Şimdi Ara

HTC ONE M7 801n STOCK ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler m7 cihazım almanyadan alındı 801n modeli bu modele uygun stock rom dosyalarını nereden bulabilirim bilginiz var mı
    İletiyi düzenle

• Xda developerste ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hemen araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy48

İyi günler m7 cihazım almanyadan alındı 801n modeli bu modele uygun stock rom dosyalarını nereden bulabilirim bilginiz var mı
    İletiyi düzenle

Bulamazsan buraya yaz yarin bir bakarım işyerinde bilgisyarimda olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depape

quote:

Orijinalden alıntı: cowboy48

İyi günler m7 cihazım almanyadan alındı 801n modeli bu modele uygun stock rom dosyalarını nereden bulabilirim bilginiz var mı
    İletiyi düzenle

Bulamazsan buraya yaz yarin bir bakarım işyerinde bilgisyarimda olması lazım

ota ve ruu arasındaki fark nedir
  • ota sadece cihaza gelen güncellemedir ruu ise "rom update utility" demektir ve full rom anlamına gelir. exe formatında olabilirceği gibi .zip formatında da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depape

ota sadece cihaza gelen güncellemedir ruu ise "rom update utility" demektir ve full rom anlamına gelir. exe formatında olabilirceği gibi .zip formatında da olabilir.

ben bişeyler buldum ama zahmet olmazsa yarın siz de bi link atabilir miziniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Vision U8850 Orjinal ROM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz Almanya cihazı ise M7_UL Europe romları cihazın yemesi lazım. Cihazı bootloader moda alıp en üst satırda gördüğünü buraya yazar mısın ? Şöyle bir ekran olacak boot ekranı:

HTC ONE M7 801n STOCK ROM
  • M7_UL PVT SHIP S-ON RH
    HBOOT-1.57.0000
    RADIO-4T.29.3218.08
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.