Şimdi Ara

Htc one m7 pembeleşme sorunu garanti yaptıktan sonra devam eden varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba ben g2 alıcaktım ama lg g2 deki kronik sorunlar beni g2'den soğuttu. one m7 ye karar verdim tam ama ondada pembeleşme sorunu varmış şimdi ondanda soğumak üzereyim. Acaba pembeleşme sorunu olup kamera değiştirdikten sonra pembeleşme sorunu tekrarlayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalizma67 -- 12 Aralık 2014; 20:33:44 >

• Sorunsuz cihaz yok olmadi olamayacak.

G2 cok daha ustun m7den ve 1yildir ne ben nede çevremdeki 6adet g2 kullaniisi bi meşhur kronik sorunlara denk gelemedik ne hikmetse.

Fp olarak g2 cok ideal batarya falan zaten harika,m7ye artik o para verilmez snapdragon600 2015ten sonra cogu ihtiyacta zorlanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 10 Aralık 2014; 23:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 den m7ye gecen biri olarak şöyle sıralayabilirim.(g2 406k yani son serilerdendi ve sorunsuzdu.)
    G2 nin aradığım yönleri:
    -kesinlikle pili
    -kamerası
    -sarj olma süresi (m7ye göre daha hızlı şarj oluyor)
    -çift tık ile uyandırma (kişiye göre değişebilir bir durum)

M7'nin artıları
    -elbetteki ses kalitesi
    -müzik için ekstra bir eko.yada mp3 uygulamasına ihtiyaç yok.
    -nexus stabilitesi
    -blinkfeed gibi bir nimet
    -gerçekten sağlamlık

Bu değerlendirmelerde oyunlar yok.şahsen birkaç oyun denedim kasma donma vs yok.ama seneye ne olur bilemem.
    G2 kullanırken kılıf dahi olsa korkardim düşürmeye vs çünkü ekranı büyük ve çerçeve incecik olduğu için ekran kırılmaya cok müsait tedirgin oluyordum.m7de bu açıdan bir tık daha rahatım.

Dediğim gibi ne kadar yazarsak yazalım kişisel kullanım ve zevke göre degerlendirmek gerek.Bana göre şuan m7 g2den daha iyi bir cihazdır. Ama başka arkadaş için durum tersi olabilir.Kullanımınıza ve ihtiyaciniza göre değişiyor.

Ha unutmadan lg nin stock uzaktan kumanda uygulaması htc den daha başarılı, desteği daha fazla ve kullanımı daha kolay.

Edit:m7 nin ram kullanımı çok başarılı sosyal ag viber whatsapp dahil 40-50 uygulama yüklü ram kullanımı ortalama 700mb.g2de bu rakam 1.3 civarında seyrediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 11 Aralık 2014; 0:17:57 >

• Oyun performansı benim için pek önemli değil benim takıldığım nokta kronik sorunlar lg g2 deki sararma ve titreşim htc oneda ise kameradaki pembeleşme sorunu ben bir cihaza 1.500 tl verip 5 ay sonta garantiye göndermek istemiyorum. Şans işi ama çok kişide çıkınca bu sorunların bize vurma ihtimalide yüksek.
  • Ben m7 kullaniyorum. Bugün bir daha telefon alsam yine m7 alırım. Kamera pembelesmesi olsa bile servis çözüyor ve birdaha tekrarlamiyor. Elde tutuşu kullanımı stabilitesi karizması herşeyi harika. Servis olanakları mükemmel. Tavsiye ederim. Beyazı efsanedir.

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Tekrarlamadığına eminsiniz demi bende m7 ye yakınım tek sıkıntı pembeleşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalizma67

Tekrarlamadığına eminsiniz demi bende m7 ye yakınım tek sıkıntı pembeleşme.

Ne diyim bilmiyorum ki yeminmi edeyim size?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    yok estağfurllah bazı arkadaşlar tekrarladığını söylemiştide siz öyle deyince şaşırdım kusuruma bakmayın. teşekkürler cevap için.
  • m7'den g2'ye geçmiş birisi olarak iyice sayayım artısını eksisini. (m7 cihazımda pembeleşme vardı. g2'de kronik hiçbir sorun yok.)

g2'nin artıları:
    - kesinlikle batarya
    - bir tık daha yüksek oyun performansı (çok ağır oyunlarda belli olur ama sadece)
    - kamera
    - ön tarafta çok daha ince çerçeve ve daha şık tasarım (kişiden kişiye değişir tabii)
    - knock knock özelliği (ufak birşey ama çok işe yarıyor ve çok işlevsel)
    - biraz daha büyük ekran

g2'de dikkat edilmesi gereken noktalar: 1- kronik sorunsuz seri alınmalı 2- çok hassas bir telefon. yere düşürmeye meyilli biriyseniz biraz sıkıntı.

m7'nin artıları:
    - muazzam ses kalitesi (beats studio kulaklık ile kullanıyordum. nasıl bir ses kalitesi vereceğini tahmin edin.)
    - alüminyum malzeme ve premium işçilik
    - htc sense arayüzü (gerçekten çok çok akıcı ve kullanımı keyifli)
    - blinkfeed (facebook, twitter, haberler ve istediğiniz site içeriklerini bir arada toplayan çok çok iyi bir program
    - g2'ye göre daha fazla sağlamlık hissi

m7'de dikkat edilmesi gereken nokta: pembe kameralı seri alınmamalı, siyah rengi alınmamalı. (siyah daha şık durabilir ama arkasında çok fazla parmak izi kalıyor ve kolay kolay silinmiyor parmak izleri)

bir de ufak bir ayrıntı: m7, uydunet modemlere bağlanamıyor. bağlansa bile 10 saniye sonra internet gidiyor. ufak bir ayrıntı ama çok uğraştırmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 13 Aralık 2014; 11:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartalizma67

Oyun performansı benim için pek önemli değil benim takıldığım nokta kronik sorunlar lg g2 deki sararma ve titreşim htc oneda ise kameradaki pembeleşme sorunu ben bir cihaza 1.500 tl verip 5 ay sonta garantiye göndermek istemiyorum. Şans işi ama çok kişide çıkınca bu sorunların bize vurma ihtimalide yüksek.

G2'deki sararma olayı 406 ve daha yeni serilerde yok. O konuda rahat olabilirsiniz.
  • M7 bu saatten sonra alinmaz bence eger 0 alacaksan. Pahali cunku. G2 al gec derim one kullanicisi olarak. S600un 2015ten sonra yine sıkıntı cikaracagini sanmiyorum oyunlar haricinde. One in tek sorunu pil ve kameradir bence yoksa omurluk bi cihaz olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.