Şimdi Ara

Htc One m7 mobil veri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yakınlarda htc one m7 aldım bundan önceki telefonum 5800 dı ve onda internete girebiliyordum fakat şu an m7 de internete giremiyorum mobil veri açık ve gsm umts den operatör seçili fakat mobil veriyi açıyorum on gözüküyor altında bağlı değil yazıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim .

• Aynı sorun bende de çıktı bugün anlamadım niye böyle oldu çözemedim hala htc one m7 kullanıyorum.
  • Bunun tek nedeni telefonunuzun internet ayarlarının eksik ya da yanlış oluşudur. Ayarlardan mobil veri yazan kısma basıp açılan kısımda erişim noktası adları(APN)na girin. Avea/vodafone/turkcell artık operatörünüz her neyse onun kullandığı ayarları bu kısma ekleyerek telefonunuzu internete bağlayabilirsiniz. Size gereken ayarları bilgisayarınızdan operatörün sitesine girerek ya da google'dan aratarak bile öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil veri simgesi geliyormu? eğer gelmiyorsa ayarlar/mobil veri/Şebeke operatörleri/Otomatik olarak seç yoluna gidiniz. tıkladığınızda aşağıda şebekeye kaydolunuyor yazıcak. Bu çözüm değilse arkadaşın söylediği gibi şebeke ayarları yanlıştır
  • Hallettim herkese teşekkürler . Operatorun internet ayarlarindan kaynakliymis dediğiniz gibi .

• Aynı sorun bende de var. Operatör ayarları internette yazdigi gibi, turkcell htc ye suç atıyor, htc turkcelle. htc yardımı Sim karti değiştirin dedi. Onu değiştirip deniyecem inşallah olur çünkü çok can sıkıcı bir durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: hacelyus

Bunun tek nedeni telefonunuzun internet ayarlarının eksik ya da yanlış oluşudur. Ayarlardan mobil veri yazan kısma basıp açılan kısımda erişim noktası adları(APN)na girin. Avea/vodafone/turkcell artık operatörünüz her neyse onun kullandığı ayarları bu kısma ekleyerek telefonunuzu internete bağlayabilirsiniz. Size gereken ayarları bilgisayarınızdan operatörün sitesine girerek ya da google'dan aratarak bile öğrenebilirsiniz.

Çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.