Şu telefonu s4 ile nasıl karşılaştırabiliyırsunuz anlamıyorum. Her türlü daha iyi telefon htc one.

• Şuanda HTC ONE kullanan abilerden yorum alabilirmiyim _?
  • Merhaba,
    Telefonumu 7 ay büyük bir keyifle kullandıktan sonra ekran dokunmadiğinde sorun oluştu. *#*#3424#*#* tuşlayıp testlerden line drawing testini yapınca ekli maznzarayıo görüm..1 cm genişliğinde bir satırın dokunmatiği sizlere ömür. Muhtemel ki donanım problemi. Bu sorun konusunda fikri olan var mı? Garanti kapsamında tamir ediliyordur umarum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sankayaha

Merhaba,
    Telefonumu 7 ay büyük bir keyifle kullandıktan sonra ekran dokunmadiğinde sorun oluştu. *#*#3424#*#* tuşlayıp testlerden line drawing testini yapınca ekli maznzarayıo görüm..1 cm genişliğinde bir satırın dokunmatiği sizlere ömür. Muhtemel ki donanım problemi. Bu sorun konusunda fikri olan var mı? Garanti kapsamında tamir ediliyordur umarum :(

Arkadaşın yazdığı durun bende de var ve arkadaşın isaretletledigi nokta ile ayni yer fakat son çıkan guncellemeye kadar bir problem yoktu guncellemeden olmuş olabilir mi ? Birde sankayaha acaba yaptırıp çözümünü buldu mu ??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.