Şimdi Ara

HTC ONE M8 / LG G3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Başlıkta bahsi geçen iki telefon arasında gidip geliyorum. HTC kasa tasarımı açısından çok hoşuma gidiyor. Daha önce hiç HTC kullanmadım. G3 ise fiyat performans açısından çok iyi. Daha önce G3 kullandım ve büyük bir problem yaşamadım. Şimdi bu iki telefon arasındayım. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

• lexpol kullanıcısına yanıt
    her türlü g3 alınır
  • Bencede g3 ama kasa kalitesi olarak m8
  • Bugün HTC ONE M8S adlı cihazı inceledim. Tasarım olarak gerçekten çok hoşuma gitti. Evet HTC logosu gibi ekranı kaplayan sıkıntıları var fakat verdiği his LG G3 ün fazlasıyla üzerinde. Daha önce iPHONE 6 kullanmıştım ve ona yakın bir his verdiğini düşünüyorum. Kamera konusunda HTC ONE M9 ile karşılaştırdım ve M9 dan daha üstün olduğunu söylemeliyim. Bugün cihazı almak üzereydim fakat bir kaç gün daha sabredip ONE M8S hakkında araştırma yapacağım. Neticede M8 den farklı bir işlemci kullanıyor. Artıları veya eksileri nelerdir öğrenmeye çalışacağım. Fakat şunu söylemeliyim ki M8S i elime aldıktan sonra dönüp de G3 e bakasım gelmedi.
  • htc bro android in ıphonu olur kendisi :D
  • Çok ters cihazlar.
    Birinin kamerası kötü diğerinin iyi,
    Birinin malzemesi berbat diğerinin harika,
    Birinde çerçeveler ince diğerinde çok kalın vs.
    Karşılaştırmanız bana sprarsanız yanlış. Kriterleri belirlerseniz alacağınız telefonda ortaya çıkar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 kullandım şimdi z5'e geçtim kesinlikle M8.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.