Şimdi Ara

HTC ONE M8 KULAKLIK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler 2 gündür m8 telefonumda kulaklık problemi yaşıyorum ablamdada aynı telefon var. onun telefonunda okuyo benim telefonda nedense okumuyo. hani kulaklık sıkıntılı falan olsa yukarıda çalıştırmasa bile kulaklık ikonu çıkıyo. bunda oda yok takıyorum hiçbişey göstermiyo tamamen okumuyo girişte bi sıkıntı olabilir mi acaba sizin düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler. he bu arada farklı kulaklıklarlada denedim yine sonuç aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skerington -- 25 Ağustos 2014; 22:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skerington

iyi akşamlar beyler 2 gündür m8 telefonumda kulaklık problemi yaşıyorum ablamdada aynı telefon var. onun telefonunda okuyo benim telefonda nedense okumuyo. hani kulaklık sıkıntılı falan olsa yukarıda çalıştırmasa bile kulaklık ikonu çıkıyo. bunda oda yok takıyorum hiçbişey göstermiyo tamamen okumuyo girişte bi sıkıntı olabilir mi acaba sizin düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler. he bu arada farklı kulaklıklarlada denedim yine sonuç aynı

farklı kulaklıklarla denediğiniz halde çalışmıyorsa telefonun kulaklık girişinde bir sıkıntı var demek ki. süresini geçirmeden aldığınız yere iade edin,başka bir telefon isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: skerington

iyi akşamlar beyler 2 gündür m8 telefonumda kulaklık problemi yaşıyorum ablamdada aynı telefon var. onun telefonunda okuyo benim telefonda nedense okumuyo. hani kulaklık sıkıntılı falan olsa yukarıda çalıştırmasa bile kulaklık ikonu çıkıyo. bunda oda yok takıyorum hiçbişey göstermiyo tamamen okumuyo girişte bi sıkıntı olabilir mi acaba sizin düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler. he bu arada farklı kulaklıklarlada denedim yine sonuç aynı

farklı kulaklıklarla denediğiniz halde çalışmıyorsa telefonun kulaklık girişinde bir sıkıntı var demek ki. süresini geçirmeden aldığınız yere iade edin,başka bir telefon isteyin.

eyvallah hocam

• Aynı sorun var çözüm buldunuz mu ? Sorun yazilimsal olamaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.