Şimdi Ara

HTC One M8'in 1400 TL olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Izmirde tanidigimin tanidiginn tanidigi ( :D ) acilmamis kutuda Htc M8i 1400e satiyor. amerikadan getirdigini soyluyor. us warranty oldugu soyledi. guvenilir mi ne dersiniz fiyatin bu kadar ucuz olmasi beni suphelendirmedi degil, kutuda neye dikkat edeyim sahte defolu vb urun olma ihtimali var mi? telefonu ben kaydettirecegim, yurtdisina cikip girecegim yakin zamanda. imei kaydi icin pasaportum olmus olacak yani tesaduf eseri :)

• Ben 1500 doğubankdan aldım imei çakıldı kullandım fiyat normal yani

Al kullan 2400 verilmez o cihaza
  • doğubank nedir hocam?:)
  • Doğubank Eminönü'nde bulunan bi alışveriş merkezi
  • Dogubank yurtdisi cihazlarini ucuza bulabileceginiz bir işhanı
    Cihaz simlocked olabilir dikkat edin
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam simlocked nedir ve olup olmadığını nasıl anlarım? dikkat etmem gereken diğer hususlar da varsa nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominör

Hocam simlocked nedir ve olup olmadığını nasıl anlarım? dikkat etmem gereken diğer hususlar da varsa nelerdir?
    fiyat normal forumda da m8 i 1400 e 1325 liraya satanlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASMiF

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam uzerıne 250 300 ekle temiz ıkıncı el al başın ağrımaz;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_bingol

hocam uzerıne 250 300 ekle temiz ıkıncı el al başın ağrımaz;)

Alıntıları Göster
    Ama açılmamış kutu diyor hocam. Sizin dedikleriniz ikinci el galiba?
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam simlocked nedir ve olup olmadığını nasıl anlarım?dikkat etmem gereken diğer hususlar da varsa nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominör

Ama açılmamış kutu diyor hocam. Sizin dedikleriniz ikinci el galiba?

Alıntıları Göster
    Genelde açılmamış kutu imei kayıtlı deniyor (pasaport kayıtlı değil) nasıl oluyor ben anlamıyorum doğrusu. Herhalde kutuyu açmadan kapalı telefona dışarıdan yazılımla sahte imei yüklemenin bir yolunu bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

Genelde açılmamış kutu imei kayıtlı deniyor (pasaport kayıtlı değil) nasıl oluyor ben anlamıyorum doğrusu. Herhalde kutuyu açmadan kapalı telefona dışarıdan yazılımla sahte imei yüklemenin bir yolunu bulmuşlar.

Alıntıları Göster
    Amerikadan M8 getirme maliyeti (unlocked ve simfree)
    704 $ -- satış fiyatı(%8 vergi dahil) = 1485 TL

Kontratlı alınan cihazlar ise daha ucuz ve sorunlu (güncelleme sorunu, ayrı bir rom yüklemek ve senseden vazgeçmek vs..)

Üstteki verilerden İzmirdeki arkadaşının arkadaşının arkadaşının sattığı cihazın unlocked ve simfree bir model olmadığını görebiliriz.

• relais kullanıcısına yanıt
    Hocam unlocked ve simfree olayı nedir?
    imei kaydından farkı ne bunların?
  • unlocked ve simfree olup olmadigini nasil anlariz ?
  • dominör kullanıcısına yanıt
    Unlocked ve simfree modelleri her ülkede kullanabilen, kilitsiz, operatör bağımsız Uluslararası modellerdir. ABD den alıp Türkiyede direk kullanabilirsiniz. (Pasaport kaydı sonrasında)

Bunun dışında operatör modelleri ise (T-Mobile, Verizon, ATT vb) sim kilitli olur. Başka bir operatörde sorunsuz kullanamazsınız. 2G/3G değişimini yapamazsınız çünkü tek seçenek olak 4G var. Cihaza güncelleme geldiğinde yükleyemezsiniz. (İlgili operatörün sim kartını takıp güncelleme yapmanız gerek.) Ayrıca bunlara klon imei atılması gerekir. (Bu cihazlara pasaport kaydı yapanlara şaşarım.)

