Şimdi Ara

htc one m7 ve max nerede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @slowrider dostum 6 inç değilmiydi o kocaman ya :) bide pahalı sanki biraz o fiyatlara çıkmayı düşünmüyorum çok teşekkür ederim ama önerin için
  • @Midnightmrt

evet kardeş m7 kronik sorunlarla dolu ama çok güzel cihaz ekran boyutu 4.7 inç full metal kasa olan güzel ses veren bi telefon yok gibi bir şey yani

z3 compact ta çok güzel bir cihaz ama sanal tuş olsun kapakçıklar olsun sonuçta bilgisayarada takıcaz onu ne bilim bir yalama olur orda :) onun dışında sıkıntısı fazla olmayan çok güzel bir cihaz onada bakıyorumda bu m7 ile one max tam benlik duruyor önceliğim onlarda çok teşekkür ederim bilgilendirmen için dostum
  • Vibe Z2 5.5inç 1400tl fiyatta hepsiburada.comda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slowrider

Vibe Z2 5.5inç 1400tl fiyatta hepsiburada.comda

pardon kardeş ben vibe z2 pro ile karıştırdım

vibe z2 inin özellikleri iyi değil ya bide fiyatına göre bence pahalı
  • Sanal tuş vb kriterlerde bu cihaz kalmıştı ama Z2,Z3c gibi cihazları öneririm ki sanal tuş problem olmasın custom rom yükleyerek(istserseniz)tuşların boyutu küçülebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slowrider

Sanal tuş vb kriterlerde bu cihaz kalmıştı ama Z2,Z3c gibi cihazları öneririm ki sanal tuş problem olmasın custom rom yükleyerek(istserseniz)tuşların boyutu küçülebiliyor.

teşekkürler bi htclere bakım ifa fuarı da geldi belki yeni güzel bi telefon çıkabilir
  • arkadaşlar htc one m7 sıfır bi Türkiye'de hiç bir yerde satılmıyor mu ya da one max bulamazmıyız ne olur biri yardımcı olsun :) one m7 gold yurtdışıda olur onu bulabilirsem zaten züpper olucak
  • boostibo B kullanıcısına yanıt
    Satılıyor,izmir de oturan varsa eğer optimumdaki migrosa baksınlar,m7 siyah daha bugün gördüm,ve sıfır cihaz ama fiyatı pek uygun değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Satılıyor,izmir de oturan varsa eğer optimumdaki migrosa baksınlar,m7 siyah daha bugün gördüm,ve sıfır cihaz ama fiyatı pek uygun değildi

Fiyatı ne kadar peki ?

• One maxı bende arıyorum

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    1600 1700 civarı bişey yazıyordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.