Şimdi Ara

HTC one M8 hala kullanilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kararsız kaldım sizden fikir istiyorum htc m8 telefon kullanmaktayim yaklaşık 5 senedir . Tele fondan memnunum ama kamera yetersiz ve harita kullanırken zorlanıyor. Bataryasini gecen sene kendim degiserek deji batarya taktim ekranı açık kullansamda akşamı çıkarıyor. Yeni telefon almaya niyetlendim ama yeni alsam bu telefon çöp olacak.. Birde snap 660 dan aşağısı Snapdragon 801 kadar iyi değil sadece ramdan kurtayor snap 845 ve üzeri ıse fiyat olarak 3 bini geçiyor ne yapsam sizce degissem mi yoksa söyle güzel bi formatlayip gittiği yere kadar kullansam mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHw -- 3 Eylül 2019; 11:1:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bir sene onceye kadar m8 kullaniyordum simdi de annem kullaniyor ne zaman telefonu elime alsam halen premium hissini veriyor, kasma donma vs. yaşamadim.Kamerasi suanki telefonlara kiyasla geride ama sizin beklentilerinize gore de değişir. Şimdide xperia m5 var ekrani kirildi makul fiyata yaptirdim ama bazen sacmaliyor on ve arka kamera hic yok da denilebilir o derece kotu durumda. Ben de şuan telefon araştiriyorum, sizin gibi ben de çok yuksek paralar vermek istemem. Sanirim Redmi note 8 i bekleyeceğim tr de fiyatlar herturlu dusuyor zaten. Sizin oneriniz varsa ve paylasirsaniz memnun olururum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen redmi note 8 güzel ama en az 2200-2400 civarı bir fiyatla gelir muhtemelen.. meizu falan oneriliyor ama sar değeri epeyi yuksek.
    Custom rom kullandınız mı m8 de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHw -- 5 Eylül 2019; 14:58:34 >
  • Custom Rom ile canavar gibi çalışıyor. Babam hala kullanmakta 2013'te almıştım.
  • Ne kullanıyorsunuz lineage os mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G5 mi Note 5 mi
    8 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.