Şimdi Ara

HTC One M8 Lens çiziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımin arka kamerasinda çizik doldu kolonyayi kulak çubuğuna döküp dairesel hareketlerle ovalayip kuruladim ama geçmedi cizikler bi hayli dolu ne önerir siniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir de dis macunu ile silmeyi deneyin.

• cihazın kamerasındaki lenste tabaka var onu kaldırmak için kullanılıyor...

Ben cihazı ilk aldığım Zamanlar da bu işlemi uyguladim İşe yaradı ve geçti bir şeylere problem yoktu ama cihazı aldıktan 1 hafta sonra farkettim ki cihazın lensi dışa doğru çıkık ve yamuk duruyor du

Ölü piksel sebebiyle teknik servise gönderdim

KVK teknik servis ekranı değiştirdi ve lens içeri oturmadığı için lensi dışa doğru dümdüz yapmışlar sanki safir cam varda çizilmeyecek

Her neyse yeni gelen ekranda ölü piksel vardı şebekede problemler vardı ve normal kullanımda lenste küçük bir çizik oluştu

Tekrar gönderdim bu sefer HTC Destek Biriminden vip destek aldım

ekran yine değişti şebeke problemi düzeltilmişti ama ben kamera lensinde bir çizikle gönderdiğim cihaz 2 cizikle geri geldi...

Oysa ki kalite kontrolünden geçti ve ekran değişti sanirim bir daha gondericem ilk ve son android cihazım olacak

Apple'ı çoğu kişi eleştiriyor ama kullandığı malzeme kalitesi servis kalitesi en üst düzey kalite...

• Benim Kamera camı kırıldı 200 tl ücreti aldılar, camı değişmiyor arka panel komple değişiyor.
  • Zamaninda One X+ kullaniyordum, kamera camı cizilme sorunu onda da vardi ve forumda konusuluyordu. Ucretli parca degisimi yaptiranlar vardı.
    O zamandan bu zamana bir gelisme olmamasi ilginc.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S9 vs S9 FE+
    4 hafta önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.