Şimdi Ara

HTC One M10, siyah renk seçeneği ile görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

en premium cihazlar htc de olurdu hep. Özellikle Butterfly serisi efsanedir misal ama artık önceden terlik lastiği diye dalga geçilen samsung en premium cihazları çıkartıyor kim ne derse desin.

Aynen
    HTC One M10, siyah renk seçeneği ile görüntülendi
    Bu mesaja eklenen görseller:

yav şu orta segment a7 bile bu en az 3000 tl ye satılacak olan m10 a bin basar. Ters açıdan çekip teli kötü göstermeye kalkışmak ergence. öyle yapınca ancak kötü görünüyor. Haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Şubat 2016; 12:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

en premium cihazlar htc de olurdu hep. Özellikle Butterfly serisi efsanedir misal ama artık önceden terlik lastiği diye dalga geçilen samsung en premium cihazları çıkartıyor kim ne derse desin.

Aynen
    Bu mesaja eklenen görseller:

yav şu orta segment a7 bile bu en az 3000 tl ye satılacak olan m10 a bin basar. Ters açıdan çekip teli kötü göstermeye kalkışmak ergence. öyle yapınca ancak kötü görünüyor. Haklısın.

Hahaha adam cam kapağının yapışkanları attığı için içi görünen S6'ya ters açıdan çekilmiş demiş... Algıya gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hele bir çıksın öyle konuşalım. Gerçek olduğu kesinleşsin bir kere :)

NOt: Beyler internetten araştırdım blackzeros adlı üye doğru söylüyor. Bu fake yani fotoshop. Gerçek fotograf a9'a ait. Gerçek M10 belki buna benzeyecek ancak bu gerçek değil.
    Adam bizi resmen keklemiş Zaten telefon Samsung'un telefonlarına benzemiş demek ki bu fotografı fotoshoplayan Samsung hayranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 21 Şubat 2016; 13:42:21 >
  • şimdi tam çinli telefonlara benziyor. nerde eski m7 m8 :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomsound ve ultrapixel çıkarttılar . Yeni teknolojik alet dedik gittik m7 aldık.

Şimdi teknolojik diye tanıttığı bütün işlevleri cihazdan çıkartmış. Neden alalım anlamak güç.
  • Valla sizle başa çıkılmaz ha. Alt şeridi kaldırın çerçeveleri inceltin diyorsunuz inceltince de ah ah nerde o eski m serisi tasarımları diyorsunuz. Gidin samsung alın fotokopi gibi tüm modelleri birbirinin kopyası

• Aslında htc x9 telefona en güncel donanım koyup arka kenara 12 ultra piksel onude 4 ultra piksel koyup ram 4 gb ve yüksek kapasiteli hafıza bunu da amiral gemi olarak duyur

• Htc'yi severim tek sorunu ülkemizde fiyat politikası fail.M10 muhteşem bir cihaz olacak hiç şüphem yok

• bataryası ne ona göre iyi telefon denilebilir, hayatımda şarjından en çok çektiğim telefon htc one dı çünkü
  • Ben beğenmedim m7,8,9 tasarım çizgisi güzeldi. Stereo hoparlör kalsaydı iyi olurdu. HTC yazısını silip sanal tuş yerine fiziksel tuş yapacaktı sadece .

• bu sefer eski one x tasarımına benzer olmuş bence böyle iyi ama home butonu daha düzgün olabilir...

• M10 bu ise üstü kalsın

• Olmuş.

• Boomsound ve stereo hoparlörler gittiyse her türlü çöp.

• Bu model HTC yi yansıtmıyor. Tasarım olarak da ben beğenmedim. One M8 kullanıyorum M ruhunu yaşatmaları için bu tasarımadan uzaklaşmamaları lazım.
  • Yine bir halta benzemiyor. O tasarım anlayışından vazgeçmeliler. Renkle olacak iş değil.
  • olmus alalim

• ya soylexiler soylexiler bizde alalim dedik yibe caydik hani cikan yazilarda on kamera 21 mi 27 p olacakti yine koymuslar 13p abi hep yalan caydim boyle yapsinlar dibe vururlar zaten sallantida sirket batmak istiyorlar anlamak zor bu insanlari

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır m10 kullanıyorum m8 şuan serviste gelelim m10 cihazimiza bu cihaz çok güzel kamerası kullanımı hızı Ses kalitesi inanılmaz yanlız söyle bir sıkıntı var cihazda ilginç bir şekilde mesaj yazarken sanal tuşlar donuyor mesaj yazılmıyor biraz bekliyorum sonra düzeliyor m8 de hiç başıma gelmedi onu bırak parmağımı algılamıyor çoğu zaman neyse cihazın performansi çok iyi tek sorunumu yazdım zaten onun dışında başka problem yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.