Şimdi Ara

HTC One M10 ile ilgili bir basın görseli internete sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu One m7'ye efsane diyenleri anlamıyorum bu telefonu bende kullandım takas yapıp kurtulduğuma şükrediyorum! Telefon sürekli sol cebimde ve yanında hiçbir şey yokken bile kasa yanlardan soyuldu arkadaki HTC yazısının bir harfi cebime takılıp düştü! O kadar dikkatli ve temiz kullanmama rağmen ilk kasa soyulmasını bu telefonda yaşadım. oysaki dandik dedikleri Samsungların çoğu modelini almama rağmen kasa soyulması yaşamamıştım. Sadece sesi ve ekranı mükemmeldi.
  • Sonunda usb girişini alt çerçeveye ortalamayı başarmışlar, tebrikler.

• Tasarım konusunda sıkıntı yok gibi. En büyük artısı parmak izi okuyucusunu ön tarafa koymaları olmuş, umarım beklendiği gibi bir telefon olur ve HTC eski günlerine döner.

• Sanal tuşlardan vazgeçmelerine sevindim. Altta ve üste çok fazla boşluk var daha kibar olabilirmiş. Home tuşunu biraz daha yukarı alsalarmış keşke. En büyük yenilik çerçevelerin incelmesi olmuş. Ben beğendim. Umarım HTC eski günlerine döner. Bu telefon da başarılı olamazlarsa HTC'nin işi zor.

• samsung elveda
    HTC One M10 ile ilgili bir basın görseli internete sızdırıldı
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ben Photoshop um diye bağırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan çok daha güzel gözüken çinli telefonlar var. fiyatı da htc nin normal fiyatlarından piyasaya çıkarsa elbet bunu da alan birkaç kişi olur, ama etrafımızda bu telefondan kullanan görebilir miyiz? Hiç sanmıyorum

• fotoğrafı görünce general mobile , vestel sandım.
    Eski bir htc fanı olan o günleri özlüyorum. Sensation XL, HD2 , M7 gibi efsaneleri üreten şirkete bu tasarım ve arayüzü yakıştıramadım

• iğrenç duruyor.
  • tasarım yine vasat
  • ön görünüm hariç gayet iyi olmuş...

• arka güzel, ön kötü. olmamış.

• htc sensation kullanıyorum, onun bile ön tasarımı daha güzel bence

HTC One M10 ile ilgili bir basın görseli internete sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapidblaze -- 6 Mart 2016; 0:50:55 >
  • htc bitmiş. Son akıllı telefon modeli bu olur bence.

• HTC'nin One ailesine bakıldığında bana göre en güzel tasarımlı ve gündelik kullanım için alınabilecek telefon One X9 olmuş. Umarım yüksek fiyattan gelmez de alıp da kullanabiliriz.

• yakında silinir böyle devam ederse htc

• Arka tasarim M7 benzemis

• M serisini M serisi yapan ön yüzdeki Boomsound hoparlörlerdir. HTC nasıl bir kafayla bundan vazgeçmiş gerçekten anlamıyorum.
  • Alüminyum doğrama profillere benzemiş
  • htc ayakları geri geri gitmenin gösterisini yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.