Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung umrumda değil isterse performans olarak 12312 kat daha iyi olsun samsunga para verilmez aga telefon oyuncak gibi durmayacak telefon olduğunu hissetirmesi lazım :D benim arada kaldığım nokta xperia z mi htc one mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-TİM

quote:

Vatandan şaşmam vallahi

bu tele vatan a 2 aya ancak gelir önce. bence avea ve vodafone , 2 ay sonra teknosa vatan vb.. yerlere gelir. sabdederim dersen vatan iyi bencede

genel lansmanda sadece operator bazlı olmayacağı söylendi diye duydum, o yüzden operatorler dışında tekno marketlerde de satışa sunulabilir diye düşünüyorum.. yarınki Türkiye lansmanında belli olur.

Zaten ülkemizdeki tüm operatörler cihazı satacak. o yüzden de vatan, teknosa vb. tekno marketlerde satar. vatan'a vb. tekno marketlere sonradan geldiği durumlar genelde bir operatörle anlaştıklarında oluyor..

tabi her şey yarın netleşir, bakalım..

Arkadasim nerden ogrendin bu lansman isini bilmiyorum ama htc'nin pr ajansiyla gorustum 26 subat'ta lansman filan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

merak ettiğim diğer bir konu ise blinkfeed özelliğinde acaba hangi servislerle anlaşacaklar? tahminimce haber siteleri olarak milliyet, hürriyet ve sabah , spor sitesi olarak ntvspor yanında zaten sosyal paylaşım sitesi olarak mutlaka facebook, twitter,instagram ı koyacaklardır. ancak mesut çevik in yaptığı inceleme videosunda anladığım kadarıyla teknoloji sitesi koymayacaklarmış. nedeni ise ( bana çok saçma geldi ) rakiplerinin çıkaracağı cihazların bir hTC telefonda reklamının yapılmasını doğru bulmamalarıymış... gerçi her şey yarın netleşir ama ne yapayım işte heyecanım çeneye vurdu yorum yapmadan duramıyorum

kullanıcıya bırakılsa çok iyi olur aslında. rss gibi istediğimizi ekleyebilsek.

• quote:

htc türkiye yönetimi değişti mi bilmiyorum, sanırım Türkiye genel müdür değişti.. Umarım fiyat stratejileride değişmiştir.. En fahiş fiyattan piysaya girip, sonradan fiyatları en dibe çekiyorlar.. One XL yi hatırlıyorum kaç ay 1900-2000 tl ye sattılar. Şimdi 900 tl civarlarında. Keza EVO 3D de de büyük düşüş olmuştu. Şu cihaz 1800 ü aşmasa çok daha fazla kazanırlar eminim..

HTc'nin ya da bir başka firmanın tepe yöneticisi değişse hatta Avrupa ülkelerindeki müdürlerinden bir gelse dahi fiyatlar gene aynı olacaktır Türkiyedeki vergiler ve gözü dönen operatörler bu fiyatların daha aşağılarda olmasına engel

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

Forumdan veya bir dükkandan pasaport kayıtlıdır, kesin kayıtlı, ömürlük kayıtlı, yok gerçek kişi kayıtlı, bizde düşme olmaz abi gibi satılan telefonlardan kesinlikle almayın. Almayın derken bu kayıtlar eninde ya da sonunda kesinlikle düşüyor. Forumda da pek çok mağdur olan var. Bu tarz başlıklarda güven kazanan özkaracalar gibi kişiler veya milletin birbirine önerdiği yağız telekom gibi dükkanlar herkesi mağdu etti ya da etmek üzere. He dersen ki 3 5 ayda bir kayıt düşsün, uğraşırım yeter ki ucuz olsun, o zaman keyfiniz bilir tabi. Nerdeyse bir senedir bu tarz iş yapanları anlatmaya çalışıyorum, pasaport kaydıyla ilgili başlık bile açtım ama nafile. Millet ucuz diye uyarıları görmezden geliyor ve hatta bir süre kayıt düşmeyince başkalarına da öneriyor ama kayıt düşecektir mesajı gelince tıpış tıpış mağdurum diye başlık açıyorlar. İyi düşünün kararınızı öyle verin.

