Şimdi Ara

HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
23.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

quote:

arkadaşlar bu kılıfa aşık oldum resmen ama fiyatları çok yüksek. yurt dışı fiyatları 80 dolar civarında. (ebay ve amazon da) Türkiye de bulamadım satan yok sanırım. uyguna bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
    draco design diye geçiyor ismi.

HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri?

dx-box.com

23 dolar idi sanırım :)

Dostum süpersin. 17 dolar. Teşekkür ederim. ;)

Rica ederim hocam yardımcı olabildiğime sevindim

• dostum bu kılıf çekim gücünü azaltır diyorlar. bir arkadaş almış ve güç azaldı demiş. siz ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Kendi Cihazımın Fotosunu Ekliyorum, Görmek İsteyenler İçin. ( Not: O Satanlarla Bir Alakam Yoktur )

arkadaşlar bu kılıftan aldım ama kullanmadım. siyah kılıf aldım. isteyen olursa pazarlıksın 25 tl ye verebilirim. kutusu yok.
    spigen diye geçiyor. şeffaf olan renksiz.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-spigen-sgp-ultra-thin-air-kasa-sgp-film-91429143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 19 Ağustos 2013; 16:26:11 >

• quote:

arkadaşlar bu kılıfa aşık oldum resmen ama fiyatları çok yüksek. yurt dışı fiyatları 80 dolar civarında. (ebay ve amazon da) Türkiye de bulamadım satan yok sanırım. uyguna bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

S.A. Beğenmekte haklısın bende beğenmiştim ve de Ebay üzerinden dediğin gibi 80 dolar civarında bir para vermiştim ve 10 gün içerisinde PTT kargodan almıştım. Yalnız şunu bilmeni isterim kılıf değil Aliminyum kasa çerçeve düşün telefonu kenarlardan sarıp bir yere koyduğunuzda yerle temas etmesini engelliyor. İstersen youtbede HTC One Draco Design Alumininum Bumper case yazıp nasıl monte edildiğini gösteren videoyu izleyebilirsin. Böylece alıp almama konusunda fikir sahibi olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

quote:

S.A. Beğenmekte haklısın bende beğenmiştim ve de Ebay üzerinden dediğin gibi 80 dolar civarında bir para vermiştim ve 10 gün içerisinde PTT kargodan almıştım. Yalnız şunu bilmeni isterim kılıf değil Aliminyum kasa çerçeve düşün telefonu kenarlardan sarıp bir yere koyduğunuzda yerle temas etmesini engelliyor. İstersen youtbede HTC One Draco Design Alumininum Bumper case yazıp nasıl monte edildiğini gösteren videoyu izleyebilirsin. Böylece alıp almama konusunda fikir sahibi olursun...

Dostum bu kılıf telefonun cekim gucunu azaltıyor mu? Boyle bir durum oldu mu sende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

dostum bu kılıf çekim gücünü azaltır diyorlar. bir arkadaş almış ve güç azaldı demiş. siz ne diyorsunuz?

Bumper olduğu için böyle bir etkisi olması doğaldır hocam (: Lakin o kadar etki etmez 1 diş belki daha az düşürür sadece (: Full çekiyorsa belki o bile olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Kendi Cihazımın Fotosunu Ekliyorum, Görmek İsteyenler İçin. ( Not: O Satanlarla Bir Alakam Yoktur )

arkadaşlar bu kılıftan aldım ama kullanmadım. siyah kılıf aldım. isteyen olursa pazarlıksın 25 tl ye verebilirim. kutusu yok.
    spigen diye geçiyor. şeffaf olan renksiz.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-spigen-sgp-ultra-thin-air-kasa-sgp-film-91429143

satmadıysan alıyım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1907
    satmadıysan alıyım hocam

satmadım dostum. duruyor kenarda.
  • Şöyle iki kılıf da ben satıyorum, ikisi de sıfır...

http://forum.donanimhaber.com/m_80611578/tm.htm
  •  HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri? HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri? HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri? HTC One (M7) En Güzel Kılıflar Hangileri?

bu kılıf nasıl arkadaşlar kırmızısı çok hoşuma gitti..

• Arkadaşlar bende OTTERBOX COMMUTER almayı düşünüyorum çift katmanlı içte silikon yapı dışta sert plastikle kaya gibi olur diye düşünüyorum,,kullanan gören vb varmıdır çünkü fiyatı 100 TL???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 5 Eylül 2013; 17:37:08 >
  • double dip hard shell hem koruma hemde şıklık olarak iyi bir kılıf tavsiye ederim.
  • Barely case mate aldım. On numara. Siyahta super duruyor siyah case.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler yeni konu açmayayım dedim.
    Malum hem kılıf hem şarj olayı,konu buraya uygun.
    Aşağıdaki ürünü yada muadilini alıp kullanan varmı?Nasıl memnunlarmı?
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Seven-HTC-One-arjlI-Arka-Kapak/1007425/.html
    Malum seyehate filan gittiğimde sürekli resim çekiyorum ve şarj 1 günü çıkartmıyor.Seyehat halinde olduğumdan da şarj edemiyorum.En güzel anları kaçırıyorum bazen.
    Bu cihazdan almayı düşünüyorum ama verimlimidir?
    Paranın hakkını verirmi?

Birde nette şarjlı kılıf araren buna rastladım.
    Cihazı HDMİ ile Tv'ye bağlayıp film izleyebilirmiyiz?
    Bu o işemi yarıyor?
    http://htcaksesuar.web.tr/urun/1185-MHL-HDMI-Micro-USB-to-HDMI-HTC-TV-Adaptor---HTC-One-M7.html#prettyPhoto

• arkadaşlar selam.
    yurtdışından kılıf isteyen varsa, herhangi bir kılıf olabilir. linkini vermeniz yeterli. belli bir kar karşılığında getiririm. bir kaç kişiye getirdim. birisi de yolda. bilgi için pm atabilirsiniz.
  • Dealextreme de bir kılıf gördüm sanki yok gibi.Hile falan mı var acaba :)

http://dx.com/p/temei-protective-plastic-back-case-for-htc-one-m7-white-218935

• Kendi Htc'me ve eşimin Ssamsung S3'üne şarjlı kılıf siparişi verdim yurtdışından.
    Bakalım gelince iyimi kötümü yazarım buraya.
  • ben bunu kullanıyorum şu an. siyah cihazda siyah case mate çok iyi duruyor. birde bumper aldım. değişe değişe kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 13 Eylül 2013; 10:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MadTay

Dealextreme de bir kılıf gördüm sanki yok gibi.Hile falan mı var acaba :)

http://dx.com/p/temei-protective-plastic-back-case-for-htc-one-m7-white-218935

bundan alma dostum. naylon gibi. yırtılıyor hemen. bir ara iphone da kullanmıştım. hemen parçalandı.

• bahsedilen vodafone da 50tl olan kılıf farklı seceneklerle 20tl, china shipping secerseniz biraz bekliyorsunuz ama ucretsiz geliyor

http://www.aliexpress.com/item/Newest-case-for-HTC-ONE-M7-Double-DIP-hard-shell-Cover-free-screen-protector/1236120967.html
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.