Şimdi Ara

HTC One M7 firmware nasil yapilir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ikinci el HTC one M7 aldim. Telefon bootlu ve bu yuzden google hesabina erisemiyorum. Telefonu firmware nasil yuklerim?

• Orijinal Türkiye sürümünü yükletirsen sorun tamamen düzelecektir fakat internette uygun rom dosyasını cihazın cid numarasına göre arayıp bulman lazım o da pek kolay iş değil :)
  • Depape kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Telefonun onceki sahibi tabiri caizse telefona tecavuz etmis. Telefon oyle bir root yuklenmis ki telefonu bilgisayara bile baglayamiyorum. Telefona yapmadigim islem kalmadi diyebilirim. Android cihaza nasil driver yuklenir, gelismus kullanici ayarlari bunlarla ugrasiyorum. Kanada teknik servisi ile online konustuk arayacagiz dediler aramadilar. Turkiye teknik servise mail attim cevabini bekliyorum. Bu telefonu algima ve verdigim paraya uzuluyorum suan. Satin aldigim kisiyede lanetler yagdiriyorum bu arada. Sizin teknik bilginiz nedir yardimci olabilir misiniz?
  • Mail attığınız firma büyük ihtimalle biziz tabii taklitlerimize tikladiysaniz o başka :D 1 saat gibi kısa bir sürede hallediyoruz cihazın sorununu. İmzamda linkimiz mevcut oradan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depape -- 13 Ocak 2015; 19:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birazini kendim cozdum telefonda nasil bir root varsa google play service dosyasini yuklemiyor. Gittim internetten telefona Aptoide.apk isimli baska bir market indirdim ordan bu dosyayi indirince google hesabima baglandim. Ama sorun yine bitmedi yazilimdan kaynaklanan gps hatasi vardi onu duzelttim. Bitti mi bunu duzeltince arama yapamaz oldum. Bi tarafi duzeltince digeri bozuluyor. Gittim downtownda bir tamirciye ki 10uncu gittigim tamirci adama anlattim durumu yarin gel al dedi oda yapamadi bugun yine eski sahibine sovdum. Servise vermekten korkuyorum acikcasi cunku servis ucretleri cok pahali oluyor ve yazilimsal bir hatayi donanimsal diyip bana ordan parca satmaya calisip kaziklanmak istemiyorum. Telefonu bilgisayara baglayabilsem kendim bile artik firmware yukleyecek duruma geldim ama onu da yapamiyorum. Ilginiz icin tesekkur ederim bu arada.

• Cihaz da ya yazilimsal arıza vardır yazılımla düzelir ya da mekanik arıza vardır içini açıp bakmak gerekir fakat insanlara guveniniz kalmadiysa size HTC kendi bile gelse derman olamaz :D

• ya siz ne konusuyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.