Özkaraclar kimdir bilmiyorum zaten şu an istanbul'da yaşamadığım için yol masrafı yapıp oradan da cihaz almayacağım dükkandan almayı düşünüyorum bu durumu da ilgili satıcıyla görüşerek alırım daha olmadı bir pasaport bulurum ona kayıt yaptırırım alabilirsem

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Valla Blackfox sen öncesinde de bana yazmıştın ama vaktim olmadığından cevaplayamamıştım. Bende yurt dışından alma taraftarıyım, zaten yazımın o kısmında daha çok Türkiye'de tek bir telefona bağlı olmak isteyenler için yazmıştım. Benim şu anda kadar bütün telefonlarım yurt dışı garantiliydi ve tek bir sorun bile çıkmadı. One X, Note 2, iPhone 5 derken şükür hiç birinde bir sorun çıkmadı zaten sorun çıksaydı Avrupa garantisine güvenerek geri yerine gönderirdim ama yine de şunu unutmamak var, aldığımız ürünler küçük bir cam parçası değil ki hemen bozulsun. Üretim hatası çok düşük bir ihtimal olarak düşünürsek geriye kalan kısımlarda sizin dikkat etmeniz gerekilen iş olsa gerek.

Benim uzun zamandır kendimce uyguladığım taktiğim var; şu ana kadar aldığım telefonların hemen hemen hiç birinde tek bir kuruş bile zarar etmedim, One X'imi 1200 civarına aldığımı ve yine aynı civarda 6 ay kullandıktan sonra ikinci el olarak sattığımı hatırlıyorum, aynı döngü diğer telefonlarım için de geçmişti. Tek maliyeti iPhone 5'i bu dönem alırken yaptım onu da Apple ürünlerinin ikinci el maliyetinin hemen aşağıya düşmemesinden dolayı çitayı yüksek tuttum. Biliyorsunuz Android telefonlarda telefonlar hemen yenilendiğinden ötürü yeni olarak alınan telefonların 6 ay içerisinde de fiyatları düşüşe geçebiliyor ancak Apple ürünlerinde pek sorun yaşamıyorum. iPhone 5 çıkmaya yakın çok sağlam fiyatlara 4s satanları görünce anlamıştım bunu da. :)

İşin kısası netice olarak garantiye bakmayın, benim en çok korktuğum şey telefonu kendimce koruyamamaktır, bunun dışında zerre kadar telefonla ilgili bir problemim olmaz.

Telefonu devamlı kullanacaklar için de bu yeni gelecek olan operatörlerin sağlayacağı tarifeler de kötü değil yalnız, yurt dışından alınan ürünü cezbetmek gibi olmasın ama yine de benim kişisel önceliğim yurt dışından almaya devam etmek olacaktır. :)

kesinlikle dediğiniz gibi üretim hatası gibi çok küçük bir olasılık dışında Elektronik cihazlarda garanti süresi içerisinde sorun olmuyor hemde elde çıkarırken daha az kayıpla çıkarılabilir

oluşacak sorun telefonu düşürme vs eylemler zaten garanti kapsamında olmayan şeyler o yüzden ben de hala yurtdışı alışın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama yurtçi almak isteyenlerde operatör kontratlarıyla alması daha makul olabilir sundukları data paketlerini ödenecek Ücret düşünüldüğünde daha uzun vadede ödemek daha mantıklı zaten neyse ben kendi namıma bu konuyu çok dert etmeyeceğim sizin ve diğer arkadaşların başını şişirdiysem kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-TİM

bende buradan okudum.

bu haberin esas kaynağı GNCTRKCLL'in twitter kampanyası
    http://www.androidcanavari.net/gnctrkcellden-htc-one-kampanyasi/

quote:

Yarın şu lansman artık yapilsada şöyle güzel bir inceleme gelse... acayip sabirsizlaniyorum yaa. Özellikle s 600 ile hizlandirilmis adreno 320 nin gosterecegi oyun performanslarini çok merak ediyorum...

