Şimdi Ara

HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
12.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bybeykozlu

dediğiniz gibi fastboot klasörüne girdim fastboot a bastım ve pc ye bağladım. fakat pc de komut penceresini açamıyorum telefonun içine giremiyor.
     HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?'

bilgisayarınızda htc sync manager yüklü olacak
    usb kablosuyla pc ye bağlıyosunuz
    fastboot üzerine gelip bir defa power tuşuna basıyosun
    FASTBOOT USB yazdıktan sonra biraz bekleyip
    bilgisayarda masaüstünde htc sync manager simgesini sağ tıkla dosya konumunu aç
    buradan htc sync klasörünün içine girip boş bir yerde shift tuşuna basılı tutarak mouse ile sağ tıkla
    komut penceresini burada aç, açılan pencereye fastboot getvar all yazarak enter a bas, çıkan bilgileri buraya kopyala

• dediğinizi yaptım komut penceresinde çıkan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybeykozlu

dediğinizi yaptım komut penceresinde çıkan bu.

cihazınız açılıyorsa model numarasını avrupa veya tr olarak değiştirip 6.0 orjinal yazılım yükleyebilirsiniz
  • S.a daha öncede sormustum ama cevap veren olmadı bu güncellemeleri nasıl yükleyebilirim. Model numarasından kastınız nedir??
  • selamunaleyküm arkadaşlar pek bi bilgim yok da benim telefonda güncelleme ile sıkıntı yaşıyorum 4,4,4 de kaldım güncelleme yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim acil yazabilirmisiniz ressimde ki gibi güncelleme sorgusu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaltabas69

selamunaleyküm arkadaşlar pek bi bilgim yok da benim telefonda güncelleme ile sıkıntı yaşıyorum 4,4,4 de kaldım güncelleme yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim acil yazabilirmisiniz ressimde ki gibi güncelleme sorgusu yok

Yeni m8 aldım aynı sorun bendede var 4.4 de şuan 6 çıkmış em son ama nerden nasıl güncelleriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapmasanızda olur arkadaşlar, tema seçeneği ve istemli eskitme eklendi.
    Yani apple gibi telefonu kullandıkça güncellemeler ile kullanılmaz hale getiriliyor.
    Bence en iyi sürümler,
    4.4.2
    4.4.3
    4.4.4
    Batarya ve kullanım hissiyatı olarak sonradan çıkan bir çok romu denedim. İnsert Coin dışında adam gibi aynı stabiliteyi vereni rom yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.