Şimdi Ara

HTC ONE M8 S OFF YAPMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAR. BAŞLIKTA DA BELİRTMİŞ OLDUĞUM GİBİ HTC ONE M8 TELEFONU S OFF YAPAMIYORUM. DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE BECEREMEDİM. ÇÜNKÜ SAĞLIKLI BİR BİLGİ BULAMADIM. HER NEYSE TELEFONUN BOTLOADER KİLİDİNİ AÇTIM, ROOTLADIM FALAN AMA S OFF YAPMAYI BECEREMEDİM. BU YÜZDENDE İSTEDİĞİM ROM U YÜKLEYEMİYORUM TELEFONA.
    BANA BU KONUDA DETAYLI BİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

HE BU ARADA FORUMA DA BAKTIM AMA GÖREMEDİM ONE M8 S OFF İLE İLGİLİ BİR KONU

• KONUYLA İLGİLENEN KİMSE YOK HERHALDE :(
  • S off için yazılım kullanman gerekecek ki bunlar Java çip gibi donanimlar veya xda do belittlement ucretli yazilimlar olmalı öncelikle sana tavsiyem twrp yükleyerek recovery duzenini degistirerek denemen sanirim by sekilde s off olmadan yazılım yukleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden s-off yapmak istiyorsun. Yazılım içinse atacağın yazılımın boot.img dosyasını fastboot ile flashlayıp daha sonra recovery ( twrp veya philtz touch) ile zip dosyasını yükle sorun hallolour. boot dosyasını flashlamak için telefonu fastboot modda aç

adb programı ile

fastboot flash boot boot.img dosyasını flaSHLA. Eğer imei falan değiştirmek istiyorsan s-off yapmadan şu linkteki yöntem ile deneyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_107655808/tm.htm
  • Usta HTC deve gir uye ol giriş yap orda unlock bootloader diye bir bolum var oraya gireceksin get started yazıyor ona tıkla kenarda bilgisayarına kurman gereken uygulamaları göreceksin hepsin indir kur telefonun modelini seç ve başla ordan çok kolay oluyor internetten HTC cihazların bootloader kilidini açma dersen ordakilerin bizzat uygulanışını görebilirsin videolarda ha bu arada win7 bilgisayarda yapmaya çalış bence rivayetlere göre win8 ve sonrasında sıkıntı çıkıyormuş takıldıgın yer olursa pm atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.