Fakat HTC telefon alıp Sense filan önemli değil derseniz operatör cihaz alıp üstüne özelleştirilmiş sense içermeyen rom atarsınız. Romun kendi içindeki tutarsızlıklarını kabul edip kullanabilirsiniz. Rom ile ilgili güncellemeleri alırsınız ama Sense'siz bir HTC olur. Yani beğenmediğimiz diğer marka telefonlarından bir farkı kalmaz. (Bana göre tabi)

Unlocked ve simfree olup olmadığını;
    1- Fiyatından anlarız (Üstte ABD'de kaça satıldığını yazdım. )
    2- Açılışta gelen operatör logosundan ya da uygulamalar içinde operatör ile ilgili bir yazılımdan anlarız.
    3- Mobil veri-> Şebeke Modu-> 2G (GSM) olmadığından anlarız.

Aynı para verilecekse operatör cihazı yerine unlocked ve simfree modeli almak gerekir diye düşünüyorum. Karlı olmadığından bu şekilde satan da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

Ben 1500 doğubankdan aldım imei çakıldı kullandım fiyat normal yani

Al kullan 2400 verilmez o cihaza

Merhaba. Klon imeili cihazlarda guncelleme sikintisi var mi? Otadan sorunsuz geliyor mu guncellemeler?
  • relais kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Peki unlocked ve simfree olup olmadığını kutuyu açmadan anlama şansımız var mı kutular kapalı olacak da?
  • dominör kullanıcısına yanıt
    Kutu üstünde operatör simgesi mevcut.
    http://www.mobileburn.com/media/htc/one-m8/page_m8-box.jpg

Unlocked isehttp://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/HN0AAOxyyq5TMqsT/$_57.JPG
  • Merhaba arkadaşlar

1500 tl ye pass kaydı da bana ait şekilde ( orijinal pass ) getirsem alan arkadaş çıkar mı ?

Almanya'dan alıncak ürün.
    İstedipiniz renk alınır
    Arkadaş Ağustos 2. Hafta da TR de olacak yer İzmir ama 3. Hafta istanbul da olacak.

Arkadaş taksitle alacak telefonu eline nakit geçsin diye yapıyor bu şekilde. Bundan dolayı fiyat uygun. Kendi pass üzerine kayıt ettirecek.

İlk yazan arkadaşa ayırtırım sadece 1 ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

Unlocked ve simfree modelleri her ülkede kullanabilen, kilitsiz, operatör bağımsız Uluslararası modellerdir. ABD den alıp Türkiyede direk kullanabilirsiniz. (Pasaport kaydı sonrasında)

Bunun dışında operatör modelleri ise (T-Mobile, Verizon, ATT vb) sim kilitli olur. Başka bir operatörde sorunsuz kullanamazsınız. 2G/3G değişimini yapamazsınız çünkü tek seçenek olak 4G var. Cihaza güncelleme geldiğinde yükleyemezsiniz. (İlgili operatörün sim kartını takıp güncelleme yapmanız gerek.) Ayrıca bunlara klon imei atılması gerekir. (Bu cihazlara pasaport kaydı yapanlara şaşarım.)

Fakat HTC telefon alıp Sense filan önemli değil derseniz operatör cihaz alıp üstüne özelleştirilmiş sense içermeyen rom atarsınız. Romun kendi içindeki tutarsızlıklarını kabul edip kullanabilirsiniz. Rom ile ilgili güncellemeleri alırsınız ama Sense'siz bir HTC olur. Yani beğenmediğimiz diğer marka telefonlarından bir farkı kalmaz. (Bana göre tabi)

Unlocked ve simfree olup olmadığını;
    1- Fiyatından anlarız (Üstte ABD'de kaça satıldığını yazdım. )
    2- Açılışta gelen operatör logosundan ya da uygulamalar içinde operatör ile ilgili bir yazılımdan anlarız.
    3- Mobil veri-> Şebeke Modu-> 2G (GSM) olmadığından anlarız.

Aynı para verilecekse operatör cihazı yerine unlocked ve simfree modeli almak gerekir diye düşünüyorum. Karlı olmadığından bu şekilde satan da yok.

bende amerikadan aldım akraba verizon getirdi artık oda bilmiyordu 1200 tl ye 32 gb sıfır aldım bütçe konusunda sıkıntı yoktu ama öyle getirdi bi tane daha vr o unlocked ona geliyor, ama benim verizonlu m8 güncelleme almıyor bulaşma sakın normal unlocked ler güncellemeyi çatır çatır alıyor almaz olaydım bende sirkeci doğubaknta s-off yaptırıp unlocked yapıcam unlocked yapsam güncelleme gelirmi acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.