Şimdi Ara

Htc One M8 açılmıyor yazılımdan anlayan ? :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum rootlanık viperonem8 rom yüklüydü sonra xda da dolaşırken custom 5.0 rom gördüm neden olmasın dedim wipe cache data attım ama romu yükleyemedim ama viper romu yükleyebiliyordum tekrar başka rom yüklenmiyor sonra stock nandroid backup attım cihaz orjinal sürüm gibi bişey oldu üstüne yine rom atamadım onuda wipe atmıştım şimdi ne sistem açılıyor ne birşey viper rom bile yüklenmiyor cihaz cid sürümü m_27 s-on bi türlü s-off olmuyor ruu denedim locklayıp o da olmadı tapmered yazısı var onuda kapatamıyorum firewater ile herşey bombok şu an Allah aşkına birisi yardımcı olsun kaç gündür telefonu kullanamıyorum gece gündüz denedim

• bir Allah'ın kulu yardım edebilirmi kaç gündür çaresizim gece gündüz herşeyi deniyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75898782/tm.htm,

M7 için olsada m8 çokta farklı olmadığını düşünüyorum.
    Samsung konusunda iyiyimdir. Şu yazılanları bir oku. Bİ yerden başlayıp kurtarırsın umarım.
    Samsung s2 var bende m8 almayı düşünüyorum bir bakayım kulalnıcılara derken yardım çığlıklarını duydum
    Sakin sakin bu durumlardan kurtulursun samsungda brick olan telefonlar jig diye bir donanım ile kurtuluyordu. Htc de böyle bir donanım varmı bilmiyorum. Ama internette senin durumuna çözüm bulan mutlaka vardır.
    Sana kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 9 Aralık 2014; 22:28:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.