Geçen gün samsung'un ürettiği mikrodalga fırını gördüm. Karınca gibi bütün elektronik alanlara sızmışlar.
NOT3 mü? Git bir kalıp hacı şakir sabun al daha iyi, çünkü bildiğin sabun. Galaxy ailesi de öyle.
HTC al. Sürü psikolojisine uyma. Özel ol, kalitenin yanında ol, popüler olanın tarafında değil.
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahdamar
Geçen gün samsung'un ürettiği mikrodalga fırını gördüm. Karınca gibi bütün elektronik alanlara sızmışlar.
NOT3 mü? Git bir kalıp hacı şakir sabun al daha iyi, çünkü bildiğin sabun. Galaxy ailesi de öyle.
HTC al. Sürü psikolojisine uyma. Özel ol, kalitenin yanında ol, popüler olanın tarafında değil.
yoruma bittim benim önerim çok telefonda film izleyen biriysen note 3 oyun oynayan biriysen note 3 çünkü ekranı büyük m8 e göre ondan sonra sadece nette takılırım dıyorsan m8 cidden iphone nun android versiyonu gibi telefon yanı iphoneda 1 gb ram var mıllet 2200 tl verıyor nıye bunda 1 gm var demıyor oyuzden sende m8 de kı 2 gb ram olayına takılma 2 gb yetıyor karar senin genede ıster note 3 al ıster m8 ıster başka telefon
bende 2 si arasında kaldım note 3 n9005 versiyonu ama kararım değişti artık note 3 diyor kalbim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme