Şimdi Ara

HTC ONE (m7) vs IPHONE 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC ONE (m7) vs IPHONE 5 (1000 tl civarında ikiside )

2. el olarak yukarıda belirttiğim telefonlardan hangisini önerirsiniz

bu arada başka önerileriniz varsa değerlendiririm bütceminde 1000 tl olduğunu belirtmek isterim

Telefon Kullanım deneyimim
    -Ekran boyutu 4" ve 5.0" aralığında olması (aslında boyuttan çok tek elle kullanım deneyiminin çok iyi olamsını isterim )
    -Hafıza benim için önemli (2 adet şirket maili ve şahsi mail adresi entegrasyonu ve müzik için)
    -Telefonda oyun oynarım boşta kalınca ama cokta önemli değil
    -Soyal iletişim ağlarının hepsini elverdiğince kullanırım özellikle Watszapp-forsquare-face-twit. vs
    -internet deneyimi üst düzeyde olmalı
    -fotoğraf orta-üst seviye olabilir
    -Office uygulamaraı sorunsuz çalışması (özellikle word -excel) ayrıca PDF dosyaları
    -sağlam dayanıklı olması benim için önemli iş ortamım gereği

• Ben de elimdeki S4'ü satarak ikisinden birini ikinci el olarak almayı düşünüyorum, benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var, takip...
  • normalde one derim ama senin ihtiyaçların doğrultusunda i5 alman daha mantıklı olacaktır
  • Normal de G2 derim ama bubiksi arasinda m7 bence daha saglamdir,ikisindede batarya vasat ama m7 daha saglamdir sonucta 5in kasasi cok cabuk soyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler

sonuç kararsızlık ;

eksiler ve artılar, ikinci elde deneyimi olan arkadaşların telefon alımda nerelere dikkat etmemiz geretiği konusunda , kronik problemleri ve hangisinin uzun süreli kullanıma uygun olacağı konusunda bilgi alabilseydim çok iyi olurdu yinede yorumlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.