Şimdi Ara

Htc One [M7] Sense 6 Güncellemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden indirdiniz link atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Nereden indirdiniz link atar mısınız?

dostum link yok, sistem güncellemesi bu telefondan güncelleyeceksin
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    zil sesini sormuştum eski zil sesleri süperdi şimdikiler berbat. hatta eski zil seslerinin tamamını bulabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 31 Mayıs 2014; 21:08:13 >
  • quote:

zil sesini sormuştum eski zil sesleri süperdi şimdikiler berbat. hatta eski zil seslerinin tamamını bulabilir miyiz?

zedge diye bir uygulama var ordan indirdim, ismini bildiklerini bulabilirsin. İsteyen için sense 5.5 orjinal zil seslerini arayacağım bulabilirsem link veririm.

Eğer hala güncelleme yapmamış varsa sense 5.5 zil sesi isimlerini rica ediyorum

@berkmehmed dostum recovery format atarsan güncelleme gelecektir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 31 Mayıs 2014; 21:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

zedge diye bir uygulama var ordan indirdim, ismini bildiklerini bulabilirsin. İsteyen için sense 5.5 orjinal zil seslerini arayacağım bulabilirsem link veririm.

@berkmehmed dostum recovery format atarsan güncelleme gelicektir diye düşünüyorum

XDA'da varmış şimdi gördüm :)
    lazım olan varsa link:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2112015

• quote:

quote:

quote:

@berkmehmed dostum recovery format atarsan güncelleme gelicektir diye düşünüyorum

XDA'da varmış şimdi gördüm :)
    lazım olan varsa link:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2112015

• Güncellemeyi telefonuma indiriyorum fakat kurulum esnasında hata veriyor çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6674

Güncellemeyi telefonuma indiriyorum fakat kurulum esnasında hata veriyor çözümü nedir?

Hata nedir?

• Güncelleme afedersiniz b.k gibi olmuş, her güncelleme de içine ediyorlar, zil sesimi sen nasıl degistirirsin ya, anasayfadaki saatte gitmiş ,mal gibi renkli tema falan ne ya ! Nokia mi bu? Klavyeye bi hal olmuş, lanet olsun her güncelleme de telefondan soguttular a... Eski sürümü yukliucem nasıl yaparım bilen varmi?
  • Ulan bidaha guncellemeni yuklersem 2 olsun htc

• quote:

Orijinalden alıntı: cengolojik

Güncelleme afedersiniz b.k gibi olmuş, her güncelleme de içine ediyorlar, zil sesimi sen nasıl degistirirsin ya, anasayfadaki saatte gitmiş ,mal gibi renkli tema falan ne ya ! Nokia mi bu? Klavyeye bi hal olmuş, lanet olsun her güncelleme de telefondan soguttular a... Eski sürümü yukliucem nasıl yaparım bilen varmi?

bu kadar beğenmeyen bir seni gördüm kardeşim, root yap madem bişey diyemiyorum
  • Yazılı bir hata yok. Kurulum esnasında yarıya geliyor ve ünlem işareti çıkıyor. Sonrasında zaten indirilmiş olan sense 6 yazılım dosyası da siliniyor

• Bende güç butonuna basıp telefonu uykudan çıkarttığımda ekran kilidini açmadan ekrana çift tikkadigimda tekrar utku moduna giriyor. m8 yada g2 deki gibi çift tiklamayla acma gibi birşeyde yapmış olabilirlermi

• quote:

Orijinalden alıntı: xkadir61

Bende güç butonuna basıp telefonu uykudan çıkarttığımda ekran kilidini açmadan ekrana çift tikkadigimda tekrar utku moduna giriyor. m8 yada g2 deki gibi çift tiklamayla acma gibi birşeyde yapmış olabilirlermi

Evet yeniliklerden biri ama m8 gibi kitliyken açılmıyor malesef :)

• Can daki hata bende de var. Factory reset ve wipe cache denedim yine olmadi. Camera ve mesajlasma uygulamalari da kayboldu. Bu ne lan cile wala :( iPhone al kafan rahat olsun diyo HTC
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezerocool135

Can daki hata bende de var. Factory reset ve wipe cache denedim yine olmadi. Camera ve mesajlasma uygulamalari da kayboldu. Bu ne lan cile wala :( iPhone al kafan rahat olsun diyo HTC

Hocam ne yaparsan yap ama su iphone u bana övme ya, iphone telefon mu yani g2 falan de ama iphone deme yani

• hocam adamlar tutarli yazilim ve donanim yapiyorlar, neden ovmeyim. Gecen sene bu zamanlar aldim HTC one i cok hevesle. Alet hizli guzel ama iki kere hard reset attim bi yilda yazilim hatalarindan. Kullanici deneyimi bu degil. Al iste su an briket gibi duruyo telefon bu mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezerocool135

hocam adamlar tutarli yazilim ve donanim yapiyorlar, neden ovmeyim. Gecen sene bu zamanlar aldim HTC one i cok hevesle. Alet hizli guzel ama iki kere hard reset attim bi yilda yazilim hatalarindan. Kullanici deneyimi bu degil. Al iste su an briket gibi duruyo telefon bu mu yani

İos7 ciktiginda aldığı tepkiyi hatirliyorum, apple şirket olarak bencil hocam. Telefonla hava atma devri iphone ile başladı. Adamlar telefona karakter verdi karizma yarattılar yani. İphone a para veren de karizma satın alıyor bana sorarsanız. Bir müziği zil sesim yapamiyacaksam, bluetooth ile dosya paylasamayacaksam, istediğim siteden müzik indiremeyeceksem ne yapayım ben onu. Şahsi görüşüm bu benim sizin gorusunuze saygı duymakla birlikte pek katılmıyorum.

• ben sizin yazdiklariniza katiliyorum, yalniz bunlar benim yazdiklarimi da yanlis cikarmiyor. Dedigim gibi kullanamadiktan sonra neyleyim ben 2binlira verip aldigim aleti. Neyse benim gibi su son guncellemeyle telefonu kullanilmaz hale gelen varsa bilgi paylasalim. Su an telefonu eski haline bile getiremiyorum, umarim yarina biseyler degisir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xkadir61

Bende güç butonuna basıp telefonu uykudan çıkarttığımda ekran kilidini açmadan ekrana çift tikkadigimda tekrar utku moduna giriyor. m8 yada g2 deki gibi çift tiklamayla acma gibi birşeyde yapmış olabilirlermi

Evet yeniliklerden biri ama m8 gibi kitliyken açılmıyor malesef :)

Çift tıkla ekran açma özelliği M7 ye gelmedi. HTC büyük hata yaptı bence LG nin telefonlarının iyi olduğunu kabul etmesidir bu. M8 e verip M7 ye vermemek saçma olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.