Şimdi Ara

HTC One M10'un kamera özellikleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu m7 tasarıma dönsünler kasa/ekran oranını artırıp satsınlar şu tasarım mx5 resmen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafman09

quote:

Orijinalden alıntı: ax

Sensör boyutu artmış işte.Şu ultrapiksel saçmalığı aldı başını gidiyor...

Ne saçmalığı arkadaşım.. Benzer sensörü samsung ve iphone da göreceğiz, sensör iyi olmasa tercih edilmez.. Kaldıki hanginiz telefonda çektiğiniz fotoğrafları bilgisayarda işleyip, duvarınıza asıyorsunuz? Yüzde 90 nın telefonunda kalıyor bu resimler, bence 5 ultra piksel bile yeterli.

Ultrapiksel diye bir teknoloji yok tıpkı retina ekran gibi.Birinde çözünürlük 300 ppi ve üstü diye sallandı diğerinde sensöre düşük mp koydular ultrapiksel dediler.şimdi mp yükselmiş doğal olarak değeri tutturmak için sensörün boyutunu arttıracaklar.Kalite artacak elbette benim sorunum koydukları isimle.yeni bir teknoloji gibi isim koyuyorlar onu saçma buluyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toplama pc gibi sony arka,samsung ön

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens değil kardeşim sensör sensör. Sony den kimsenin lens aldığı yok zaten herkes sensör alıyor. Imx377 de lens değil sensör. 1/2.3" sensör boyutu var ve piksellerin alanı note 5 ve G4 e göre %90 daha fazla. Yani sensör nerdeyse 2 katı kadar ışık alıyo diğer modellere göre.

• Ekran 2k ve bu yüzden çöp.

• kamerayı da az üste koysa

• Fiyat politikasina bir ayar ve pilde artis isi cozecektir. HTC yazisindan nefret edenler ve fingerprint isteyenler var arkadaslar bakin bu parmak izi okuyucu dediğiniz sey avantajindan cok dezavantaji olan birsey kullanmis biri olarak azcik terliyken okumuyor bazen sapitiyor hic okumuyor ayrica guvenlik adinada adam istese zorla okutarak acar yani bukadar yaygaranin ne anlami var gereksiz birseu bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 ve g5 arasında en tercih edilebiliri gibi duruyor.
  • ne zaman tanıtılacak bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

ne zaman tanıtılacak bu?

Nisan 11 deniyor.. Ayrica iki senedir o siyah bant gitsin, HTC yazisi gitsin, kapasitif tuslar gelsin diyen o kadar insan buyrun ne demisseniz aynisi geliyor.. Hadi bakalim kac kisi gidip alacak ? Ben bu tasarimi hic begenmedim, 3 sene oncesinin One M7 sinin guncel halidir bu.. Huawei'nin tasarimini bugun HTC kullansaydi bunlarin hic biri olmazdi. Htc bildigin iki arada bir derede kalmis, o telefonu yaparlarken iclerine sindigini hic sanmiyorum.. Bugun Desire 825'i tanittilar, hem ekranda tus hem de kapasitif tus kullanmislar.. Artik iyice kafayi yediler ne yaptiklarinin kendileri bile farkinda degil.

• G5 tasarim fiyasko cikti, S7 orta seker tahta oturmaya potansiyeli yuksek, htc bu sene o igrenc yaziyi sokup kenarlari kaldirmazsa banko batti. Ayrica fiyat politikasindada değişiklik şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

ne zaman tanıtılacak bu?

Nisan 11 deniyor.. Ayrica iki senedir o siyah bant gitsin, HTC yazisi gitsin, kapasitif tuslar gelsin diyen o kadar insan buyrun ne demisseniz aynisi geliyor.. Hadi bakalim kac kisi gidip alacak ? Ben bu tasarimi hic begenmedim, 3 sene oncesinin One M7 sinin guncel halidir bu.. Huawei'nin tasarimini bugun HTC kullansaydi bunlarin hic biri olmazdi. Htc bildigin iki arada bir derede kalmis, o telefonu yaparlarken iclerine sindigini hic sanmiyorum.. Bugun Desire 825'i tanittilar, hem ekranda tus hem de kapasitif tus kullanmislar.. Artik iyice kafayi yediler ne yaptiklarinin kendileri bile farkinda degil.

m7 tanıtıldığı gün almayı kadfaya koyup gün sayarak ilk gün gidip aldım. maalesef üzerine koyamadılar. bakalım bu sene ne olacak. telefon dünyası artık yerinde sayıyor. donanımı değişip sürüyorlar. onlar da haklı napsınlar.

• 5.2 inç ekran ne, şu büyük ekranlara bi alışamadım.
  • Dualsim mi acaba,bilen var mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.