Lansman yapılsa bile İnceleme için MWC dönüşünü bekleriz çünkü pek çok teknoloji sitesi editörü şu an MWC için İspanyada

quote:

genel lansmanda sadece operator bazlı olmayacağı söylendi diye duydum, o yüzden operatorler dışında tekno marketlerde de satışa sunulabilir diye düşünüyorum.. yarınki Türkiye lansmanında belli olur.

Zaten ülkemizdeki tüm operatörler cihazı satacak. o yüzden de vatan, teknosa vb. tekno marketlerde satar. vatan'a vb. tekno marketlere sonradan geldiği durumlar genelde bir operatörle anlaştıklarında oluyor..

tabi her şey yarın netleşir, bakalım..

İlk aşamada Avea,Vodafone ve Turkcell cihazı satacaktır teknoloji mağazlarına gelişi biraz zaman alabilir diye düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Ve olabilecek en taze videolardan biri. Hem de Türkçe.

Videoyu Akşam pc'yi kapattıktan sonra gördüğümde merak etmiştim ama video tam anlamıyla boş desem yeridir bari çekilen resmi gösterselerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 26 Şubat 2013; 9:56:14 >

• tam beğendiğim bir dizayn dedim, donanım da iyi ama foto kalitesi ip5 e kıyasla bariz kötü.
  • quote:

Valla Blackfox sen öncesinde de bana yazmıştın ama vaktim olmadığından cevaplayamamıştım. Bende yurt dışından alma taraftarıyım, zaten yazımın o kısmında daha çok Türkiye'de tek bir telefona bağlı olmak isteyenler için yazmıştım. Benim şu anda kadar bütün telefonlarım yurt dışı garantiliydi ve tek bir sorun bile çıkmadı. One X, Note 2, iPhone 5 derken şükür hiç birinde bir sorun çıkmadı zaten sorun çıksaydı Avrupa garantisine güvenerek geri yerine gönderirdim ama yine de şunu unutmamak var, aldığımız ürünler küçük bir cam parçası değil ki hemen bozulsun. Üretim hatası çok düşük bir ihtimal olarak düşünürsek geriye kalan kısımlarda sizin dikkat etmeniz gerekilen iş olsa gerek.

Benim uzun zamandır kendimce uyguladığım taktiğim var; şu ana kadar aldığım telefonların hemen hemen hiç birinde tek bir kuruş bile zarar etmedim, One X'imi 1200 civarına aldığımı ve yine aynı civarda 6 ay kullandıktan sonra ikinci el olarak sattığımı hatırlıyorum, aynı döngü diğer telefonlarım için de geçmişti. Tek maliyeti iPhone 5'i bu dönem alırken yaptım onu da Apple ürünlerinin ikinci el maliyetinin hemen aşağıya düşmemesinden dolayı çitayı yüksek tuttum. Biliyorsunuz Android telefonlarda telefonlar hemen yenilendiğinden ötürü yeni olarak alınan telefonların 6 ay içerisinde de fiyatları düşüşe geçebiliyor ancak Apple ürünlerinde pek sorun yaşamıyorum. iPhone 5 çıkmaya yakın çok sağlam fiyatlara 4s satanları görünce anlamıştım bunu da. :)

İşin kısası netice olarak garantiye bakmayın, benim en çok korktuğum şey telefonu kendimce koruyamamaktır, bunun dışında zerre kadar telefonla ilgili bir problemim olmaz.

Telefonu devamlı kullanacaklar için de bu yeni gelecek olan operatörlerin sağlayacağı tarifeler de kötü değil yalnız, yurt dışından alınan ürünü cezbetmek gibi olmasın ama yine de benim kişisel önceliğim yurt dışından almaya devam etmek olacaktır. :)

ben daha önce üretim hatası olan 2 cihaza sahip oldum. bir tanesi nokia lumia 920 idi ve garantisi olmasa cihaz gitmişti. size denk gelmemesi bence şans. belli olmuyor bu durumlar. bu arada kvk dan da cihazın yenisini almam 2 aya yakın sürdü.

• quote:

Dostum videonun boş olduğu konusunda haklısın Amacım bulduğum kaynakları mümkün olduğunca burda tek çatı altında toplamak olduğu için paylaştım biraz aslında.

Şöyle de bir durum var ki, başka şirketler de böyle bir şey yapıyorlar mı bilmiyorum ama HTC'nin MWC gibi bir etkinlikte güç gösterisi amacıyla karanlık oda yapacak kadar cesaretli olması dikkate alınması gereken bir nokta.

Videoyu paylaşmanız iyi olmuş gece videoyu gördüğümde daha farklı ve ayrıntılı bir incelemedir diye düşünmüştüm tepkim onaydı ama Chip'ten bu kadar tutup ABD'de 4G'nin Türkiyedeki 3G'den yavaş olduğunu iddia eden ama kanıt sunamayn insanlarla dolu boş bir teknoloji sitesi

zaten Türkiye'de inceleme konusunda DH'yi ve Mesut Bey'i tek geçerim öteki editörler baştan savma incelemelerle geçiyorlar DH mümkün olduğunca bütün ayrıntıları vermeye çalışıyor (SDN'de İnceleme Editörü Tolga yerine Hakkı bey yapsa incelemeleri belki kalite ve rekabet gelir incelemelere) ama karanlık ve ses geçirmez oda HTC için iyi bir cesaret gösterisi olmuş

• Aslında ben nedense SDN editörlerini bu konuda daha çok takip ediyorum. Şimdi eleştirmek gibi olmasın ama Mesut'un tanıtım amaçlı videodan ziyade şişirilmiş bir 30 dakika - 1 saatlik muhabbeti takip etmek çok can sıkıcı oldu, bazı noktalarda ileri sarmaktan ben sıkılmıştım. En önemli faktörleri öne serip sonrasında yorumlara cevap verse daha mantıklı gibi. Bu benim kişisel yorumum olduğundan dolayı kimse kimseyi sahiplensin istemem, sonuçta bunu buraya yazmam fenerbahçe forumunda fenerbahçe'ye çamur atmak gibi bir şey gibi görülüp sanırım topa tutulurdum. :)

Buraya SDN'nin yapmış olduğu incelemeyi paylaşmayı ilk günden çok istemiştim, sonrasında editör kavgası çıkar diye paylaşmamıştım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Şubat 2013; 12:09:36 >

• quote:

"Mesut Çevik 5 Mart'a kadar HTC One incelemesi yapsın" kampanyası başlatalım en iyisi.

quote:

Aslında ben nedense SDN editörlerini bu konuda daha çok takip ediyorum. Şimdi eleştirmek gibi olmasın ama Mesut'un tanıtım amaçlı videodan ziyade şişirilmiş bir 30 dakika - 1 saatlik muhabbeti takip etmek çok can sıkıcı oldu, bazı noktalarda ileri sarmaktan ben sıkılmıştım. En önemli faktörleri öne serip sonrasında yorumlara cevap verse daha mantıklı gibi. Bu benim kişisel yorumum olduğundan dolayı kimse kimseyi sahiplensin istemem, sonuçta bunu buraya yazmam fenerbahçe forumunda fenerbahçe'ye çamur atmak gibi bir şey gibi görülüp sanırım topa tutulurdum. :)

Buraya SDN'nin yapmış olduğu incelemeyi paylaşmayı ilk günden çok istemiştim, sonrasında editör kavgası çıkar diye paylaşmamıştım;

SDN'nin ve diğer teknoloji sitelerinin yaptığı Xperia Z incelemesi ile DH'nin yaptığı inceleme aradaki kaliteyi ortaya koyuyor ama incelemelerde artık şu teknik Özelliklere bakalım kısmı bayıyor ayrıca o paylaştığın videoda Hakkı Alkan konuşuyor geçen sene sanırım HTC One X tanıtıldığında bir videosunu izlemiştim gayet başarılı bir editör ama Tolga Cem ve şu an soy ismini hatırlaymadığım Özgür isimli editörler ve incelemelerine kıl oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 26 Şubat 2013; 14:39:23 >

• Telefon İtalya'ya 700 € olarak gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Şubat 2013; 15:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

Dostum videonun boş olduğu konusunda haklısın Amacım bulduğum kaynakları mümkün olduğunca burda tek çatı altında toplamak olduğu için paylaştım biraz aslında.

