Şimdi Ara

HTC One M7 VS. SONY XPERIA Z2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?

one m8
  • Tasarimi daha cok begenirsin anlarimda bir insan nasip m8 in kamerasindam etkilenir.

Bu arada z3compact tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

Kardeş M7 baya eski bir telefon Z2'ye göre Kıyaslaman hata olmuş

Aynen Z2 tokatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

LG G3 kenarda şöyle dursun o zaman M7 yi eledim. Z2 yi biraz da sürekli dalışa giden birisi olarak istiyorum,o yüzden biraz ısrarlıyım. Peki LG G3 VS. Sony Xperia Z2 ?

Z2 nin su geçirmezliği tatlı sularda ve 1 metre derinliğe kadar. Uyarmış olayım 😄

Abi 1 metre olayına bile inanmıyorum ben. Suya dayanıklılık bir telefonu almak için bahane olamaz.
  • M7 ye okdr para verilmez , ya m8 ya z serisi 2-3 iyi tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefk0o

quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

LG G3 kenarda şöyle dursun o zaman M7 yi eledim. Z2 yi biraz da sürekli dalışa giden birisi olarak istiyorum,o yüzden biraz ısrarlıyım. Peki LG G3 VS. Sony Xperia Z2 ?

Z2 nin su geçirmezliği tatlı sularda ve 1 metre derinliğe kadar. Uyarmış olayım 😄

Abi 1 metre olayına bile inanmıyorum ben. Suya dayanıklılık bir telefonu almak için bahane olamaz.

Sana göre öyle. Ama başkaları sırf o özelliği için alıyorlar o telefonu. Ancak Sony su geçirmemezlik konusunda ne kadar başarılı dersen o tartışma konusudur. Şikayetleri duyuyoruz su geçirdiğine dair. Sony bu su geçirmemezlik konusunda iddialı bir başlangıç yaptı ancak daha çok geliştirmesi lazım çok

• Kardeş m8 in kamerasından etkilenmeyecek ne var tamam sana göre iyi değildir ama insanların kararına saygılı olmak zorundasın. O zaman tasarımdan etkilenmişsen git NoPhone al ayrıca param telefonların minisine ya da compact olanına Anca yetse telefonsuz kalırım ama yine onlara para vermem ama söylediğim gibi insanların kararına saygı duymak zorundayız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.