Şimdi Ara

HTC One M8 mi Sony Xperia Z3 Compact mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Innovative

quote:

Orijinalden alıntı: Vesnog

quote:

Telefonlar arasında boyut farkı var. Büyük ekran istiyorsanız m8, küçük ekran istiyorsanız z3c alın. İki telefon da pişman etmez.

Z3c'nin iç hafızasının düşük olması problem yaratır bir de sanırsam M8'nin de 32 GB modeli piyassda kolay bulunmuyor.

Hocam hafıza kartı takarsanız neden bu kadar dahili hafızayı sorun ediyorsunuz ki? Bu arada ısınma problemi yok telefonun

Hafıza kartı takmak hem ek maliyet hem de uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi genellikle problemli oluyor. Ayrıca telefonu nereden almamı önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonlar arasında boyut farkı var. Büyük ekran istiyorsanız m8, küçük ekran istiyorsanız z3c alın. İki telefon da pişman etmez.

Z3c'nin iç hafızasının düşük olması problem yaratır bir de sanırsam M8'nin de 32 GB modeli piyassda kolay bulunmuyor.

Hocam hafıza kartı takarsanız neden bu kadar dahili hafızayı sorun ediyorsunuz ki? Bu arada ısınma problemi yok telefonun

Hafıza kartı takmak hem ek maliyet hem de uygulamaların hafıza kartına yüklenmesi genellikle problemli oluyor. Ayrıca telefonu nereden almamı önerirsiniz?

Direk şuradan alın diyemiyorum çünkü telefon ilk çıktığı zamanlar avea dan tarifeye ek fiyat ile almıştım, epey kazıklandım yani. Ama telefonda herhangi bir sorun yok. Tavsiyem distribütör garantili almanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vesnog V kullanıcısına yanıt
    Zorlarsan ısınma sorunu M8 de de olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiyeAtarlananAdam

z3 compact'ın ne yönden iyi olmadığını söylüyorsunuz?

İç hafızasının az olması beni endişelendiriyor ancak su geçirmemesi de çekici bir özellik. HTC ise dizayn ve hafıza olarak daha üstün bu arada Sony'nin kamera ile ilgili problemleri olduğunu,pilinin değişmediğini ve ısındığını okudum.

dostum M8 in de pili değişmiyor ve her akıllı cihaz ısınır bunda ayrım yapmamak lazım. Ama Kamera işine gelirsek Sony'nin kamera arayüzü ağır işliyor kamera algoritmasını kendi lensini üretmesine rağmen rakip firmalardan iyi yapamıyor. Örneğin kırmızıyı pembe çeken bir kamerası var. Millet kesinlikle şu bu yazıyor da sen alınca memnun kalmazsan ne olacak? Sana eksi yönlerini bile söylememişler yazık bunların lafına mı bakacaksın? Renk kararlılığının olmayışı yazılımla alakalı kamera algoritması düzgün yazılmış değil. M8 de ise düşük piksel nedeniyle zoom ve kesme şansın yok. Hatta z3 den tek eksiği zoom şansının az olması. Renkleri Z3 ten daha iyi veriyor. Videolardan da izleyebilir karşılaştırabilirsin. Hatta en yakın mağazaya gidip ikisini de yanyana kullan içine sineni al. Şurada bir sürü insan eksi artı yazmadn kesinlikle şu bu diyor ben olsam itibar etmezdim.

https://www.youtube.com/watch?v=rOCurRFEQpg

Bu videodan da bakabilirsin. Yeterli olacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun her iki tercih için de.

Peki teşekkürler yorum için zaten amacım fikir almaktı çünkü megapiksel olarak yüksek olmasının herşey olmadığını biliyorum ayrıca pembeleşme ve ısınma sorunlarını da duymuştum. Zaten olumlu olumsuz yönlerini almadan mümkün olduğunca bilip ona göre tercih yapmak istiyorum, siz hangi telefonu kullanıyorsunuz bu arada?

Htc one m8 kullaniyorum.

• Z3c ayakta tokatlar m8 i

• Şu videoya bakmanı isterim z3 ve m8 in performans testi.https://www.youtube.com/watch?v=_EUj6X4RYpY

tokatlar diyenler de izlerse neyin ne olduğu ortaya çıkar. 8-6 M8 TOKATLIYOR. Olay katalog rakamlarıyla bitmiyor.
  • quote:

Şu videoya bakmanı isterim z3 ve m8 in performans testi.https://www.youtube.com/watch?v=_EUj6X4RYpY

tokatlar diyenler de izlerse neyin ne olduğu ortaya çıkar. 8-6 M8 TOKATLIYOR. Olay katalog rakamlarıyla bitmiyor.

Bu kisi trolldur inanmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: NeTavsiyeEdiyorsun

quote:

Şu videoya bakmanı isterim z3 ve m8 in performans testi.https://www.youtube.com/watch?v=_EUj6X4RYpY

Bu kisi trolldur inanmayin

Ahhaahahahah. Stevejones sinirsiz ban yiyjnca farkli hesaplarla insanlara camur atarak trolluk yaptigini bilmeyen kalmadi. Videoyu izle gercekleri gor yola gel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.