Şimdi Ara

HTC One (M8) Harman/Kardon Edition Yardımlaşma Bölümü ( İlk Mesaj Güncel Tutulacak ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diavolo16

Hocam mümkünse link verebilir misiniz aynı sorun bende de var turkcell im avea ya mesaj gidiyor ondan gelmiyor Vodafone ise ne gidiyor ne geliyor ya da başka bir çözüm var mı?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2729170

Başka çözümü var mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL-D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bi sense 7 romunu deneyelim bakalım.

• Mesajların (sms) gelmemesi durumu bende de mevcut. Onun dışında son derece memnunum bu cihazdan.
    Aslında bu durumda reklam SMS'leri de gelemiyor işime yarıyor bir yerde.

• weatherman kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam hiçbir mesaj gelmiyor mu size bana sadece avea vodafone dan gelmiyor turkcell den bide n11 gittigidiyor gibi firmalardan geliyor hatta sim karttan zannettim tim e gittim adam aveaymış bana mesaj attı geldi rezil oldum

• quote:

Nasıl yani hocam hiçbir mesaj gelmiyor mu size bana sadece avea vodafone dan gelmiyor turkcell den bide n11 gittigidiyor gibi firmalardan geliyor hatta sim karttan zannettim tim e gittim adam aveaymış bana mesaj attı geldi rezil oldum

Tamamen rastgele, ama 5 mesajın 4 ü gelmiyor. Yani rahatsızım desem yalan olur.:)
    Avea Turkcell Vodafone ayrı ayrı tespit edemedim ama genel olarak gelmiyor smsler.

Düşünüyorum nasıl hallederiz diye , sonra vazgeciyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu 3g sorunu ile ilgili olarak bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba? Linkteki konuyu inceledim ancak çok fazla android deneyimim olmadığı için yapamadım. Msl reader daki kodu göremiyorum mesela. Şu anda hızımı kontrol ettiğimde 3 megabit civarı ancak aynı yerde başka bir cihaz ile denediğimde 10-11 megabit civarı hız alabiliyorum. Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim.
  • cihaz için kulaklık önerebilecek varmı? bakıyorumda kutudan çıkan kulaklık pek satılmıyor
  • Arkadaslar m8 kullaniyorum ses konusunda hassas oldugum icin bu cihazi aldim aslen Hk modelini almak istiyordum fakat garantidir imei isleridir sonradan sakata gelmek istemedigim icin gidip normal Tr cihazi olan m8 i aldim. Ama Hk hala bende ayri bir merak konusu olarak duruyor. Normal m8 ile hknin seslerini test edenler var mi aranizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Arkadaslar m8 kullaniyorum ses konusunda hassas oldugum icin bu cihazi aldim aslen Hk modelini almak istiyordum fakat garantidir imei isleridir sonradan sakata gelmek istemedigim icin gidip normal Tr cihazi olan m8 i aldim. Ama Hk hala bende ayri bir merak konusu olarak duruyor. Normal m8 ile hknin seslerini test edenler var mi aranizda?

Ben ayrı zamanlarda bakmıştım. Hk edition ın hoparlör sesi daha yüksek gibi geldi.
    Yinede mantıklı bir karşılaştırma için yanyana denemek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

quote:

Arkadaslar m8 kullaniyorum ses konusunda hassas oldugum icin bu cihazi aldim aslen Hk modelini almak istiyordum fakat garantidir imei isleridir sonradan sakata gelmek istemedigim icin gidip normal Tr cihazi olan m8 i aldim. Ama Hk hala bende ayri bir merak konusu olarak duruyor. Normal m8 ile hknin seslerini test edenler var mi aranizda?

Ben ayrı zamanlarda bakmıştım. Hk edition ın hoparlör sesi daha yüksek gibi geldi.

Anladim hocam aslinda merak ettigim kulakliga gelen ses farki.

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim cihazın orjinal kulaklığı yok ama harman kardon un kalitesi ve fiyatına bakınca kesinlikle fark olacağını düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim cihazın orjinal kulaklığı yok ama harman kardon un kalitesi ve fiyatına bakınca kesinlikle fark olacağını düşünüyorum

Orasu suphesiz zaten Hk sonucta sirf garanti durumundan alamadigim icin icimde kaldi :)

• arkadaşlar
    harman kardon cihazımız için custom rom yüklerken htc sprintimi seçeceğiz.
    yardımcı olurmusunuz.
    cihazım rootlu ve twrp recovery yüklü..
    öğrenmek istediğim hangi variantı seçeceğiz.
    ve tavsiye edeceğiniz bir custom rom varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minik73

arkadaşlar
    harman kardon cihazımız için custom rom yüklerken htc sprintimi seçeceğiz.
    yardımcı olurmusunuz.
    cihazım rootlu ve twrp recovery yüklü..
    öğrenmek istediğim hangi variantı seçeceğiz.
    ve tavsiye edeceğiniz bir custom rom varmı?

