Şimdi Ara

Htc One M8 Mini 2 kullanan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir model var ama ana konusu bile yok. Bu kadar mı tutulmadı bu cihaz?

Fiyat olarak uygun gibi geldi bu yüzden eşime almak istiyorum.
    Hemen hemen aynı fiyatlara ikinci el iPhone 5 var. Kullananlar iPhone 5 ile karşılaştırırsak ne söyleyebilir?
    İkinci el e pek sıcak bakmadığım için Mini 2 ağır basıyor gibi ama pişman etmesin?

En önemli kriterimiz kamera. Çocukların fotoğrafları çekilecek bol bol. Mini 2 nin kamerası yeterli mi?
    Kronik bir problemi varmı? Kullananlar yorum yapabilirse çok memnun olurum.
    Puan çek v.s. 950 tl bir fiyata geliyor. Değer mi?

Bütçem 1000 tl civarı. Biraz daha yükseltemiyorum. Aslında aklımda 1450 tl sıfır iPhone 5c var ama 450 tl daha fazla vermek istemiyorum.

• iphone 5c ye 1450 tl verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

iphone 5c ye 1450 tl verilmez.

Vermiyorum zaten.
    O yuzden daha ucuz ve performasli bir tavsiye istiyorum.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    G3
    G7
    Z1-Z2

• G3 fena durmuyor aslında...
    Sıralamaya Mini 2 yi koymadığınıza göre kıyaslanmaz sanırım.

Yok bu başka öneri?
  • G3 de karar vermek üzereydim ki kasa çatlağı yüzünden servise giden telefonların ana konusunu görünce vazgeçtim.

One Mini 2 kullananlardan yorum bekleniyor...
  • tutulmaz hocam 1000 tl ye s400
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tane Mini 2 kullanan çıkmadı, İlginç
    Ucuza daha iyisini almak varken hoparlör ızgarasıyla 50 gr aliminyon a niye para versinler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Ucuza daha iyisini almak varken hoparlör ızgarasıyla 50 gr aliminyon a niye para versinler?

Mesela nedir ucuza daha iyisi?

Yazılımsal sıkıntılar + ekran pembeleşme sorunlarıyla Sony mi?
    Yazılımsal sıkıntılar + kasa çatlaması sorunlarıyla Lg mi?
    Yorumsuz Samsung mu?

Samsung kullandım, rahatlıkla yerebilirim. Diğerlerini de sabahtan beri araştırıyorum konuşulanlar bunlar.
    Hakkında sorun duymadığım bir Htc var, onun da bütçeme en uygununu araştırmaya çalışıyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 19 Mayıs 2015; 21:00:05 >
  • mini 2 lollipop güncellemesi almıyacak bunuda bir düşün.
    Kardeşim sen işi baştan yatırmışın.

Çok satılan ürünün çok problemi olur buna samsung da lg de sony de dahil. Samsung dan gram haz etmem öncelikle onu söylüyeyim bu yorumu geçen sene yapsan haklısın samsung alınmaz derdim ama bu seneyle beraber malzeme kalitesi atrırılmış ve yazılımı hafifletilmiş samsung ürünleri mevcut. Şahsen kendim almadım ama çokça kullandım.
    Geçelim sony e
    Yakın arkadaşlarımın ikisinde sony z1 var. İkisininde telefonunu sıkça kullandım sana samimiyetle söyliyorumki yazılımı öve öve bitiremediğiniz iphone ve htclerden daha hızlı. Kamerada pembelikde görmedim. Sizde görmeden yorum yapmayın bence.
    Son olarak lg den bahsediyim.
    İphone 3gs imin eskimesiyle eylülde tanıdıktan 2. El lg g2 aldım. Cihazı çokça düşürdüm 2 kere ekranı değişti ama kasada gram çatlak olmadı. Lg nin kullanıcı dostu ve stabil yazılımı cabası. Tek kötülüğü kamerası onu da g3 de telafi etmişler.

Ben size htc kötü yada iphone kötüdür demiyorum. Htc iphone un yolundan gidiyor ancak fanboyları ve hayran kitlesi yok. Övülen stabiltelerine xiaomi meizu gibi çin markalar bile ulaştı. Htc kendini sadece yükseklerde görüyor ve fiyatlandırmayı ona göre yapıyor.

İnşallah yanlış anlamazsınız yazıyı sizle tartışmak için değil sizi düşündüğüm için bilgilendirme amaçlı yazdım

Size htc almayın demiyorum para sizin istediginizi alın ama bence gereksiz pahalı cihazları

Uzun oldu biraz kusura bakmayın iyi akşamlar.

• Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Çok fazla araştırınca insan sapıtıyor gerçekten. Her markanın memnun olmayanı da bana denk geldi bugün.
    Aslında beğendiğini alacaksın artık kısmet diyeceksin, sabahtan beri bakınıyorum en yakın G3 geliyor ama onda da bazı sorunlar yaşayanlar var, yaşamayanlar da vardır elbet.
    G3 kameraya özen göstermiş gibi geldi bana. Bana lazım olan da aslında kamera, hem bu yüzden, hem de şekil şemal ve fiyat olarak yakınım.

Bu forumda en saçma ürünlerin bile bir ana konusu olur; mini 2 nin olmaması hala garibime gidiyor. O kadar uzak durulası bir model galiba.

Teşekkürler cevabınız için.

• Z2 veya Z3C alın bence.
  • Kullanıcı sayısının az olması (yada az gözükmesi) ilginç. ben de bir kullanıcısı olarak bu soruya bulabildiğim yanıt; cihazın diğer modellere göre az satılıyor olması değil az sorun çıkartıyor olması bence. benim kullanım sürem bir yılı aştı; öyle büyük sorunlarla karşılaşmadım. klasik android sorunları var tabi; ama onları hiç yaşamamak için de maalesef Apple'a dünyanın parasını bayılmaktan başka bir yol yok. Ama HTC 'nin Sense arayüzü bence stabilite konusunda en iyi durumda olan yazılımlardan
    Donanımına gelirsek; orda da hiç sorun yaşamadım diyebilirim. metal kasası olması biraz ısınma sorunu yaşatabiliyor. ama buna ısınma sorunu değil de, metalin ısıyı daha hızlı iletmesinden kaynaklanan bir durum demek daha doğru aslında. boyutları ideal; ekran büyüklüğü 4,5 inç. tek elle kullanım açısından ideal büyüklük bence
    fakat compact telefonlarda gerek batarya, gerekse performans bakımından bir dezavantaj oluyor haliyle. konfigürsayonu düşürmeden, boyutu düşüren tek marka Sony bildiğim kadarıyla..
    Deneyim/yorumlarım bunlar. özet olarak; HTC sense arayüzünün de etkisiyle stabilitesi yüksek fakat 1 GB RAM'in zaman zaman yetersiz kaldığı durumlar olmakla birlikte hard user olmayanlar için yetecek seviyede performans sunan, bataryası günü kurtaran, en büyük artısı ise metal kasa / tasarımı olan şık, kullanışlı bir cihaz..

* son bir not: Özellikel artık güncelleme de almıyor oluşuyla, zamanın gerisinde kalmaya başladığını da ifade etmek gerek. Zaten Android konusunda güncel kalınmak isteniyorsa 1GB RAM'li cihazlara hiç bakmamakta fayda var. (fakat kullandğım tüm uygulamalar And. 4 ile de hala kullanılabiliyor sonuçta, karar sizin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratefendi -- 19 Eylül 2016; 17:05:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.