Şimdi Ara

HTC One M7 / Wi-Fi - Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar arızalanan HTC One M7 cihazımı Teleservice'e göndermiştim. Arızayı gideremeyip bana yeni bir telefon gönderdiler.

Sorun şu ki gönderilen yeni telefonda Wi-Fi ve Bluetooth çalışmıyor. Wi-Fi'yı açmaya çalıştığımda (On-Off) sürekli olarak Wi-Fi Açılıyor yazısını geliyor ve sonrasında hiçbir tepki yok. Telefonu fabrika ayarlarına döndürme, wipe cache olarak tabir edilen sıfırlama gibi internet üzerinden bulduğum çözüm önerilerini uyguladım ve sonuç alamadım. Yine internette bazı arkadaşlar Wi-Fi Direct seçeneğine girerek telefonun ismini değiştirdiklerinde sorunun çözüldüğünü belirttiler ama bu seçenek bende aktif değil. (Soluk gri renkte, tıklanamıyor.) Frenkansı değiştir seçeneği de aktif değil. Ayrıca Wi-Fi gelişmiş seçeneklerindeki Telefon IP Adresi ve Mac Adresi de kullanılamıyor şeklinde.

Tek isteğim bilen bir arkadaşın tavsiyesiyle sorunumu gidermek. Garantiye tekrar göndermenin en son seçenek olmasını arzuluyorum zira ülkemizdeki garanti servislerini biliyorsunuz, tekrar 20 - 30 gün beklemek istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.