Şimdi Ara

HTC ONE M8 Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

Sizce doğru bir kararmı beyler ?

Ben aldım gayetde memnunum , tüh şu da olsaymış diceğim pek bişede yok yani ihtiyacı karşılıyor .
  • Hocam forumda yok 5.0 lolipop alınca kasıyor takılıyor faceye girmiyor felan diyenler oluyordu o problemler geçtimi veya siz yaşadınızmı bende M8 almayı düşünüyorum tasarımı ile hiçbir telefon yarışamaz bana göre sizce almalımıyım birde 5.0.1 güncellemesi geldimi veya ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler.
  • Heart Of Tarasque kullanıcısına yanıt
    Cihazın son sürümü 5.0.1 evet facebook dahil diğer uygulamalarda kasma donma var. 5.1 de çözülür büyük ihtimal. Sarj kisaldi. 4.4.4de 2gün dayanıyordu. 1,5 gün bile gitmiyor. Telefonu alınca sakın güncelleme. Telefonu brightmobilin sitede daha ucuz. 1799tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alüminyum kasa sevdanız yoksa E8 tavsiye ederim. Aynı donanımla çok daha uygun fiyata bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Alüminyum kasa sevdanız yoksa E8 tavsiye ederim. Aynı donanımla çok daha uygun fiyata bulursunuz.

Hocam kasası alüminyum olunca çok daha güzel oluyor htc alacaksam m8 alırım yinede saolun öneriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Cihazın son sürümü 5.0.1 evet facebook dahil diğer uygulamalarda kasma donma var. 5.1 de çözülür büyük ihtimal. Sarj kisaldi. 4.4.4de 2gün dayanıyordu. 1,5 gün bile gitmiyor. Telefonu alınca sakın güncelleme. Telefonu brightmobilin sitede daha ucuz. 1799tl

Hocam telefon nerde 1799 tl ?

Link atarmısınız birde alınca kendi otomatik güncelemezmi kaldıki güncellemeyerek 1.0.0 mı kullanacağım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 1 ay önce m8 almayı ciddi anlamda düşünüyordumki eleştirileri duyana kadar. Bir çok sorunu olduğunu ''duydum''. Ve uygun fiyata bulduğum note4 aldım gayet memnunum. Bütçeniz varsa tavsiye ederim. İllaki HTC olsun derseniz m8 değilde e8 almak sizin için daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZAM-

Bende 1 ay önce m8 almayı ciddi anlamda düşünüyordumki eleştirileri duyana kadar. Bir çok sorunu olduğunu ''duydum''. Ve uygun fiyata bulduğum note4 aldım gayet memnunum. Bütçeniz varsa tavsiye ederim. İllaki HTC olsun derseniz m8 değilde e8 almak sizin için daha iyi olacaktır.

Ne duydunuz hocam az açsanız :)

• quote:

quote:

Link atarmısınız birde alınca kendi otomatik güncelemezmi kaldıki güncellemeyerek 1.0.0 mı kullanacağım ?

https://www.brightmobil.com/product/category/htc-4

Buradan bakabilirsin fiyat 1778 TL

• Hocam, HTC'nin kendi sitesinde satın al dedikten sonra seçenekler çıkıyor ordan buna ulaşabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-m8/productDetails.aspx?productId=telcephtcm8&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCM8-G
  • quote:

quote:

quote:

https://www.brightmobil.com/product/category/htc-4

Buradan bakabilirsin fiyat 1778 TL

Hocam peki güvenilirmi ?

Yani alsam ürün garantili kapalı bir kutuda tüm aksesuarlarıyla birlikte gelirmi ?

Garantisi sorunsuz olurmu :)

Birde taksit yapabilme imkanımız varmı ?

• quote:

Bende 1 ay önce m8 almayı ciddi anlamda düşünüyordumki eleştirileri duyana kadar. Bir çok sorunu olduğunu ''duydum''. Ve uygun fiyata bulduğum note4 aldım gayet memnunum. Bütçeniz varsa tavsiye ederim. İllaki HTC olsun derseniz m8 değilde e8 almak sizin için daha iyi olacaktır.

Ya şu duyduklarınızı paylaşında biz de öğrenelim kullandığımız telefonda ne sıkıntılar ne sorunlar varmış bizim göremediğimiz .

Sanarsınki devlet sırrı adam duydum diyor e söyle bakalım neymiş ne değilmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

quote:

Ya şu duyduklarınızı paylaşında biz de öğrenelim kullandığımız telefonda ne sıkıntılar ne sorunlar varmış bizim göremediğimiz .

Sanarsınki devlet sırrı adam duydum diyor e söyle bakalım neymiş ne değilmiş .

Siz memnunmusunuz telefondan ?

• Resmi ithalatçısı adamlar neden güvenilir olmasın. Arayarak bilgi alabilirsin

• Biraz bekleyip m9 piyasaya girince alsaniz daha ucuza gelir gibime geliyor

Tabi ihtiyac acil olabilir bilemiyorum

• Evet memnunum , tavsiye ederim . Dot kılıfda aldım 50 TL'ye her gören çok beğeniyor , işlevselliği kamerası falanda gayet hoş .
  • M8 de hiçte bir sorun yok, ben 2 ad değiştirdim ve şimdide eşime de aldık pembe rengini.
    Sorun var diyenlerin sorunu var bence , daha stabil hızlı ve kaliteli cihaz yok o fiyat aralığında malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Biraz bekleyip m9 piyasaya girince alsaniz daha ucuza gelir gibime geliyor

Tabi ihtiyac acil olabilir bilemiyorum

M9 ne zaman piyasaya girer hocam birde girdiği gibi etkilermi ?

• quote:

Sizce doğru bir kararmı beyler ?

3 ay önce m8 kullanıyordum yeni aldığımda çok memnundum ama aradan 3 ay geçti hiç donmaz dedğim tel donmaya başladı şimdi ise iphone geçtim ve gayet memnunum ıos başka bir dünya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.