merhaba htc one kullanan arkadaslar;dün telefon aldım.telefonu genel olarak beğendim.kullanımında zorlanıyorum tabi;uzun zamandır eski tip telefon kullandığım için.telefonu çözmem zaman alacak o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim.az önce telefonla konuşurken kapatabilmek için telefonu ekrana baktım yandı söndü sürekli hani elektrik kesilcek gibi olur ışık kesilir ya o şekilde oldu.
bana ekran-hareketler-dugmeler sekmesindeki ayarları tavsiye edebilir misiniz?hatta vaktiniz varsa temel ayarlamalar hakkında bir bilgi alabilir miyim?? blinkfeed uygulamasını kapatmaktan basladım.baska bişey yapmadım henüz:((
quote:
Orijinalden alıntı: gulsah021
merhaba htc one kullanan arkadaslar;dün telefon aldım.telefonu genel olarak beğendim.kullanımında zorlanıyorum tabi;uzun zamandır eski tip telefon kullandığım için.telefonu çözmem zaman alacak o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim.az önce telefonla konuşurken kapatabilmek için telefonu ekrana baktım yandı söndü sürekli hani elektrik kesilcek gibi olur ışık kesilir ya o şekilde oldu.
bana ekran-hareketler-dugmeler sekmesindeki ayarları tavsiye edebilir misiniz?hatta vaktiniz varsa temel ayarlamalar hakkında bir bilgi alabilir miyim?? blinkfeed uygulamasını kapatmaktan basladım.baska bişey yapmadım henüz:((
Canım kardeşim boş ver sen önerileri ayarları telefonu kendin keşif et böylesi daha güzel emin ol buna kafana göre Karistir o artık senin telefonun...deneme yanılma yap boş ber önerileri..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkür ederim yanıtınız için;deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum.ama bazen ciddi ciddi anlamıyorum:(( mesela arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum.sonra uygulamalar kısmından çalışanları buluyorum.google player bilmem ne bi sürü şey var.bunları durdurmalı mıyım batarya çabuk bitmesin diye..yanlış bişey yapmak istemiyorum da:((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme