öncelikle herkese hayırlı akşamlar konu daha önceden açıldıysa şimdiden beni mazur görün cihazım elime geçeli 5 gün oldu ve pili kullanmadığım halde hızlı tükeniyor cihazda başka hiçbir problem yok bazı forumlarda 1 hafta sonrasında bataryanın kendine geldiği ve şarj tüketiminin normale döndüğü yönünde söylentiler var bunlar ne kadar doğrudur 7. veya 8. şarj dolumunu beklemeli miyim yoksa telefonu servise göndermeli miyim sizlere sormak istedim bana akıl verirseniz sevinirim fikir sahibi olmanız açısından biraz bilgi veriyim; ekran parlaklığı otomatikte değil yarının biraz altında wifi gün içinde sürekli açık fakat full kullanımda değilim sadece açık herhangi bir bildirim gelirse diye güç tasarrufu kapalı oyun oynamıyorum telefonla görüşme çok nadir günde 2 veya 3 dinlediğim günde 2 3 müzik çekersemde bir kaç fotoğraf videoda gece şarjını bitirip şarja takmak için ekran gün boyu kapalı vaziyette şimdiden teşekkürler
blinkfeedi kapatıp denermisin birde,bende çok fark etti çünkü bide güncellemeleri mutlaka yap.
güncelleştirmeleri takip ediyorum öneriniz için teşekkürler deniycem mutlaka sizin ne kadar gidiyor şarj kullanıma göre ve bu bataryayı tasarruf ettiren uygulamalar işe yarıyor mu ?