Şimdi Ara

Htc one m7 veya m8 Kulaklık performanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır Sony xperia m5 kullanıyorum geçen ay garantiye verdim o süre zarfından arkadaşımın galaxy megasını kullandım kulaklık perfomansı benim sonyden daha iyidi ve sony garantiden gelince hiç keyif vermemeye başladı bende bu sebeple uygun fiyata m7 yada m8 almayı düşünüyorum bu iki telefonun kulaklık performansı m5 den iyimidir sizden ricam bu konu hakkında deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

• Bende Sony M5 'ten geçtim Htc M9'a .. Kulaklık ve hoporlör performansı şahane one serisinin. Xiaomi Piston Hd hybrid kulaklık aldım bide üstüne tadını çıkarıyorum. Tavsiye ederim almışken m8 alabiliyosanız m9 alın.
  • Daha önce ben htc telefonda mh650c (xperia kulaklığı) ve htc 300 (htc kendi kulaklığı) uzunca süre ikisini dönüşümlü kullanmıştım.
    Aralarında pek fark yoktu bassları birbirine yakındı çok az bir farkla htc bass daha dolgun verirken sony tizleri daha belirgin veriyordu.

Çok fark olmamasına rağmen seçimimi htc'den yana kullanabilirim. Eğer ki kulaklık olarak soruyorsanız.

Ses kalitesi olarak sorarsanız eğer, sanırım htcm8 piyasadaki muadillerinin hepsinden iyidir. Tam anlamıyla kıyas yapmadım fakat farklı model telefonlarla dinlediğim olmuştur bayağı. Zaten htc ses kartı olarak internette diğerlerinden bir seviye farklı takılmaktadır. (HTC M8 kullandığım zamanlardan söylüyorum belki şuan piyasadaki amiral gemisi diye tabir edilen telefonlarda geride değil hatta ileridedir) Fakat şunu söyleybilirim çıktığı zamanlarda HTC M8 ses konusunda en iyisiydi diye biliyorum.

Kendi orjinal kulaklıkları dışında daha yüksek kalitelerde fark illaki açılacaktır fakat orjinal kulaklıkları ile kıyaslanırsa az bir farkla daha önde olduğunu söyleyebilirim. tamamen şahsi fikrimdir.

• m5 i bilmem ama bu güne kadar kullwndığım cihazların içinde kulaklık ses yüksekliği ve kalitesi en iyi cihaz diyorum. not 5 s7 edge i6s için söylüyorum kullandığım cijaz m8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır M7 kullanıyorum. beats audio aktif yaptığında kulaklıkla çok iyi bir performans alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.