Şimdi Ara

HTC One (M7) Canlı Yayın Tekrarı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım benim tercihimde bu telefon olacak ,5 inch telefonları sevmiyorum çünkü elde kullanılabilirliği zor oluyor 4.7 inch bunun için biçilmiş kaftan,telefonun özellikleri özelliklede tasarımı beni çok etkiledi,kasasının alüminyum olması gerçekten güzel bir şey ,sağlamlıkta o yönde artar bence ayrıca kalite hisside var işin içinde,o kaadar para verdiğim bir telefonun plastik olmasını istemezdim,fakat çıkış tarihini ve ülkemize ulaşması açısından baktığımda gerçekten kötü bir durum bence daha erken bir tarihe almalıydılar,sonuç uzun süredir değiştirmeyi düşündüğüm telefonumun yerine ne alacağımı düşünüyordum bu çok güzel oldu daha önceki telefonumda htc idi bi sonraki samsung olacak diye korkarken teşekkürler htc buna gerek kalmadı,ayrıca açıklamalar ve video içinte teşekkürler F.D.H

• Sony Xperia Z'yi almayı planlıyordum sitedeki incelemeden sonra almaktan vazgeçtim.S4 haziran sonu - temmuz başı gibi çıkarsa alamam ama daha erken çıkarsa ilk tercihim o.S4 olmazsa da M7 gibi gibi gözüküyor.Ama aklımda Note 2 alıp telefon işini rafa kaldırmak da var.

• Neden anket eklemediniz ? eskiden anket olurdu.

• xperia z yer bunu....

• 24:41 adam eli uzatmış almaya çalışıyor :D

• arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi adobe flaş vardı 2.si kameranın çok iyi olacagını düşünüyorum çünkü o karanlı ortamda kamera yere baktığı halde çok parlak resim çekiyordu,arayüze gelince artık değişik bişeyler gerekli diye düşünüyorum ben hep aynı şey olmaz belli bir zamandan sonra sıkılıyor insan ,eger oyun performansı xperia z benzemez ise bence gayet başarılı derim, işlemci güçlü tasarım güzel,ses ve kamera iyi daha ne olsun.Birde kafama takılan aliminyum kasalar genelde çizilmeye yatkın inş utandırmaz,birazda ön tarafı iphoneyi andırıyor sanki :D
  • arkadaşlar artık lütfen youtube kanalı açın valla bıktım şu playerlardan hep sorun çıkartıyor

• izleyemedim bile ya

• Nexus 4

• Nexus 4

• http://www.youtube.com/watch?v=q_iNXnuwvZY

videodaki bu adam kadar video çekme şansın olmasa da mesut abi idolsün ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: xiaoao

Translate terk bir çinli arkadaşımız gelmiş.
  • Siyahın asaleti beyazın zerafeti var güzel.

• Çok teşekkürler anlatım için. Ara yüz sıkıntılı gözüküyor gerçekten. Bu arada sağ elimle tuttuğumda işaret parmağım telefonun soluna daha rahat basıyor. One x kullanırken hep ters gelmişti. :)

Siyahını daha çok beğendim. One x gibi koyu gri değilde One S gibi tam siyahsa bayağı güzel durur.
  • nesut abi xperia z ile htx m7 aYnı sınıfta nasıl olmaz ? 0.3 '' için mi? kim ona bakar? lütfen ikisinide karşılaştırıp video koyun herkes bunu istiyor.

• Bu telefon çok tutar ama Galaxy S4 tanıtılana kadar.Çünkü piyasa çok karıştı,HTC güzel bir telefon yapmış ama bu yılın sonuna kadar dayanmaz bu telefon çünkü Snapdragon 800 ve Exynos falan varken işlemcisi güçsüz kalır eğer ekran ve kamerası da söylendiği kadar iyiyse bu telefon çok iyi bir seçim olur.Özellikle S3'den bu telefona geçmek insana mükemmel bir kalite yaşatır.Ama en azından söyleyebilirim ki Xperia Z'den iyi bir cihaz çünkü IPS ekran ve kamera çok işe yarar ayrıca Snapdragon'un yeni versiyonu çok iyi olur.Tabii ki yazılım da çok önemli özellikle yeni Blink Feed'i sevdim.

• yalnış anlamayın ama şu an kullandıgım xperia p nin taklidi gibi duruyor.hiç yabancılık çekmedim :)http://www.xperiablog.net/2013/02/20/the-back-of-the-htc-one-looks-awfully-familiar-to-us/

• Fotoğraf karşılaştırma bölümünden sonra kapattım. Komikti gerçekten.. Mesut abiye çok teşekkürler. O şartlar altında da olsa gayet doyurucu bir tanıtım olmuş. En kısa zamanda incelemeyi bekliyoruz.

• bence iyi yapmamıslar ister 5 inc olsun ister 4.7 telse karsılastırmalıyız bu arda note2 ile bu katagori ayrı hayal kırıklıgı bu tel

• quote:

Orijinalden alıntı: arizaeren

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

s3 yerine one x alma sebeplerimden biride htcnin sense arayuzuydu htc one arayuzu pek hosuma gitmedi. öte yandan xperia z suya ve toza karsı dayanıklı fakat ekran kalitesi konusunda ne yazıkki bir htc one degil :( artık umudumuz s4

Hee projeksiyonla film yayini yapacaksin ya o tuzden tatmin etmemistir ekrani ne adamlarsiniz ya insan gozunun algilayacagi piksel oranindan habetjniz yok konus dur cins cins

sen kafanı yorma benim gözüm siyah ile griyi ayırıyor buda xperia z yerine htc one tercih etmeme yetiyorda artıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.