Şöyle de bir durum var ki, başka şirketler de böyle bir şey yapıyorlar mı bilmiyorum ama HTC'nin MWC gibi bir etkinlikte güç gösterisi amacıyla karanlık oda yapacak kadar cesaretli olması dikkate alınması gereken bir nokta.

Videoyu paylaşmanız iyi olmuş gece videoyu gördüğümde daha farklı ve ayrıntılı bir incelemedir diye düşünmüştüm tepkim onaydı ama Chip'ten bu kadar tutup ABD'de 4G'nin Türkiyedeki 3G'den yavaş olduğunu iddia eden ama kanıt sunamayn insanlarla dolu boş bir teknoloji sitesi

zaten Türkiye'de inceleme konusunda DH'yi ve Mesut Bey'i tek geçerim öteki editörler baştan savma incelemelerle geçiyorlar DH mümkün olduğunca bütün ayrıntıları vermeye çalışıyor (SDN'de İnceleme Editörü Tolga yerine Hakkı bey yapsa incelemeleri belki kalite ve rekabet gelir incelemelere) ama karanlık ve ses geçirmez oda HTC için iyi bir cesaret gösterisi olmuş

baska sitelerde incelemelerde adamlar konuşmayı beceremıoyorlar dh kesınlıkle anlatım bilgilendirme konusunda türkıyede tek diyebilirim

• ingiltere fiyatı iyi diğer ab ülkelerine göre ama ingiltere'den alınanlarda uluslararası garanti oluyor mu ? yoksa istediğin ülkeden al garanti var mı ?
  • Bu gün okuduğum bir haberde zte s800 işlemcili cortex-a15 mimarili 330gpu özellikli teleofonunu cıkartıyor,s800 daha cok tabletlerde ve yılın son çeyreğine doğru çıkacağı söylenirken bu haber şaşırttı beni,ben bu sefer pek acele etmeyi düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda s800 işlemçili olarakta sunulabilir tekrardan htc one ,htc söylemesine göre 1 yıl boyunca tepe model olarak kalacağı söyleniyor ama işlemci olarak yenilik yapabilirlermi acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

quote:

merak ettiğim diğer bir konu ise blinkfeed özelliğinde acaba hangi servislerle anlaşacaklar? tahminimce haber siteleri olarak milliyet, hürriyet ve sabah , spor sitesi olarak ntvspor yanında zaten sosyal paylaşım sitesi olarak mutlaka facebook, twitter,instagram ı koyacaklardır. ancak mesut çevik in yaptığı inceleme videosunda anladığım kadarıyla teknoloji sitesi koymayacaklarmış. nedeni ise ( bana çok saçma geldi ) rakiplerinin çıkaracağı cihazların bir hTC telefonda reklamının yapılmasını doğru bulmamalarıymış... gerçi her şey yarın netleşir ama ne yapayım işte heyecanım çeneye vurdu yorum yapmadan duramıyorum

kullanıcıya bırakılsa çok iyi olur aslında. rss gibi istediğimizi ekleyebilsek.

kesinlikle katılıyorum...

• arkadaşlar türkiye lansmanı yapıldımı cihazın???
  • quote:

arkadaşlar türkiye lansmanı yapıldımı cihazın???

yarınmış galiba bende bilmiyorum yukarıda bir arkadaşımız yazmıştı zannedersem..
  • Amedra beni de yazarsanız sevinirim. Butterfly Türkiye ye gelecek olsaydı onu alacaktım gelmedi malesef. Yeni hedefım M7.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

yarınmış galiba bende bilmiyorum yukarıda bir arkadaşımız yazmıştı zannedersem..

hadi yaa 26 şubat deniyordu. lansman tarihimi değişti acaba???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

hadi yaa 26 şubat deniyordu. lansman tarihimi değişti acaba???

Barcelona'da Türkiye temsili operatör firmaları stantlarında yerlerini aldılar.

Aşağıdaki linkten Avea yetkilisini orada izleyebilirsiniz;
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Avea MWC 2013'ü Değerlendirdi - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/avea-mwc-2013u-degerlendirdi-43200.html

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.