Şimdi Ara

htc one m8 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar htc one m8 almak istiyorum fakat hala alınır mı?

• 1700-1800 fiyat aralığında daha iyi telefonlar olduğunu düşünüyorum ama ikinci el temiz bulabilirsiniz çok iyi bir telefondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

1700-1800 fiyat aralığında daha iyi telefonlar olduğunu düşünüyorum ama ikinci el temiz bulabilirsiniz çok iyi bir telefondur

peki siz ne önerirsiniz?
  • Sony Xperia Z2-Z3-Z3c seçilebilir bazı indirimleri takip ederseniz note 4 ve g4 alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Sony Xperia Z2-Z3-Z3c seçilebilir bazı indirimleri takip ederseniz note 4 ve g4 alınabilir

hocam xperia serisini beğeniyorum özellikle z3c fakat ön kamerları çok vasat o yüzden almak istemiyorum note 4 ise touchwiz sonuçta bu bendede şuan samsung var ve bıkmış durumdayım
  • O zaman g4 ya da m8 olmalı. ikisi arasında farklar daha akıcı bi arayüz, daha üzün pil süresi, daha sağlam ve şık tasarım htc de. Daha iyi kamera performansı g4. Bu arada tasarımın şıklığı göreceli sizin için o değişken olabilir tabi.
  • M8'in arka kamerası 4 MP, Z3 ve Z3C ile ilgili sarj konnektörü kapağının kopması, 30cm den düşmede bile ön yahut arka camın kırılması gibi şikayetler var. Z3 estetik ve performans açısından güzel bir telefon o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z3, z3c, one m8 ve z2'nin birbirine göre artıları da eksileri de var, yani işin sonunda pek farkeden cihazlar değil. Sizin istediğiniz ayrıntılar belirler, hangi cihazın size daha uygun olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

arakdaşlar htc one m8 almak istiyorum fakat hala alınır mı?

Ben m9 kullanıyorum şu an piyasada 2600 lira civarında. m8 den donanım olarak çok büyük bir artısı yok ve m8 biraz araştırırsan 1500 civarına bulursun. O nedenle m8 hala alınır. Hatta biraz detay vereyim. Geçen hafta arkadaş z2 aldı vatandan 1500 lira verdi. Kurcaladım bi gün boyunca tavsiye etmem. Kamerası ışıksız ortamlarda beş para etmez ön kamera gerçekten yetersiz. Aşırı ısınıyor ve telefon otomatik kapanıyor. Htcnin sense arayüzü en iyisi bana göre. Akıcı stabil ve özelleştirilebilir. Şu anda üst modellerin bi altında alınıcak en iyi ve f/p model m8'dir. Son olarak seçenekler varsa mutlaka al eline kurcala imkanın varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAqPiT

quote:

Ben m9 kullanıyorum şu an piyasada 2600 lira civarında. m8 den donanım olarak çok büyük bir artısı yok ve m8 biraz araştırırsan 1500 civarına bulursun. O nedenle m8 hala alınır. Hatta biraz detay vereyim. Geçen hafta arkadaş z2 aldı vatandan 1500 lira verdi. Kurcaladım bi gün boyunca tavsiye etmem. Kamerası ışıksız ortamlarda beş para etmez ön kamera gerçekten yetersiz. Aşırı ısınıyor ve telefon otomatik kapanıyor. Htcnin sense arayüzü en iyisi bana göre. Akıcı stabil ve özelleştirilebilir. Şu anda üst modellerin bi altında alınıcak en iyi ve f/p model m8'dir. Son olarak seçenekler varsa mutlaka al eline kurcala imkanın varsa.

sağolun hocam güzel yazmışsınız sony telefonalrıdna her şeyi bir araya koymuyor hani arka kamerayı biraz iyi yapıp ön kamerayı berbat yapıyorlar vs.m8 iyi bir tercih olur benim için

• quote:

quote:

quote:

sağolun hocam güzel yazmışsınız sony telefonalrıdna her şeyi bir araya koymuyor hani arka kamerayı biraz iyi yapıp ön kamerayı berbat yapıyorlar vs.m8 iyi bir tercih olur benim için

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. M8 de karar kılarsanız pişman olmazsınız ama bi seçenek daha var. Telefon ihtiyacınızın aciliyeti yoksa bekleyin derim. Htc yeni model sunucak piyasaya fiyatlar daha da düşücektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. M8 de karar kılarsanız pişman olmazsınız ama bi seçenek daha var. Telefon ihtiyacınızın aciliyeti yoksa bekleyin derim. Htc yeni model sunucak piyasaya fiyatlar daha da düşücektir.

bir acelem yok yılbşına kadar bekleyebilirim sony xperia m5 modelide dikkatimi çeken bir model bakalım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.