Arkadaşlar yardimlarinizi bekkiyorum

• quote:

Teşekkürler bi sense 7 romunu deneyelim bakalım.

Yukledinizmi hocam

• minik73 M kullanıcısına yanıt
    2 tane rom denedim hocam badboyz ile skydragon romları ikisi de çok stabil fakat yine stock roma döndüm niye derseniz badboyz da harman kardon yazılımı yoktu neyse buldum flashladım bu sefer telefon giriş ekranında kaldı ne yaptıysam skydragon ise çok iyiydi ama kamera odaklama yapmadı ikisi birden hemde.

• quote:

2 tane rom denedim hocam badboyz ile skydragon romları ikisi de çok stabil fakat yine stock roma döndüm niye derseniz badboyz da harman kardon yazılımı yoktu neyse buldum flashladım bu sefer telefon giriş ekranında kaldı ne yaptıysam skydragon ise çok iyiydi ama kamera odaklama yapmadı ikisi birden hemde.

Dostum variant seçiminde sprintimi seciyorsun

• minik73 M kullanıcısına yanıt
    Evet gsm den emin olmadığım için sprint seçiyorum.
  • Merhabalar, benimde m8 hk edition tefonum var ve bir de sorunum var telefonum çekmiyor. Örnek vereyim evde odada oturken beni arayanlar ulaşamıyor kapalı alanlarda çekmiyor. Örneğin arkadaşla media markete girdik merkezi bir yerdeyiz benim telefonun 3g si çekmiyor ama arkadaşın lg optimusu full çekiyor dışarıda kapalı olmayan bir alanda pek problem olmuyor. Eğerkı dışarda bile olsam binaların çok olduğu yerlerden geçerkende çekmiyor. Konuşurken bazen ses gidiyor. Açık alanda bile yapabiliyor. Çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. İmei atıldı telefona bad boyz rom var üzerinde. Önceki rom ise insert coin di. Aynı problem vardı onda daha kötüydü bad boys rom atınca biraz düzeldi gibi ona göre. Ama kapalı alanlarda 3g ilk aktif ettiğimde biraz geliyor sonra gidiyor. Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock.indark -- 27 Haziran 2015; 14:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock.indark

Merhabalar, benimde m8 hk edition tefonum var ve bir de sorunum var telefonum çekmiyor. Örnek vereyim evde odada oturken beni arayanlar ulaşamıyor kapalı alanlarda çekmiyor. Örneğin arkadaşla media markete girdik merkezi bir yerdeyiz benim telefonun 3g si çekmiyor ama arkadaşın lg optimusu full çekiyor dışarıda kapalı olmayan bir alanda pek problem olmuyor. Eğerkı dışarda bile olsam binaların çok olduğu yerlerden geçerkende çekmiyor. Konuşurken bazen ses gidiyor. Açık alanda bile yapabiliyor. Çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. İmei atıldı telefona bad boyz rom var üzerinde. Önceki rom ise insert coin di. Aynı problem vardı onda daha kötüydü bad boys rom atınca biraz düzeldi gibi ona göre. Ama kapalı alanlarda 3g ilk aktif ettiğimde biraz geliyor sonra gidiyor. Tşk.

SkyDragon SkyDragon M8 v10.1 Sense7 Romu öneririm sana şebeke ile ilgiri benzer problemler bende yaşadım bu romu yükledikten sonra hiç sorun çıkmadı. Bir arkadaşın bahsettiği kamera netleme sorununa rastlamadım veya telefonda çalışmayan donanım, özellik hiçbir problem yok. Stock rom arayüzünden farkı yok ve çok stabil benchmark testi 48500 derece alıyorum bu rom ile.

HTC One (M8) Harman/Kardon Edition Yardımlaşma Bölümü ( İlk Mesaj Güncel Tutulacak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emnksgl -- 27 Haziran 2015; 23:29:19 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.